Bildirim
5000-6000 TL buzdolabı tavsiyesi
JACK & JONES JORLINEN BLEND KNIT SS POLO SN Triko Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CBXX951L
22 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Merhabalar.
Detay verebilirmisiniz, yer ölçüsü? ne renk istediğiniz? buzluk altta veya üstte olan modellerden hangileri mesela.
Buna göre çok daha net ürün konuşulabilir.
Saygılar.
Serdar Çetin
05533976676 -
Ölçü de sorun yok
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Merhaba.quote:
Orijinalden alıntı: mustafaeae43
Ölçü de sorun yok
KG86NAI42N veya beyaz KG86NAWF0N bakılabilir.
186 boy 86 en bu modellerin ölçüsü.
Saygılar.
Serdar Çetin
05533976676 -
3000 TL siz mi vereceksiniz
Siz bu üslupla öneri mi istiyorsunuz?quote:
3000 TL siz mi vereceksiniz
Size kolaylıklar dilerim. -
Kardeş ben 5000-6000 TL diyorum sen 9000 TL bana buzdolabı gösteriyor sun acaba sen benle dalga mı geçiyorsun
Yahu o dolabın katalog fiyatı normalde o paralara satılmıyor.quote:
Kardeş ben 5000-6000 TL diyorum sen 9000 TL bana buzdolabı gösteriyor sun acaba sen benle dalga mı geçiyorsun
Biliyorum da söylüyorum ne dalga geçmesi Allah aşkına niye böyle bir şey yapalım Mustafa bey. Ben sizi tanımam siz beni..
Ben sadece öneri sunuyorum, piyasadaki fiyatları değişken malların.
Durduk yere sinir olmaya gerek yok. Bir soru sormuşsunuz bizde altına şuna bakın demişiz hakaret gibi cevap yazmışsınız bu hoş değil. Halen dalga mı geçiyorsun diyorsunuz. Ne münasebet öyle bir şey yapayım ben size. -
Merhabalar, 6000 TL Civarında (Taş çatlasa 7000) buzdolabı arıyorum, mümkünse yerli markalar olsun isterim hem gereksiz vergi vs vermemek için hem de yerli ürünleri desteklemek için. 70 e 182 şu anki dolabımız hani sanırım 75 e 185 civarı uyar -
Buzdolabı aldınız mı acaba -
Arçelik 2476 Ceı
-
Bende onla 270561 eı arasında kalmıştım 270671 aldım ultrahijyen serisi bunun seçme sebebim dondurucu kısmı daha büyük tü ancak ürünü çeyizlik aldım yeni bir model çıkarsa onla değişim olanağı varmış -
reis hayırlı olsun sanırım 270561 uv demek istedin o ürünü çeyizlikte bırakmakla mantıklı bir karar vermişsin eğer 1 seneden fazla duracaksa inşallah virüs biterse uv bölmesi pek bi işe yaramaz zaten :) geç gördüm biraz mesajı yardımcı olurdum model konusunda ama zaten arçelik alarak doğru tercih yapmışsın :)) hayırlı olsun tekrardan:)
-
Ultra hijyen bölümü istersen kahvaltılık bölmesi olarak da kullanıyormuş dediler ki ürünü alırken başka üst model olarak değiştirme imkanınız olabilir dediler -
Evet normal kahvaltılık bölmesi ama siz yinede UV teknolojisi için 500 600 TL fazladan ödemiş oluyorsunuz bence pandemi biterse eğer dolabı aldığınızda 284630 ei ile değişim yapın derim yerinize uygunsa -
Söylediğiniz ürün güzelmiş orada yoktu 2476cei vardı ama dediğiniz ürün alt ve üst kısmıda büyük müş sadece 270561 ultra hijyen vitimin zone home witzh filen var diye onu seçmiştim -
2476 güzel ama önceki seri bir dolabimiz birazda küçük tabi sizin seçtiğiniz dolapta güzel homewhiz yok ama onda sonuç olarak hayırlı olsun sizin dolapta çok güzel -
Bakalım ben teslim alacağım zaman hangi modelller çıkacak ama sizin dediğiniz model de güzel miş belki sizin model vitamin zone homewhiz eklenir yeni bir modeli çıkar -
Tamamdir alacaginiz zaman yine haberleşiriz -
Şuan için 1. Sırada tercih ettiğiniz hangisi
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
|
Benzer içerikler
- uğur derin dondurucu ses çıkarıyor
- low frost mu no frost mu daha iyi
- low frost nedir
- arçelik vitaminzone buzdolabı kırmızı ışık yanıyor
- buzdolabından matkap sesi gelmesi
- en iyi derin dondurucu
- en iyi beyaz eşya markası
- en iyi buzdolabı markası
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X