Şimdi Ara

5000 TL / Laptop Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Maksimum 5000 TL ye laptop arıyorum, kullanım amacım mühendislik programları kullanımı ve nadiren oyun oynamak. Kabaca olmasını istediğim özellikler;

- 1050 Ti ekran kartı olmalı,
    - i5 veya i7 işlemcili,
    - SSD ve HDD olmalı,
    - 16 GB Ram (Bunda kararsızım, 8 yeterli olur mu?)
    - Şarjı nispeten iyi olmalı,
    - 5 yıl sorunsuz kullanabilmek.

Araştırmalarım sonucu bulduklarım;

Dell 7577 (Batarya sıkıntısı varmış sanırım, haricinde kronik bir sorun bulamadım. En çok buna yakınım)

Acer Nitro: (F/P olarak önerende çok memnun olmayanda, çok arada kaldım. RAM 2133 MHZ)

Monster (Tam karar veremedim, kiminde Ram az kiminde SSD yok kiminde HDD yok. Özelleştirme ile 5000 i rahat aşıyor, nerden kısacağımı bilemedim.)

Şimdiden değerli yorumlarınız için çok teşekkürler...

Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BloodyShift -- 4 Eylül 2018; 21:6:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Nitroyu kafadan ele. 1050ti konusunda israrci olma mumkunse. Ram sonradan da hallolabilir.

Bilgisayar

Abranin ssd mumkunse adata falan olmasin onu acip sorun. Abra size en uygun cihaz bence.

• Hocam öncelikle yorumunuz için teşekkürler.

i5 8300H ile i7 7700HQ yu performans, uzun ömürlülük vs konusunda kıyaslarsak durum sizce nasıl olur? Hatta bu kıyaslamaya i5 7300 HQ yu da katabilirsek çok güzel olur.

Monster'ların bazılarında ciddi sıkıntılar olduğunu okudum birkaç yerde bu modelde öyle bir durum söz konusu değildir değil mi?

Son olarak Dell 7577 hakkındaki görüşünüzü öğrenebilir miyim? Diğer konunuzda yazmışsınız ama sadece adaptör sorununa değindiğinizi gördüm.

Hocam 1050Ti deki ısrar sebebim alacağım bu bilgisayarı nasipse 5 yıl kadar kullanmayı planlıyorum. Birde 1050 ile 1050Ti arasında ciddi fark olduğunu birkaç yerde okudum, bu kadar meblağlara çıkmışken olsun istiyorum bilmiyorum yanlış mıyım :)

Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BloodyShift -- 25 Temmuz 2018; 20:39:59 >
  • i7 7700HQ + GTX 1050Ti. Kronik sorunları yok ve Hepsiburada indirimlerini takip edersen çok daha uygun fiyata alabilirsin.

• Hocam bu bütçeye MSI hayal gibi duruyor ama umarım iyi bir indirim denk gelir :) Teşekkürler yorumunuz için

• Bende o giyat aralığında ürün bakıyorum aklımdaki tek seçenek bu şu anda mekanik klavye 8. nesil i7 işlemci 2666MHz ddr4 ram XPG 256GB M.2 Sata PCIe 3.0 x2 (Okuma: 1000 MB/s - Yazma: 800 MB/s) ssd bence mükemmel özellikler 1tb hard disk eklediğinde yada harici alısın senin işini çok rahat görür 5 sene

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4000 tl laptop önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • O butceye 1050ti kartli msi hocam buyrun. SSD den taviz verebilirseniz kacirmayin.

www.incehesap.com
    MSI GF62 7RE-2800XTR Intel Core i7-7700HQ 2.80GHz 8GB 1TB 4GB GTX 1050 Ti 15.6” Full HD - incehesap.com
    https://www.incehesap.com/msi-gf62-7re-2800xtr-notebook-fiyati-38724/?ref=akakce&source=mobil&v=1.87.8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi schadenfreude666 -- 27 Temmuz 2018; 10:43:5 >

• dell 7577 hb'de 4950 tl olmuş bugün indirimde şu an. Benimde bütçem 5000 tl ve kararsız kaldım. Monster 13.4 mü yoksa dell 7577 mi alınır ? Monster da işlemci daha iyi ama kasa,parça kalitesi açısından Dell almak daha mantıklı mı olur emin değilim.

• quote:

Orijinalden alıntı: schadenfreude666

O butceye 1050ti kartli msi hocam buyrun. SSD den taviz verebilirseniz kacirmayin.

https://www.incehesap.com/msi-gf62-7re-2800xtr-notebook-fiyati-38724/?ref=akakce&source=mobil&v=1.87.8
    Hocam o site güvenilir mi acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: DaftPunky

dell 7577 hb'de 4950 tl olmuş bugün indirimde şu an. Benimde bütçem 5000 tl ve kararsız kaldım. Monster 13.4 mü yoksa dell 7577 mi alınır ? Monster da işlemci daha iyi ama kasa,parça kalitesi açısından Dell almak daha mantıklı mı olur emin değilim.
    Bende Kararsız kaldım şu an

• MG33 M kullanıcısına yanıt
    Güvenilir. Donanımhaber'in sponsoru aynı zamanda.
  • quote:

O butceye 1050ti kartli msi hocam buyrun. SSD den taviz verebilirseniz kacirmayin.

Şu an buna daha yakınım. SSD yok ama sonradan takılır. Monster ve Dell'den daha sağlamdır diye düşünüyorum. Bu fiyatdaki Monster ve Dell cihazlarda ısınma, fan sorunu fazla okuduklarıma göre.

• quote:

Güvenilir. Donanımhaber'in sponsoru aynı zamanda.
    İlk defa duydum bu siteyi hocam yeni mi açıldı

• quote:

Orijinalden alıntı: DaftPunky

Şu an buna daha yakınım. SSD yok ama sonradan takılır. Monster ve Dell'den daha sağlamdır diye düşünüyorum. Bu fiyatdaki Monster ve Dell cihazlarda ısınma, fan sorunu fazla okuduklarıma göre.

Alıntıları Göster
    Site güvenilir diyorlar bende şuan buna yakınım

• Şimdi bu alınmaz mı diyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CheckVizoR -- 28 Temmuz 2018; 7:51:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BloodyShift

Hocam bu bütçeye MSI hayal gibi duruyor ama umarım iyi bir indirim denk gelir :) Teşekkürler yorumunuz için
    Kampanyaya girmiş ve indirimler güzel. Bu fiyata kaçmaz.

• Teşekkürler hocam, dolar bu denli fırlamışken gerçekten iyi fırsat :)

• Her yerde indirime girmiş bu ürün, üstte Ebrar Bilgisayar linki de atılmış, şuanlık fırsat ürünü kaçmaz :)

• Hocam o üründe F/P olarak süper bulunduğumuz şartlarda. HDD ve RAM takviyesi ile uzun yıllar kullanılabilir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.