Şimdi Ara

5000-10.000 TL Şirket için Profesyonel Dublex Yazıcı Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar çalıştığım şirkette düzenli olarak döküman baskısı alıyoruz 1 yıldır Eepson L serilerini kullanıyoruz fakat yavaş ve kağıt kapasiteleri az olduğundan artık yetersiz gelmeye başladı. Ve ayrıca kuşe kağıdada baskı almak istiyoruz bunun için profesyonel bir yazıcı alacağız.
    5000-10.000 TL arası dublex çift taraflı otomatik baskı yapan ve kuşe kağıda baskı yapan baskı hızı yüksek yazıcı tavsiyesine ihtiyacım var internetten biraz siteleri araştırım fakat marka konusnunda netleşemedim.Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Teşekkürler.
    Saygılar.

• Ciko_Seko kullanıcısına yanıt
    HP Pro X serisini tavsiye edebilirim. Kuşe kağıtta baskı hızını yavaşlatarak kısmen sonuç alalbilirsiniz ama grafik baskılar bir profesyoneli tatmin etmeyecektir. Kuşe için epson alternatifini değerlendirebilirsiniz. Aylık 5-10 bin baskı için HP pro X serisini tek geçerim.
  • Canon imageRUNNER ADVANCE C3325i aldık gerçekten muhteşem bir cihaz.en hoşuma giden özelliği flash disk üzerinden pdf,jpeg,tif,xps içeriklerini destekliyor.
    Çift taraflı "59 yaprak - 118 sayfa" baskıyı 100 gram kağıda tam 5 dakika basıyor, hızlı ve kalite konusunda da muhteşem. parlak ve neredeyse fotoğraf kalitesinde çıktı veriyor. kağıtlarında etkisi vardır xerox kağıt kullanıyoruz.
    Ayrıca elimde 170 gramlık kuşe kağıt vardı onlara baskı yapıp deneme yaptım matbaa da yaptırdığımız aynı çalışmayı bastım 2 kat daha canlı ve kaliteli baskı veriyor, ayrıca ayarları standart ayarında en kaliteli seçsem fotoğraftan kaliteli olacak heralde.
    Toner durumuna gelirsek tam dolu tonerler 19.000 renkli 36.000 siyah beyaz fabrika verileri, bakalım kullandıkça sonuçları burda paylaşırım.Ama cihaz gerçekten kaliteli verilen parayı hak ediyor. Aylık 10.000 çıktı alan firmalar için en ideal seçim diyebilirim en daha üst serileride mevcut tabiki.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.