Bildirim
500 watt ile 2.700 watt almak (2. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Araştırmaya değer bir konu. Kaynaklar için teşekkür ederim. Ama mantığa ve fiziğe aykırı. Çekimserim biraz. -
Resimler elime yeni ulaştı. Açıkcası, kapatılan kısımlarda ne olduğunu da (ve alternatörü de) görmek isterdim. Olay İlk başta söylenilenden daha farklı çıktı. Şöyle ki; mevcut alternatörü normal bir elektrik motoru ile döndürüyorlar. Bu elektrik motoru 220v ve 3.9 amper akım çekiyor. Karşılığında alternatörden 15 volt ve 10.5 amper akım alınıyor. 15v 10.5 amper ile özel yapım bir inverter'e bağlanmış olan akü şarj ediliyor. Inverter'in çıkışına da 2 adet aynı değerlerdeki elektrik motorundan bağlanıyor. (Motorlar 370watt gücünde) Inverter'in çıkışına bağlanan 2 adet motora da alternatörü çeviren motordaki yükün aynısı bağlanıyor. Her iki motor da çalıştırıldığında 4 amper akım çekiyor. Yani toplam 8 amper ediyor.
Benim merak ettiğim konu ise, nasıl oluyor da 220v 3.9 amper elektirik harcayarak 10.5 amper ve 15 volt ile inverter çalıştırılıyor ve karşılığında 1 motorun harcadığı elektrik ile aynı güçteki 2 motor çalıştırılabiliyor? Bu çok ciddi bir tasarruf, aynı zamanda büyük bir buluş değilmidir? Bu olayda bir aldatmaca veya benzer bir yanılma var mıdır? Veya bilinen herhangi bir yöntemle böyle bir sistem yapılabilir mi? Eğer yapılabilir ise bazı arkadaşların dediği gibi 2 nci Bill gates olayı mı yaşanır?
-
2. motorun yükünü akü sırtlanıyor... -
şu kanunu bu manunu bütün varsayılan kanunlar birgün delinecektir yeni şeyler düşünün kanunları degil -
Fizik kanunlarını alt edebilecek kadar geniş düşünebiliyorsan senin için imkansız denilen bişeyde yoktur o zaman senden korkulur bize söz düşmez susar otururuz yerimize .
Saygılar . -
quote:
Orjinalden alıntı: melter01
şu kanunu bu manunu bütün varsayılan kanunlar birgün delinecektir yeni şeyler düşünün kanunları degil
-
emekli bir abinizden gençlere,,,
sakın yılmayın,deneyin (aptalca degil),bi yerlere hep varırsınız belki kendi hedefinize degil ama başkalarının hedefine mutlaka....
ben hedef olarak kanseri seçmiştim maç berabere bitti,,,kazanamadım
ama ararken bir sürü hedefe ulaştım
örnek ,, dişiniz agrıyorsa çam çırasını bir çay bardagı sirkede kaynatın gargara yapın tükürün ilginçtir bi daha diş agrısı çekmiyorsunuz...yutmadıgım için denemekte sakınca görmeyip denemiştim soguk su içemiyor buzdolabından karpuz dondurma yiyemiyordum...bilimsel açıklamasını varsa bilmiyorum. bu na benzer bir sürü konuda denenmişleri bulmuştum hiç birinin mantıklı açıklaması yoktu ilginçtir. -
quote:
Orijinalden alıntı: melter01
şu kanunu bu manunu bütün varsayılan kanunlar birgün delinecektir yeni şeyler düşünün kanunları degil
Enerji korunumu kanunu insanlarca delinemez bir kanundur.Çünkü yoktan enerji oluşturmak demek aynı zamanda madde oluşturmak demektir. -
quote:
Orijinalden alıntı: hckr
quote:
Enerji korunumu kanunu insanlarca delinemez bir kanundur.Çünkü yoktan enerji oluşturmak demek aynı zamanda madde oluşturmak demektir.
