Şimdi Ara

5000TL BÜTÇE 55' LED TAVSİYE (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
0
Favori
3.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hakemay

quote:

Orijinalden alıntı: mathematician42

uzun süredir saplantı haline getirdiğim samsung 55es8000 led tv'yi almak üzereyim.ama konu hakkında benden tecrübeli, deneyimli, başka markaları da kullanmış arkadaşlardan son kez bir tavsiye almak istedim.ödeyeceğim rakam büyük olduğu için geri dönüşü olmayan bir hata yapmak istemiyorum.kullanım amacımı uzun uzun yazmıyorum.(tv-3d-oyun-internet tv,vb)almayı planladığım tv'nin özelliklerine bakılarak hangi amaçlar için kullanılacağı anlaşılabilir.aynı kategoride 55" 'ten aşağı olmayan, 5000TL sınırını çok geçmeyen marka ve model önerilerinizi bekliyorum. ayrıca ses sistemi de alacağım.önereceğiniz tv ile uyumlu çalışacak 1500TL'yi geçmeyen yine marka-model belirterek ev sinema sitemi tavsiyesinde bulunursanız çok sevinirim.öneride bulunan bütün arkadaşlara şimdiden teşekkürler...
    bu arada evde TELEDÜNYA-HD KUTU kullanıyorum. internet bağlantım uydunet-20 Mbps'a kadar hız.(tv interneti için yazıyorum.)

Kardeş nerdesin? Konuyu açtın kayboldun...

Merak ettik valla neye kararverdin? Aldınmı ? Almadınmı ?

Şuanda 55HX850 Sonyavrasyada 5097 TL.

http://www.sonyavrasya.com/asp/product/1738/Sony-KDL-55HX850-55-139-cm-3D-Dynamic-Edge-LED-TV-3-Adet-TDG-BR250-3D-Gozluk-Hediye?ref=akakce&v=1.26.7

Philips 55PFL7007K da 4600 TL

http://www.teknosa.com/kategori/ses_ve_goruntu/led_tv/1053/110012427/philips_55pfl7007k_12_fhd_3d_led_lcd_tv

Panasonic 55VT30E yide listene al bence,uygunda fiyatı ve VT50 den alta kalan bi tarafı yok.

http://www.teknosa.com/kategori/ses_ve_goruntu/plazma_tv/854/110011832/panasonic_txp55vt30e_fhd_3d_plazma_tv#f

Hadi alda bi TV incelemelerini görelim.

++

Bak buarada TV seçimin bitince bizleri bilgilendirmezde incelemeni bizimle paylaşmazsan

küseriz sana

Hani TV mi aldım,daha ne işim var DH de demek yok!!!

teşekkür ederim.iki gündür sağlık problemlerim var bugün okula da gidemedim, o yüzden sessiz kaldım. Aslında kesin olmamakla birlikte 55VT50 de karar kıldım gibi.yalnız teknosada 6300 tl.media markt 6000tl, istanbul bilişim ise 5000tl.arada 1000tl fark var.ama kime sorduysam ist. bilişim den sakın alma, garantisi yok diyor. o yüzden ne yapacağımı şaşırdım. hayır o parayı gözden çıkardım ama, 1000tl fark az değil. ist. bilişim den alışveriş tecrübesi olan varmıdır acaba.tv de sorun çıkarsa birebir değişim yapıyorlar mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• valla bende 42lm600 kullanıyorum sihirli kumanda müthiş bir şey. kesinlikle smart tvi için olmazsa olmaz bir ürün bunu da gözden kaçırmamak lazım. ayrıca pazif 3d her zaman daha avantajlıdır.
  • Çok geçmiş olsun

İstanbul bilişimden ben 5 yıl önce bir LCD Sony almıştım , bi problem olmadı.

