Şimdi Ara

500 YTL ye HP ipaq 6915 im oldu... :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aslında olay şu; bi süre önce netten 500YTL ye ikinci el ama garantisi devam eden hp 6340 aldım. 3-4 hafta önce oyun oynarken kilitlendi ve bidahada açılmadı ve bende garantisi devam ettiği için HP ye servise verdim. 3 hafta kadar serviste kaldı ve dün tamiri mümkün değil deyip bana sıfır bi HP 6915 verdiler. :) Benim için güzel bi bayram ve yeniyıl hediyesi oldu...

• hayirli ugurlu olsun gule gule gunlerde kullan
  • kısmet diye buna denir hakikatten şanslıymışsın , güle güle kullan
  • Şanslıymışsın gerçekten iyi günlerde kullan.Bayram hediyen iyi olmuş.
  • Hewlett Packard Teknik servisi bu yüzden seviyorum. Müşteri memnuniyeti had safhada. .)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ctrl_atl_del

aslında olay şu; bi süre önce netten 500YTL ye ikinci el ama garantisi devam eden hp 6340 aldım. 3-4 hafta önce oyun oynarken kilitlendi ve bidahada açılmadı ve bende garantisi devam ettiği için HP ye servise verdim. 3 hafta kadar serviste kaldı ve dün tamiri mümkün değil deyip bana sıfır bi HP 6915 verdiler. :) Benim için güzel bi bayram ve yeniyıl hediyesi oldu...

Dostum öncelikle hayırlı olsun.... Ve şimdi sana birkaç sorum olacak banada yardımcı olursan çok sevinirim bir süredir forumu takip ediyorum genelde 2007 de çıkacak olan Pda bekleniyor ve bu konularda görüşüyoruz arkadaşlarla fakat aklımın bir köşesinde Hp 6915 hep var.. Daha sonra 2007 de daha iyisi çıkarmı acaba diye aklım kurcalanıp duruyor sonuçta ucuz birşeyde değil ( Gerçi sen bayağaa karlı hale getirmişsin ) ... Memnun kalmadığın bir özelliği varmı? program çalıştırırken nasıl? Film izlerken ekran nasıl? Hatta ekranda film oynarken birkaç resim göndere bilirsen süper olur? Birde Hp bile arayıp sordum ekran ile bir şikayet almadıklarını söylediler ama forumlarda ekrandan dolayı programlarda sorun çıkardığı felan yazılıyor... Senin tecrübelerinden çıkardığın sonuçlar nelerdir sorularıma cevap verebilirsen en azından bende biraz fikir sahibi olabileyim.. Ben GPS+Word+Excel+Pdf+Wifi+Film izlemek gibi özellikleri kullanmak istiyorum.. ( Hatta msn verebilirsen de çok sevinirim )..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkaysvl -- 28 Aralık 2006; 11:08:48 >

• harbi güzel şans hayırlı olsun..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu makina da wirelless camera wee navigasyon war mı
  • hepsi var
  • gerçekten çok şanslıymışsın
    yada
    hp teknik ten olan şikayetlerimiz yerine ulaşıyor
  • ben de kartuşları bittikten sonra bozulan bir adet hp 5900 yazıcıyı servise bırakmıştım, bir hafta sonra hp5940 ekstra fotograf kartuşlu ve de fotograf kağıtlı yepyeni makinayı alınca çok sevinmiştim..Müşteri memnuniyeti bu olsa gerek..
  • quote:

Orjinalden alıntı: losing

Senin gibi bende bir 6915 sahibi olurum diye Garantisinin bitmesine 2.5 ay kala hp 6340'a 220v alantrik verdim. Fakat cihazın anakartını değiştirip geri verdiler..Sen nasıl hallettin tanıdık filan mı vardı

Ben diyecek birşey bulamıyorum. Sizin gibi insanlar yüzünden müşteri hizmetleri değişim falan yapmaz bundan sonra

• quote:

Senin gibi bende bir 6915 sahibi olurum diye Garantisinin bitmesine 2.5 ay kala hp 6340'a 220v alantrik verdim. Fakat cihazın anakartını değiştirip geri verdiler..Sen nasıl hallettin tanıdık filan mı vardı

Aferim sana zeki şey.

• elinde bozuk 200 300 ytl arası hp cep bilgisayarı olan varsa alırım ama garantisi devam etsin
  • Elimdeki cihazın garantisinin devam edip etmediğini öğrenebildiğimiz/sorgulayabildiğimiz bir web adresi veya telefon var mı?
  • HP icin her turlu destek hizmetine ulasabileceginiz adres :

http://welcome.hp.com/country/tr/tr/contact_us.html
  • Merhaba, aslında yeri burası değil ama yeni konu açmak istemedim ve şikayet yazabilecek bir yer bulamadım(yukarıdaki şikayet listesi de olmuyor).

http://forum.donanimhaber.com/m_9951713/mpage_1/key_hw6915//tm.htm#

adresindeki hw6915 inceleme sayfası çalışmıyor, 2. 3. sayfalara tıkladığımda alakasız bir sayfa açılıyor, bu hata düzeltilebilirmi yoksa o yazılara artık hiç ulaşamayacak mıyız?

Not: İki ayrı bilgisayarda denedim, PC lerin ön belleklerini temizleyip tekrar denedim sonuç hep olumsuz.
  • hayırlı olsun güle güle kullan şanslı imişsin
  • quote:

al işte böyle tipler yüzünden bir sürü insan hiç kusuru olmadığı halde servislerde süründürülüyor.

işte böyle olduğun için nickin gibi hep kaybedeceksin.

• şans diye buna derler
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.