< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
5000 faizsiz kredi AKBANK (KAMPANYA SONA ERMİŞTİR, BİTEN FIRSATLARA TAŞINABİLİR.) (7. sayfa)

-
-
Hocam maaş bordrom yok ama başka bankada 40000+ mevduatım var bir de kredi alıyorum çıkar mı dersiniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kredi notum yüksek olmasına rağmen reddetmişler :) amaç müşteri kazandırmak. Hesabı da kapattırdım. Eğer anında para hesabınıza gecmediyse arayıp görüşün, büyük ihtimalle kredi vermeyecekler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hesabım var alamıyor muyum ?
-
Başvurdum, krediniz onaylandı diye yazı çıktı lakin;
Kimliği bir türlü okumadı. Defalarca denedim ve sonunda okudu.
Görüntülü görüşme meşgulmuş, bekleme listesine de almıyor belirsiz bir süre bekliyorsunuz ya da sonra deniyorsunuz
Görüşme açıldı, ön kamera açılmadı. 10 dk sonra tekrar deneyin dediler
Tekrar denedim bu sefer arka kamera açılmadı. 30dk sonra tekrar deneyin dediler. Kimliği zaten tarattım ön kameradan göstereyim dedim; yok olmuyormuş :))
30dk sonra tekrar denedim, tüm işlemleri baştan yapmam gerekti. Bu sefer de kimliği bir türlü okuyamadı. Zaten NFC'den önce bir kimliği kamerayla taratma işi var ki evlere şenlik. Bir türlü kontrol ediliyor kısmını geçemiyorsunuz.
Ben böyle saçmalık görmedim. Geçen bunların sistemleri çökmüştü demek ki teknoloji konusunda ciddi bir sıkıntıları vardı. Hala da mevcut. Bir şey yapıyorsunuz bari doğru düzgün yapın.
+ekleme: tüm işlemleri tekrar baştan yapınca (tekrar tekrar:)) kimliği nfc ile okumayı başardı. Yine bekledik yine ön kamera açılmadı, tekrar deneyeceğim
+2.ekleme: tekrar en baştan yaptım, bu sefer de yüz taramada takıldı kaldı, baştan bir daha başlattım kimliği bir türlü taramadı, o oldu nfc ile okumadı. (iPhone X)
ARTIK PES ETTİM, 1 SAATİMİ YEDİLER VAZGEÇTİM 5 BİN LİRALARI KENDİLERİNİN OLSUN, yıllardır kullanmadığım tek banka kendileriydi, zaten daha da önlerinden dahi geçmem.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiNaPSiS -- 26 Eylül 2021; 15:28:28 >
-
Arkadaşlar az önce denedim süreci tamamladım.5000 tl faizsiz masrafsız net yattı 12 ay taksitli.
Kartı okumadığı ekranları elle girip doldurabiliyorsunuz.kredi taksiti ödeme tarihiniz hesabınızı açtığınız gün oluyor.
Başvuru ekranının hangi adımında hatırlamamakla beraber eğer "ihtiyaç kredisi" seçeneği yok ise muhtemelen kredi vermeyecektir boşa hesap açmanın gereği yok.
Çipli kimlikle deniyorsunuz değil mi?
bende eski kimlik var, kurye sözleşmeyi getirip onaylatınca kullanabileceğim sanırım, öyle anladım
quote:
Orijinalden alıntı: ravenousÇipli kimlikle deniyorsunuz değil mi?
bende eski kimlik var, kurye sözleşmeyi getirip onaylatınca kullanabileceğim sanırım, öyle anladım
Evet çipli kimlik
Başvurdum ancak olumsuz yanıtı aldım. Çok garip ne bu zaman kadar kredi kartı borcunu ödememezlik yaptım ne başka bir şey. Başka bankalarda krediniz hazır diye mesaj atıyor ama bunlar böyle. Hesabı kapatacağız artık ne yapalım.
Başvuruların çok azına veriyorlarmış zaten. Çocuk kandırdıklarını sanıyorlar.
Daha önce hesap vardı yemedi :D
Bende az önce başvuru yaptım hesaba yattı 5 bin tl
İlk olmadı daha sonra ki aşamada Kredi ve banka hesab açılışı seçince otomatik bilgiler cikti
En son müşteri hizmetleri ile görüntülü görüşüp kimlik ile foto çektirdik orman kackinlari gibi komikti bayağı :))
Haber veren arkadaşa teşekkürler
2700tl kredi kartı borcu var 500 550tl asgari ödeme yapıyorum acaba kartı kapatıp ayda 416tl kredi ödemek daha mı iyi olur artan parada cebe kar
Kampanya ne zamana kadar geçerli?
Findeks kredi notum 1213, öğrenciyim acaba çıkar mı? Çıkmasa da hesap açılıyor sanırım.
quote:
Orijinalden alıntı: serkanTEAC
Bende az önce başvuru yaptım hesaba yattı 5 bin tl
İlk olmadı daha sonra ki aşamada Kredi ve banka hesab açılışı seçince otomatik bilgiler cikti
En son müşteri hizmetleri ile görüntülü görüşüp kimlik ile foto çektirdik orman kackinlari gibi komikti bayağı :))
Haber veren arkadaşa teşekkürlerPersonel mi orman kaçkını gibiydi 😅😅
Evet mantıklı olan o
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Müşteri hizmetleri ile görüntülü nereden konuştunuz whatsapp mı ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hayır uygulama üzerinden otomatik açılıyor
Hayır ben :))
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X