Ben aldığım zaman Garantisi Plato olarak geldi.Ürün daha elime geçmeden Plato dan bir yetkili aradı ve

cihaz elinize ulaşınca açmayın kurulumu ücretsiz biz yapıcaz Garanti belgesini imzalıcaz dediler ve dedikleri

gibide gelip kurdular ve iş yerinde sorunsuz 5 yıldır kullanıyorum.Ama duyduğum kadarıyla artık TV leri

yetkili satıcıları garantisinde satıyorlar ve fiyatlarıda piyasayla hemen hemen aynı.

Fiyatlarında ucuz göründüğüne bakma çünkü elinde olmayan ürünlerin fiyatlarını düşük yazarlar.

Zaten senin 5000 TL ye baktığın ürün dikkat edersen stoklarında yok.

Bak Teknosada 55VT30E bir ürün var sana link ini yollamıştım onu ara konuş.

Eğer teşir değilse bence al.Çünkü VT50 ile VT30 arasında okuduklarıma göre bir fark yok.

Hatta bazıları 30 un 50 den daha canlı olduğunu bile söylerler. Ve 50 ilede arasında 1500-2000 TL

arası bir fark var.

Neyse bi iyileşte ondan sonra sağlıklı bir araştırma yap sen.

Hadi tekrar geçmiş olsun.

• Bak mesela İB hakkında sana bir örnek.

İB de 55ES8000 4899TL

Electro World 4999TL

Normalde Panalardan örnek alırsak ES8000 in İB de 3999 TL olması lazım,

ama stokunda olunca Fiyatı birebir veriyolar.Stoklarında olmasaydı 3999TL yazarlardı.

Bu yüzden İB de artık Paralel ürün değil TR yetkili satıcı Garantisi veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: truvazotti

valla bende 42lm600 kullanıyorum sihirli kumanda müthiş bir şey. kesinlikle smart tvi için olmazsa olmaz bir ürün bunu da gözden kaçırmamak lazım. ayrıca pazif 3d her zaman daha avantajlıdır.

Hayırlı olsun

Peki odanın lambalarını kapatınca kenarlardan gelen ışık süzmeleri veya kanal değişirken

siyah boş ekranın ortalarında meydana gelen bulutlanmalar seni rahatsız etmiyormu?

Bak bende 47LW650S modeli vardı bu TV nin , LG lerin en babası diyorlardı ozamanlar.

Aldığım günden 3 gün sonra hemen VATAN BİLGİSAYARA iade ettim.

Şimdi Pasif 3D olayı çok iyi olabilir ama okadar da para verdikten sonra ışık süzmesi,karanlıkta

bulutlanmalar falan olunca insanın canı sıkılır.

Phill inde Pasif 3D si var Panny ninde var.İllada Pasif derse bence 1. Tercihi Phil 7606 2.Tercihide

Pnny ET5 olsun ama LG şu sıralar asla.Bide albaninin bi tavsiyesi var pasif cilere

Panasonic in yeni serileri çıkıyormuş onları bekleyin diyor! ama pasifcilere....

