Şimdi Ara

5000 faizsiz kredi AKBANK (KAMPANYA SONA ERMİŞTİR, BİTEN FIRSATLARA TAŞINABİLİR.) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
747
Cevap
21
Favori
119.448
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yeni başvuran ve başvuru sonucu bekleyen arkadaşlara bilgi amaçlı yazıyorum. Hesap açarken sadece vadesiz hesabı seçmiştim, canlı görüşmedeki temsilciye 5000 TL' lik kredi için müşteri olduğumu, krediye başvurmak istediğimi belirtmiştim. Temsilci kredi işlemlerinden başvurabilirsiniz deyince, görüşmeyi sonlandırmıştım. Görüşmeden sonra baktığımda sadece faizli krediler görünüyordu, sonra müşteri temsilcisini tekrar aradım, canlı görüşme sırasında 5000 TL' lik krediye başvurup, başvurmadığımı sordu. Başvurdum diyince kaydınızı oluşturuyorum, size ulaşacaklardır diye telefonu kapatmıştım. Bugün uygulamaya bakınca krediler kısmıda %0 faizle 5000 TL' lik kredi seçiminin olduğunu gördüm ve parayı hesabıma aldım. Sonra internet şubesinden poliçeyi de iptal ettim, poliçe ücretini de 1 dk içinde hesabıma aktarmış oldum.

• quote:

Orijinalden alıntı: pleh

Yeni başvuran ve başvuru sonucu bekleyen arkadaşlara bilgi amaçlı yazıyorum. Hesap açarken sadece vadesiz hesabı seçmiştim, canlı görüşmedeki temsilciye 5000 TL' lik kredi için müşteri olduğumu, krediye başvurmak istediğimi belirtmiştim. Temsilci kredi işlemlerinden başvurabilirsiniz deyince, görüşmeyi sonlandırmıştım. Görüşmeden sonra baktığımda sadece faizli krediler görünüyordu, sonra müşteri temsilcisini tekrar aradım, canlı görüşme sırasında 5000 TL' lik krediye başvurup, başvurmadığımı sordu. Başvurdum diyince kaydınızı oluşturuyorum, size ulaşacaklardır diye telefonu kapatmıştım. Bugün uygulamaya bakınca krediler kısmıda %0 faizle 5000 TL' lik kredi seçiminin olduğunu gördüm ve parayı hesabıma aldım. Sonra internet şubesinden poliçeyi de iptal ettim, poliçe ücretini de 1 dk içinde hesabıma aktarmış oldum.

Tekrardan canlı görüşmeye nasıl bağlandınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eski kimlikle alınabiliyor mu?

• linkin_park20 kullanıcısına yanıt
    Hocam telefonla aradım, temsilci müşteri olmak icin yaptığım canlı görüşme sırasında krediden bahsedip bahsetmedigimi sordu, tekrar canlı görüşme olmadı yani

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba,

Akbakk uygulamasindan üyeliğimi olusturdum.

Fakat uygulamada faizsiz kredi diye bir secenek yoktu.

Müşteri hizmetlerini aradım bizde bilgi yok diyor.

• ronxmax R kullanıcısına yanıt
    Kredi tutarı yerine 5000 tl yazınca çıkıyo bende bi öyle deneyin ama 84 lira sigorta pirimi çıkarıyo

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Benim hesabıma 5000tl geçti bugün uygulama üzerinden 5000tl daha çekmek istediğimde yine %0 faiz ile kredi veriyor sadece 78tl sigorta çıkıyor

• pleh P kullanıcısına yanıt
    Poliçe nereden iptal ediliyor ne kadar poliçe ücreti çıkmıştı acaba ?

• H4RuNN H kullanıcısına yanıt
    bugunmu kayit oldunuz devam ediyormu ben karti teslim aldim sabah kuryeden ama halen aktif olmamis

• Akbank internet şubesine girince, sigorta kısmında agesa sigorta poliçe görünteleme var. O ekrandan iptalini gerçekleştirebiliyosunuz

• Bu en bastakı hatayı nasıl düzelirki tc tel girince hata verıyor.Telefondan akbanklı olamıyormuyuz sonra kredi basvurudan yararlanamazmıyız

• Kredi bağlantılı sigorta sözleşmesi iptalinde yeni sözleşmenin bankaya sunulması gerektiği aksi takdirde banka tarafından tekrar resen sigorta poliçesi düzenleyeceği yazıyor.

Uzun vade de problem yaşayan oldu mu bu konuda ?

Kredilerde faizleride sigortalı ve sigortasız olarak sunuyorlar çünkü.

Bende iptal ettirmeyi düşünüyorum

• Kampanya devammı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kurye sözleşmeyi bırakıp gitti
    Müşteri hizmetleri dünyadan bir haber

• Hayatımda akbank kadar tilbiz, mıy mıy, kredi vs onaylarında yavaş bir banka görmedim. Bak ing kampanyasında hiç bir dayatma olmadan şak diye yattı kredi hesaplara bir de akbank a bak. Arada dünyalar kadar fark var. Birde ödül alıyor bunlar sistemleri çöküyor çöp banka.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meandroslu -- 3 Ekim 2021; 11:15:56 >
  • Başvururken 5000 TL kredi göründü ama hesap açılınca yatan para falan yok.
    Sonra şu mesaj geldi.
    Sevgili Akbankli, ihtiyaç kredisi degerlendirme surecin sonlandi. Su an icin kredi talebine maalesef olumlu yanit veremiyoruz. Ilgin icin tesekkur ederiz. Mersis:0015001526400497 B016

Kredi puanım 1290 ne yapmam lazım?

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.