Yoktan var etmiyorlar ki.Olan enerji zaten katlanabilir şekilde yaratılmış.Buna benzer bir motor da ben tasarladım.Çift kazanımlı hem kendisini çalıştırmak için harcadığını geri döndürüyor.Hemde kullanılabilir enerji üretiyor.Dönüşümü yüzde nin üstünde.Ne zamana kadar saklamaya devam edecekler bilemem ama.İş gösteriş yapmaya geldiğinde lazer ile 150 kat fazla enerji ürettiklerini ve bu teknolojinin SÖZDE 20 yıl içinde haz olacağını söylemeyi biliyorlar.
Allah c.c'nun ne işleri var daha kim bilir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: nakaro
quote:
quote:
Enerji korunumu kanunu insanlarca delinemez bir kanundur.Çünkü yoktan enerji oluşturmak demek aynı zamanda madde oluşturmak demektir.
Yoktan var etmiyorlar ki.Olan enerji zaten katlanabilir şekilde yaratılmış.Buna benzer bir motor da ben tasarladım.Çift kazanımlı hem kendisini çalıştırmak için harcadığını geri döndürüyor.Hemde kullanılabilir enerji üretiyor.Dönüşümü yüzde nin üstünde.Ne zamana kadar saklamaya devam edecekler bilemem ama.İş gösteriş yapmaya geldiğinde lazer ile 150 kat fazla enerji ürettiklerini ve bu teknolojinin SÖZDE 20 yıl içinde haz olacağını söylemeyi biliyorlar.
Dostum Erke Dönergeççilerden hiçbir farkın yok.Neyi tasarladın ne tasarladın.Sen ancak varolan bir enerjiyi,başka bir enerjiye dönüştürebilirsin.Şimdi ortalıktan enerji çıkarttığını mı söylüyorsun?
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Dostum Erke Dönergeççilerden hiçbir farkın yok.Neyi tasarladın ne tasarladın.Sen ancak varolan bir enerjiyi,başka bir enerjiye dönüştürebilirsin.Şimdi ortalıktan enerji çıkarttığını mı söylüyorsun?
Ya Sabır !!! Kardeş Halidi Bağdadi hazretlerinin güzel bir itikat namesi var al önce onu bir oku.Ondan sonra Allah c.c'nun Tekvin sıfatını iyi anla ,sonra ortadan mı enerji çıkıyormuş ,Yoksa kara madde denilen şey Kudreti ilahimiymiş anlarsın.Bu taraklar da bezin yoksa Allah c.c hideyat versin.Bunun başka izahı yok.Ortadan enerji nasıl çıkacak ki bu nasıl anlayıştır ?
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Ya Sabır !!! Kardeş Halidi Bağdadi hazretlerinin güzel bir itikat namesi var al önce onu bir oku.Ondan sonra Allah c.c'nun Tekvin sıfatını iyi anla ,sonra ortadan mı enerji çıkıyormuş ,Yoksa kara madde denilen şey Kudreti ilahimiymiş anlarsın.Bu taraklar da bezin yoksa Allah c.c hideyat versin.Bunun başka izahı yok.Ortadan enerji nasıl çıkacak ki bu nasıl anlayıştır ?
Şimdi sen açıkça söyle olmayan bir enerjiden yeni bir enerji mi üretebiliyorsun.Ya sabır!!! yazınca haklı konuma mı geçiyorsun?Ben diyorum ki BİR İNSAN enerjiyi yoktan var edemez.Sen şimdi var edebilir mi diyorsun yani?
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Şimdi sen açıkça söyle olmayan bir enerjiden yeni bir enerji mi üretebiliyorsun.Ya sabır!!! yazınca haklı konuma mı geçiyorsun?Ben diyorum ki BİR İNSAN enerjiyi yoktan var edemez.Sen şimdi var edebilir mi diyorsun yani?