• merhaba
    TV konusundan çok anlayan birisi değilim. yaşadığımız endişelere bire bir katılıyorum. eski mesajlarımı tararsanız detayını daha önce yazmıştım.55 inç sevdasına düşüp maliyet etkinlik adıona lg 860v aldım dehşet ötesi ışık sızması ve bulutlanmalardan yaşayıp ertesi gün iade ettim yerine gelen yenisi ondanda beter çıkıt kurulum anında teslim almadan geri verip para iadesi aldım. tv görüntü kalitesi ve 3d olarak çok etkileyici idi ustalrında yazdığı gibi led lcd peşinde iseniz bu ışık sorunları az yada çok büyük oranda yaşanıyor. kabullenip kabullnemmek size bağlı.
    Konuya geri dönersek. lede lcdlerden yılınca almam dediğim plazmalara olan hayranlığım arttı. 55vt50 oldukça pahalı. 9600tlden ucuz satan yok. 50vt 50 bile 6000Tl civarında. VT 50 dcen sonra gelen seri GT50 li aşağıdaki linklerin hepsi fiyat performans arayanlara GT 50 nin VT 50den aşağı kalır yanı olmadığını belirtmişler. pratik olarak vt 50 de fazladan 2 gözlük ve akıllı kumanda veriliyor. siyah için algoritması daha iyi olabilir. Fakat fiyatlar ortada bu kadar fiyat farkını vermeye değermi tartışılı Biz GT50 aldık gayette performansından mutluyuz. ben aldığımda yanında 3d bluray playerla 4000Tl idi geçen hafta aynı ürünü vatan 3650 tl ye sattı. 3d bulray player en ucuz 400tl buda tvnin maliyetini 3200tl kadar psikoloijk olara düşürür. Teknolojinin bu kadar hızlı ilerlediği bir dünyada maliyet etkinlik adına bence limitinizi düşürün bende 5000Tl limitle yola çıktım. tv daha ucuz alınca üstüne d smart en üst paketi ile destekledim. t5v için altyapı düzeneğe o parayı verdim. Neden ST50 değil dediğinizi duyar gibiyim. şansınız varsa yan yana görüp karşılaştırın. gt 50 de st50den fazla olan 4 çekirdek işlemci, thx sinema 3d desteği ve 2500hz görüntü yenileme ve multi tasking var. kişisel düşüncem fark fark ediliyor ;) illaki led lcd istiyorsanız kişisel düşünceme göre seçenekler:

a) şansınıza güvenin ne çıkarsa bahtıma diyerek ışık sorunları olabileceğini kabullenip populer kore LED LCD lerden birini yutkunup alın şansınıza dua edin
    b) maliyeti arttırıp üst seri panasonic ve sony bakın. Japonlar süsleme ve göz boyama sanatı değil gerçekten tv satıyor fakat pahalı satıyor.
    c) Zaten 2012 bitiyor yeni seriler gelecek diyerek önümüzdeki bahara kadar sabredin.
    d) 2013 te kriz gelecek evdeki tv neyime yetmiyor zaten mucizede yokmuş bu lanet tvlerde diyerek pusuda kalmaya devam edin tercih sizin kolay gelsin ......

GT50 referans linkleri:
    http://www.flatpanelshd.com/review.php?subaction=showfull&id=1337671783
    http://www.hdtvtest.co.uk/news/panasonic-tx-p50gt50b-p50gt50-201205091797.htm?page=Performance
    http://reviews.cnet.com/flat-panel-tvs/panasonic-tc-p50gt50/4505-6482_7-35123233.html
    http://www.avforums.com/reviews/Panasonic-GT50-TX-P50GT50B-P42GT50-42-50-Inch-Full-HD-3D-Plasma-TV_287/Review.html
    http://www.whataboutreviews.com/gadgets/panasonic-tx-p50gt50-gt50-series-3d-plasma-tv-review/

• quote:

quote:

valla bende 42lm600 kullanıyorum sihirli kumanda müthiş bir şey. kesinlikle smart tvi için olmazsa olmaz bir ürün bunu da gözden kaçırmamak lazım. ayrıca pazif 3d her zaman daha avantajlıdır.

Hayırlı olsun

Peki odanın lambalarını kapatınca kenarlardan gelen ışık süzmeleri veya kanal değişirken

siyah boş ekranın ortalarında meydana gelen bulutlanmalar seni rahatsız etmiyormu?

Bak bende 47LW650S modeli vardı bu TV nin , LG lerin en babası diyorlardı ozamanlar.

Şimdi Pasif 3D olayı çok iyi olabilir ama okadar da para verdikten sonra ışık süzmesi,karanlıkta

Phill inde Pasif 3D si var Panny ninde var.İllada Pasif derse bence 1. Tercihi Phil 7606 2.Tercihide

Pnny ET5 olsun ama LG şu sıralar asla.Bide albaninin bi tavsiyesi var pasif cilere

Panasonic in yeni serileri çıkıyormuş onları bekleyin diyor! ama pasifcilere....

