Şimdi Ara

5000 tl limitli laptop/notebook tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, derslerimi online olarak aldığımdan 5000 tl limitli bir bilgisayar satın almak istiyorum. Film ve oyun konusunda da beni üzmeyecek bir ürün tavsiye ederseniz çok sevinirim. (oyun kısmının ucu çok açık farkındayım)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• O bantta onboard ekran kartlı model almak yerine biraz daha bütçenizi artırmanızı öneririm GTX 1650'li bir notebook sizi üzmez. 5000'e alacağınız uzun ömürlü bir model olmayacağı için gerekirse parayı denkleştirene kadar almayın. Model önerilerim:

(Bu modelin GTX 1650'lı farklı varyasyonları 5600'lere kadar geriliyor bazen, bunu indirime girdiğinde düşünebilirsiniz, hatta RYZEN 7'lisini 6100'lere kadar alabileceğinizi düşünüyorum indirimde)

https://www.monsternotebook.com.tr/abra/monster-abra-a5-v15-5/ (Gönül ister bu cihazı alın ama indirimde 6000'lere güzel olabilir)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C05AA6244 -- 22 Temmuz 2020; 1:23:8 >

• Geri dönüş için teşekkür ederim. Tavsiyelerinize baktıktan sonra HP pavilion gaming 15-Ec0006NT modeline denk geldim.
    bu ürün iyi midir ? Önerdiklerinize kıyasla değmez denir mi ?
    Ucuza kaçmaya çalışıyorum. En kötü ihtimal biraz daha beklerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volchi -- 24 Temmuz 2020; 5:29:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4000 tl laptop önerisi
    5 yıl önce açıldı
    20000 TL Notebook Tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.