Yoktan var ettiğimiz falan yok.Anlaşılmayacak bir şey mi yazıyorum.Olmayan enerjiden nasıl üreteceksin ? Yazmadığım şeyleri ne diye döndürürsün?.Gene diyorum itikat name okumadan anlayamazsın !!!.Önce yaratanı tanıyın sonra yaratılanları süzersiniz.
İyi OKU !!!
12 V 200 MA enerji ile DENİZ DALGASI gibi bir yöne manyetik akı oluşturuyoruz, bu dalgayı meydana getirirken ,aynı zamanda mıknatıs kullanıyoruz ,sabit manyetik alanlı mıknatıslar.Bu akı kendini tekrar etmeye başlayınca ,Sizin bir türlü anlayamadığınız Ve büyük ihtimal ilede asla anlayamayacağınız bir gücü ortaya çıkarıyor.Esbablar doğrultusunda gayet normal bir şey bu, her hangi bir fizik kuralına göre de aykırı bir durum yok.Tabi hangi fizik o ayrı mesele.
Yani havada ağır tozların uçuştuğu bir odaya bir bardak su atıyoruz.Su yere indiğinde yapısı itibari ile tozları da içine haps ediyor.Yahut toz yapısı itibari suyu haps ediyor.Yere su çoğalmış şekilde iniyor.Suyun yaptığı tozu toplamak.Tozu havada tutan güc yoktanmı var oldu ? toz yoktanmı var oldu.Göremiyoruz diye yoktanmı var oldular ? . Çevremizde göremediğimiz yığınla enerji var... tozu topladık ve suyun hacmini arttırdık.
Erke milletin azına sakız olmuş gidiyor.Ben de size bir soru sorayım daha önce enerji üretimi üzerine çalıştırnız deney yaptınız mı ? bu konuda bu kadar ısrarcı olmanızın sebebi ne ? Allah c.c yaratıyor bunu anlamayacak ne var ? Yoksa işin içine Allah c.c hazretlerinin isminin geçmesi birilerinin zorunamı gidiyor nedir ?
Bizim yaptığımızda enerjiyi vakumlamak.Bu enerjinin dönüşümüdür.Allah c.c hazretlerin şanına yakışanda budur.Haşa her iş onun şanına yakışır ama Gani c.c odur.
Yapmadığım şeyi yazmıyorum denedim ve bir zat gördüm.Benim gibi bu işi deneyip sonuç alan bir sürü insan var.Siz inada devam edin.
ANLADINMI ?Anlamadı isen diyecek sözüm yok.
Al sana fikir olsun belki anlarsın
http://www.youtube.com/watch?v=iIugBuT3YF8&feature=fvsr
Bunuda izle
http://www.youtube.com/watch?v=tM_HRwqKzFk
Yığınla video var anlayamayanlar izlesin işte.Bakın bakalım ne oluyor.
İtikat name oku oku oku,Rabbim de diyor ya "Yaratan Rabbinin adı ile oku "
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Yoktan var ettiğimiz falan yok.Anlaşılmayacak bir şey mi yazıyorum.Olmayan enerjiden nasıl üreteceksin ? Yazmadığım şeyleri ne diye döndürürsün?.Gene diyorum itikat name okumadan anlayamazsın !!!.Önce yaratanı tanıyın sonra yaratılanları süzersiniz.
İyi OKU !!!
Toz olayı bir kere bildiğimiz manada ısı enerjisinin,hava akımlarının tozu kaldırmasından ibaret şimdi alıntıladığın ilk mesaja bak enerji korunumu kanunundan bahsetmişim burada enerji korunumuna aykırılık yok sen diyorsun ki enerji korunumu kanunu delinebilir.
Peki enerji korunumu kanunu nedir? Eneji korunumu kanunu:Enerjinin vardan yok edilemez ve yoktan da var edilemez. Bu mudur? Şimdi sen ilk mesajında ne yazmışsın bu kanun delinebilir yazmışsın.