neden benim cihazımda kesin sorun varmış gibi bir giriş yaptınız anlamış değilim ama bende bahsettiğiniz sorunlardan hiç birisi yok. zaten teknik servis elemanı kurulumu yaptıktan sonra önceden hazırlamış olduğum tam siyah tam beyaz ve diğer renklerden oluşan resimleri sıra ile açtım baktım herhangi bir kusur varmı diye. emin ol en ufak bir kusur bulamadım. ayrıca bulutlanma sorunu her markada olabilecek bir sorun. ışık sızması için bir şey diyemem ama ben karanlıkta tam siyah resim açınca oda kap karanlık oluyor en ufak bir sızıntı yok.

ayrıca her markada çok çeşitli sıkıntılar olabilir. mesela benimde sizin övdüğünüz phillips ten ağzım yanmıştı zamanında. o nedenle bir çok yerde phillips hakkında olumlu yorumlar olmasına rağmen almadım.
    ama burada sizin yaptığınız gibi tüm phillips cihazlarda aynı sorunlar varmış gibi yazmıyorum. sonuçta phillips çok kaliteli bir marka ve her markanın bazı ürünlerinde sorun olabilir. insan yapımı sonuçta.

• quote:

Orijinalden alıntı: mathematician42

uzun süredir saplantı haline getirdiğim samsung 55es8000 led tv'yi almak üzereyim.ama konu hakkında benden tecrübeli, deneyimli, başka markaları da kullanmış arkadaşlardan son kez bir tavsiye almak istedim.ödeyeceğim rakam büyük olduğu için geri dönüşü olmayan bir hata yapmak istemiyorum.kullanım amacımı uzun uzun yazmıyorum.(tv-3d-oyun-internet tv,vb)almayı planladığım tv'nin özelliklerine bakılarak hangi amaçlar için kullanılacağı anlaşılabilir.aynı kategoride 55" 'ten aşağı olmayan, 5000TL sınırını çok geçmeyen marka ve model önerilerinizi bekliyorum. ayrıca ses sistemi de alacağım.önereceğiniz tv ile uyumlu çalışacak 1500TL'yi geçmeyen yine marka-model belirterek ev sinema sitemi tavsiyesinde bulunursanız çok sevinirim.öneride bulunan bütün arkadaşlara şimdiden teşekkürler...
    bu arada evde TELEDÜNYA-HD KUTU kullanıyorum. internet bağlantım uydunet-20 Mbps'a kadar hız.(tv interneti için yazıyorum.)

Selam Dostum...
    İlk Önce Sunu belirtmek isterim sana. 55ES8000 ile 55ES7000 Arasından çerçeveden başka hiç bir fark yoktur. Benim tavsiyem sana 55ES7000 hem fiyat olarak 300- 400 tl daha aşağı hem özellik ve kutu içeriği olarak aynı.

Ama 55"de bakman gereken bi kaç tane daha model var.

İlk Önce Panasonic 50VT50 Yada 55V
    T50

Fiyat olarak senin bütçene göre biraz yüksek ama alacağın görüntü kalitesi farkı vardır.

Sony 55HX850

Kampanyalarda 5179 TL olarak ben gördün en düşük.. Ama görüntü kalitesi Plazma kadar muntazam Enerji tasarrufu Led'den daha iyi. Kısaca görüntü harika fiyat yüksek...

Sana önerdiğim bu 2 cihazda'da multimedia özellikleri Samsung kadar iyi veya gelişmiş değişldir. Bu Tv'ler Görüntü üzerine ağır basmaktadır.

Philips 55PFL7007

Alabileceğin En iyi 3D Led Tv Diye bilirim. Samsung Kadar multimedia desteği mevcuttur. + olarak Ambiligt ve Kumadasında klavye bulunmaktadır. 3D teklonoji olarak diğerlerine göre daha üstündür. - olarak bu cihazda sadece 1 Gözlük verilmektedir. ekstradan istersen 1 tane daha almanı öneririm..

55LM860V

Cihaz Pasif Gözlük kullanmakta olup 3D teknolojisi diğerlerine göre biraz daha düşüktür. Ama görüntü kalitesi olarak samsung yada philips ile kefeye koyabilirsin... Bu Cihazını en güzel yanı Dual Play oyuncu gözlükleri. PS3 ile NFS oynayın dual play olarak şahane muntazam ;)

Eğer daha detaylı bilgi istersen bana ulaş bu konu için tartışabilir.

