Şimdi Ara

500M D3 GOLD MU STARCRAFT 2 Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar herkes diabloyu yeriyor bende bu şekilde sormak istedim yorumlarınızı bekliyorum.Yoksa gear yükseltmek yerine düşük gearlar ile basit farmlarla diablo keyfinemi varmalı sadece.

• Diablo 3'ün kısa vadede oynanabilir bir oyun olma ihtimali yok maalesef. Expansion gelmeden adam olacağını zannetmiyorum. Ben D3 goldumun bir kısmını satıp dijital Starcraft 2 aldım D3ten aldığım zevkin 10 katını alıyorum diyebilirim tabi bu kişiden kişiye değişir. Gear yükseltmeni önermem bir patch gelecek milyonlar verdiğin eşyalar çöp sınıfına geçecek. Hazır elindekilerin değeri varken gerçek para harcayacağın bir şeye yatırım yapmak daha mantıklı gözüküyor. Arada önceki eşyalarınla D3 de oynayabilirsin zaten 500m ile çok çok iyi bir hale gelemez karakterin şu anki piyasada. Kaldı ki hala düşük mp seviyelerinin legendary farmı için daha iyi olduğunu düşünüyorum.
  • diablo keyfi nedir yahu
  • Daha önce starcraft oynamamış ancak strateji tarzıyla pek içli dışlı olmasamda oynamşımdır.F2P denemiştim daha önce sc2 yi begenmistim fakat tercihimi d3 ten yana kullanıp onu almıştım kısaca starcraft almalıyım sanırım.
  • d3
  • SC'ye exp geliyor yanlız.
  • sc2 nin yanından geçemez d3
    tek oyun yokki içinde tonla arcade oyunları da var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dün gece benzer ikilemi yaşadım.
    Bundan 10 ay önce D3 aldım 4 ay oynadım son 6 aydır da oynamıyordum. Dün gece biraz oynadım tekrar ama keyif alamadım.
    Sizce eski bir Age of, dune 2000, red alert oyuncusu için star craft daha mı uygun bir seçim olur?
  • yeri değil biliyorum da cevaplarsanız sevinirim.
    1)bu paralı AU kullanmak için battle net authenticator(ya da tel versiyonu) alınması şart değil mi? peki parayı sadece battle nette kullanmak istesem de almam lazım değil mi bu aleti. battlenete aktarmak içinde paypal hesabı istiyor mu?

2)ben mesela parayı battlenete aktardım diyelim bu parayla ,blizzard store daki klavye,poster biblo,kitap vs... gibi şeyleri alabilir miyim? almaya kalksam tr ye gönderiyorlar mı? bu konuda bilgisi olan yardımcı olabilir mi? bende sc2 in 2.sini alıp sonra kazandığım paralarla bunları alırım diye düşünüyordum(tabi oluyorsa)

arkadaşın sorusuna gelince de d3 bir süre sonra sıkabiliyor sürekli aynı şeyler hep. ama sc öyle değil saatlerce oyna sıkılmazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eurotrip

yeri değil biliyorum da cevaplarsanız sevinirim.
    1)bu paralı AU kullanmak için battle net authenticator(ya da tel versiyonu) alınması şart değil mi? peki parayı sadece battle nette kullanmak istesem de almam lazım değil mi bu aleti. battlenete aktarmak içinde paypal hesabı istiyor mu?

2)ben mesela parayı battlenete aktardım diyelim bu parayla ,blizzard store daki klavye,poster biblo,kitap vs... gibi şeyleri alabilir miyim? almaya kalksam tr ye gönderiyorlar mı? bu konuda bilgisi olan yardımcı olabilir mi? bende sc2 in 2.sini alıp sonra kazandığım paralarla bunları alırım diye düşünüyordum(tabi oluyorsa)

arkadaşın sorusuna gelince de d3 bir süre sonra sıkabiliyor sürekli aynı şeyler hep. ama sc öyle değil saatlerce oyna sıkılmazsın.

RMAH kullanacaksan hesabına authenticator tanımlamak zorundasın. Mobil versiyonunu bedava indirebilirsin zaten. Satışını her eşya için ayrı ayrı yapabilirsin satış ekranında battle.net veya paypal olarak seçim yapıyorsun. Paypal hesabında kredi kartı tanımlı değilse paypal üzerinden satış yapamazsın. Battlenet için herhangi bir karta ihtiyaç yok. Blizzard store sadece North America'da geçerlidir başka yere kargo yok. Sadece battle.netteki dijital oyunları alabilirsin battle.net balancetaki parayla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Diablomania

quote:

RMAH kullanacaksan hesabına authenticator tanımlamak zorundasın. Mobil versiyonunu bedava indirebilirsin zaten. Satışını her eşya için ayrı ayrı yapabilirsin satış ekranında battle.net veya paypal olarak seçim yapıyorsun. Paypal hesabında kredi kartı tanımlı değilse paypal üzerinden satış yapamazsın. Battlenet için herhangi bir karta ihtiyaç yok. Blizzard store sadece North America'da geçerlidir başka yere kargo yok. Sadece battle.netteki dijital oyunları alabilirsin battle.net balancetaki parayla.

tşkkler. sadece kuzey america olmasaydı iyidi. 1 tane authenticator alayım bari. sc2in 2.si için zaten almayı düşünüyordum. bütün parayı satıp oyunları artık dijital olarak alırım artık.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Diablomania

quote:

tşkkler. sadece kuzey america olmasaydı iyidi. 1 tane authenticator alayım bari. sc2in 2.si için zaten almayı düşünüyordum. bütün parayı satıp oyunları artık dijital olarak alırım artık.

Smart phone'un yoksa bilgisayardan da authenticator açmanın yolları var yardımcı olabilirim istersen boşuna o zımbırtıya para verme

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.