Son mesajında ne yazmışsın "Yoktan var etmiyorlar ki!" yazmışsın.Yani en son mesajında enerji korunumu kanunun delinmediğini söylüyorsun,ilk mesajında delindiğini söylüyorsun bir karar ver!
Son sözüm: İnsan enerjiyi yoktan elde edilemez.Bu çünkü yaratmaktır.Bunu da sadece Allah(c.c) yapabilir.Videoları seyretmedim seyredince de fark eden bir şey olacağını sanmıyorum.En fazla yapılabilecek olan enerji dönüşümüdür.Bu kadar basit.
Yani hakkında konu açsak uçar herhalde Erke Dönergeççi.
-
Atomlardan enerji elde edilirken elektron hareketlerinden faydalanarak enerji eldesi üzerine kurulu, sabit elektron yörüngesi sistemiyle hesap yaparız. Fakat atom bazında düşünüldüğünde sadece elektronlar yoktur. Bazı partiküllerin parçalanması ile elde edilecek enerji çok yüksektir. Bunun en bariz yöntemini kimyasal katalizörlerde görürüz. katalizörler kimyasal tepkimenin yapısını değiştirir ve elektron yörüngelerinin daha rahat değişmesini sağlayarak tepkimenin daha hızlı ve daha az enerjiyle gerçekleşmesini sağlar.
Eğer elektronları aşırı yüklerken atom çekirdeğine yakınlaştırırsak hızları artar. Artan hızın daha yüksek bir manyetik akı oluşturur. Zaten bu yakınlaştırma da enerji ile birlikte manyetik akı verilerek yapılır. Çekirdeğe aşırı yakınlaşan elektronların yörüngeleri birbirine yakınlaşır ve yakınlaşma ile bazı partikülleri parçalarlar. Fiziğin bir kuramında da derki hız ile kütle orantılı olarak artar. Artan bu kütlenin bir kısmı enerjiye dönüşürtürülür. Kütledeki artışın sebebi ise hızla giderken arabanın penceresine yapışan böcekler gibi serbest parçacıkların maddeye yapışmasıdır. Her çarpışmanın belli bir kısmının enerjiye dönüşmesi kütlesel enerji dönüşümü kuramı ile orantılı bir enerji akışı ortaya çıkartır.
Bildiğiniz gibi demir madeni manyetik akının temelini oluşturur. Kendi yapısında manyetik eğilimi olan bir element olan demire bazı atomlar manyetik karakteristiğini aşırı yükleyecek yönlendirici özelliklere sahiptir. Örneğin neodium elementi. Oluşturulan manyetik akı elektron düzenini çekirdeğe daha yakın ve hızlı dönüşlere itecek bir karakteristiği ortaya çıkartır. Bu sebeple partikül parçalanmasının başlangıç noktasıdır ve üzerinde düşünülerek ilerleme kaydedilebilecek bir başlangıç noktasıdır. Demir madeni teknolojik gelişimin ara noktası olarak dünyaya, insanlara bir hediye olarak gönderilmiştir. Normal şartlarda sadece süper nova içerisinde oluşabilecek bir elementtir.
Sizlerin örnekler gösterdiğiniz bu amatör çalışmalar genel olarak fiziğin bu anlatmış olduğum prensiplerine dayanarak ortaya çıkan sonuçlardır. Ve evet, Az bir enerji harcayarak daha fazlasını elde edebilirsiniz. Ama bilinçli bir şekilde fizik yasalarını öğrenip kullanırsanız daha çabuk ulaşmak istediğiniz noktaya ulaşırsınız.
Merak eden ve bu gibi işlerde ilerlemek isteyen arkadaşlar, lütfen çok çalışın. Matematik, fizik sadece kafa ağrıtan boş şeyler değildir. Nereye varacağını bilen beyinler için geleceğin kapılarını aralayan büyük güçlerdir.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
İyi OKU !!!