• quote:

quote:

quote:

Hayırlı olsun

neden benim cihazımda kesin sorun varmış gibi bir giriş yaptınız anlamış değilim ama bende bahsettiğiniz sorunlardan hiç birisi yok. zaten teknik servis elemanı kurulumu yaptıktan sonra önceden hazırlamış olduğum tam siyah tam beyaz ve diğer renklerden oluşan resimleri sıra ile açtım baktım herhangi bir kusur varmı diye. emin ol en ufak bir kusur bulamadım. ayrıca bulutlanma sorunu her markada olabilecek bir sorun. ışık sızması için bir şey diyemem ama ben karanlıkta tam siyah resim açınca oda kap karanlık oluyor en ufak bir sızıntı yok.

ayrıca her markada çok çeşitli sıkıntılar olabilir. mesela benimde sizin övdüğünüz phillips ten ağzım yanmıştı zamanında. o nedenle bir çok yerde phillips hakkında olumlu yorumlar olmasına rağmen almadım.
    ama burada sizin yaptığınız gibi tüm phillips cihazlarda aynı sorunlar varmış gibi yazmıyorum. sonuçta phillips çok kaliteli bir marka ve her markanın bazı ürünlerinde sorun olabilir. insan yapımı sonuçta.

Kardeş sen beni yanlış anladın zannedersem...

Ne alakası var? Ben senin TV arızalı diye bişi demedim ama

LG lerin hepsinde bu sorunun olduğunu ve sebebininde Edge Ledlerinin Phill veya

diğer modellere nazaran daha az olmasındandır.Mesela Phill-Sony Edge ledlerde

TV etrafında 100 LED kullanılmışken ( Rakamlar misaldir )

LG lerde bu rakam 70-80 lere kadar düşüyor.

Bu dediğim sadece LG için değil Samsung içinde geçerli.

++

Neyse Allahtan senin cihaz da öyle bir sorun olmamışta severek kullanıyorsunuz.

Fakat sen ister kabul et ister etme bu işin duayenleri Tosh-Sharp-Panny-Sony dir.

Tabi Pio yu da unutmayalım o babalarıdır ama ne yazıkki üretimden kalktılar.

++

• bende panasonic 55vt 50e, sony 55hx850 veya 920 ve shap 60le925 Rsında kaldım bi yardım edin ya bütçe 5000 ila 7000 arası
    bide bu tvleri nereden gidip almak lazım sony hx920 ortalarda yok, shap desen nereden alacağımı bilimiyorum bğde panasonic var anlayan birileri yardım etsin
  • İnşallah doğru tercih yapmışındır bence de 55PFL7007 nettir, tektir.
  • Bugün tekrar mağazaları gezdim ve şu fiyatları aldım
    Enplusta
    Sharp 60le740 4750 tl peşin
    Sharp 52le830 3800 tl peşin

Media markt
    Sony 55hx920 6500 tl peşin
    Panasonic 55vt50 5600 tl peşin hoş media markt aynı fiyatlara world e 10 taksit yapıyor
    Hepsini tek tek izledim hepsi de çok güzel
    Ama biraz yardım edin hangisi olmalı, seyretme mesafem kabaca 4 metre oyunla bi ilgim yok digiturk hd den genelde hd yayın seyretmek istiyorum bide maç

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cafer7331

Bugün tekrar mağazaları gezdim ve şu fiyatları aldım
    Enplusta
    Sharp 60le740 4750 tl peşin
    Sharp 52le830 3800 tl peşin

Media markt
    Sony 55hx920 6500 tl peşin
    Panasonic 55vt50 5600 tl peşin hoş media markt aynı fiyatlara world e 10 taksit yapıyor
    Hepsini tek tek izledim hepsi de çok güzel
    Ama biraz yardım edin hangisi olmalı, seyretme mesafem kabaca 4 metre oyunla bi ilgim yok digiturk hd den genelde hd yayın seyretmek istiyorum bide maç

55vt50 o fiyatı nerden aldınız tam olarak anlayamadım.mediamarkt ta bana en son 6200 olur dediler.

• Ankara cepadan aldım fiyat çok mu iyi

• quote:

Ankara cepadan aldım fiyat çok mu iyi

çok iyi, panasonic garantili ise kaçırma derim.ben o fiyata garantili bulamadım.

• 55vt50 pana tavsiye ederim
  • Bu 60'' sharp ta çok iyimiş,fiyatıda çok uydun.Ama acaba modelde bi sıkıntı varmı.Aslında Sharplarda üstad Albanidir

becnce ona mail at sharp la sony Pana yı bide ona sor.bak o ne tavsiye ederse onu al derim ben.Eğer sharp eski sağlam

kasalarındansa bu LE serisi bence kaçırma hemde 60'' avantajı var der.Ama yok eskisi gibi sağlam değilse sana kesin

Pana yı tercih ettirecektir.

Bu arada Sahibinden sitesinde 55HX850 4000TL fiyatla satışa koymuşla sizce mantıklımı.Sony avrasya da piyasanın en

düşük fiyatı 5100 TL.Bu adamlar 4000 TL ye koymuşlar.İlgilenen varsa bi baksın bence.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-televizyon-sook-140-ekran-sony-800-hz-3d-smart-led-tv-105465762/detay/

• Bugün eşimle gittik tekrar kontrol ettik, mediamarktdaki sonyler teşhirmiş, panasonici benim hanım plazma renkleri cansız diye pek beğenmediherhalde yarın sharp 52le830 u alıcazson fiyat 3750tl bide beni bugün sony centerdan aradılar 55 hx850 kapalı kutu 4650 tlye bırakıcaz diye bilginiz olsun

• quote:

Bugün eşimle gittik tekrar kontrol ettik, mediamarktdaki sonyler teşhirmiş, panasonici benim hanım plazma renkleri cansız diye pek beğenmediherhalde yarın sharp 52le830 u alıcazson fiyat 3750tl bide beni bugün sony centerdan aradılar 55 hx850 kapalı kutu 4650 tlye bırakıcaz diye bilginiz olsun

Ben senin yerinde olsam 3750 ye 52'' alacağıma heryerde kalitesinden bahsedilen ve eisadan yılın en iyi 3d led ödülünü alan hz850 yi 4500 önlerine koy al kardeşim. Süper fiyat. Gerçi istanbuldaysan sahibinden sitesinde kapalı kutu 4000 tl bi ilan var. Ben aradım ödemeli yollayın diye kabul etmediler, gelin görün alın dediler. Bence ona bi göz at imkanın varsa git gör. Hakkından hayırlısı. Aldığın cihazın detaylı incelemesinide sendek bekliyoruz.

• herkese merhaba 55' bir tv alıcı adayı olarak forumu okudum, açıkçası araştırmalarım sonucu panasonic 55vt50e baya iyi gibi gozukuyor fakat fiyatı çok yukarda teknosada 6200tl. sony 55hx850 5889tl. oda yuksek. Bir ay once 55pfl7007 alıcaktım son anda caydım ,iyi ki de vazgeçmişim ozaman 4599 tl olan fiyatı şuanda 3999tl darty ve teknosa'da en azından internet sitelerinde oyle.. fakat panasonis 55st50 modelini gordum fiyatı 3300 gibi, bilen goren inceleyen var mı. kararsız kaldım şuanda 55pfl7007 aklımı çeliyor. 8007 den tek farkı 2 taraflı ambilight die biliyorum , o yuzden aradaki fiyat farkına degmez sanki. panasonic te de philipstede gozluklerin fiyatlari yuksek ve philipste 1 , panasonicte hiç gozluk çıkmıyor sanırım.. oda bi etken..
    kafam karışmış duruma lutfen tavsiyelerinizi bekliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.