Toz olayı bir kere bildiğimiz manada ısı enerjisinin,hava akımlarının tozu kaldırmasından ibaret şimdi alıntıladığın ilk mesaja bak enerji korunumu kanunundan bahsetmişim burada enerji korunumuna aykırılık yok sen diyorsun ki enerji korunumu kanunu delinebilir.
Peki enerji korunumu kanunu nedir? Eneji korunumu kanunu:Enerjinin vardan yok edilemez ve yoktan da var edilemez. Bu mudur? Şimdi sen ilk mesajında ne yazmışsın bu kanun delinebilir yazmışsın.
Son mesajında ne yazmışsın "Yoktan var etmiyorlar ki!" yazmışsın.Yani en son mesajında enerji korunumu kanunun delinmediğini söylüyorsun,ilk mesajında delindiğini söylüyorsun bir karar ver!
Son sözüm: İnsan enerjiyi yoktan elde edilemez.Bu çünkü yaratmaktır.Bunu da sadece Allah(c.c) yapabilir.Videoları seyretmedim seyredince de fark eden bir şey olacağını sanmıyorum.En fazla yapılabilecek olan enerji dönüşümüdür.Bu kadar basit.
Yani hakkında konu açsak uçar herhalde Erke Dönergeççi.
İlk mesajımda da son mesajımda da aynı şeyi söylüyorum"Yoktan var edilmiyor zaten katlanacak şekilde yaratılmış".Ama siz yaratanı göz arda etmeye devam ettiğiniz için anlayamıyorsunuz.İtikat name okusanız bir zahmet İşin aslını anlayacaksınız ama sebeplerde takılıp kalmışsınız kuru laf kalabalığından başka bir şey olmaz yazışmalar.
Senin yada başkasının yapamamış olması bunun olmayacağı anlama gelmiyor.Acaba sende localardan maaş alan taifedenmisin kim bilir ? Ne itikatnameye söz söyledin nede verdiğim videolara bakmışsın,neden izlemediğinde anlamadım izlesene !Dünya başınıza yıkılmaz korkmayın.bizim buralarda hala at arabaları var.Atların gözünde sağı solu kapayan gözlük olur.Garip hayvan sahibinin çektiği taraftan başka hiç bir yeri göremez.Bir gün karşısına geçtim baktım.Durumumuz aynı.Alınmayın sakın benzetmedir sadece.
Yapmış olduğum işi yazdığımı belirtmiş olmama ramen ve yoktan enerji var etmemiş olduğumu defalarca belirtmiş olmama rağmen.Ezber usülü konuşuyorsunuz.Size iki ayet meali yazayım belki düşünürsünüz.
Bakara 269.Ayet : "Allah hikmeti dilediğine verir. Kime hikmet nasip edilmişse, doğrusu, büyük bir hayra mazhar olmuştur. Ancak tam akıllı olanlar, gerçekleri anlar ve düşünürler."
Yasin süresi : 9 . ayet : "Biz, onların önlerine bir set, arkalarına da bir set çekip gözlerini perdeledik. Artık görmezler."
Selamet ile.
-
quote:
Verdiğin videoları seyrettim.Bildiğimiz anlamda manyetik enerjinin mekanik enerjiye dönüşümünü içeriyor.Nasıl ki sabit bir mıknatısa yaklaştırılan bir demir parçası kendiliğinden harekete geçiyorsa burada aynı mantık var.Burada da enerjinin artışı gibi bir durum söz konusu değil.Mıknatısın sahip olduğu iç enerjinin mekanik enerjiye dönüşümü var.Sabit karşılıklı iki mıknatıs ile kurulmuş bir sistem.Aradaki piston hangi mıknatısa yaklaşırsa o mıknatısın manyetik gücü azalıyor ve bu sefer diğer mıknatıs etkin hale geçiyor.Bu böyle süregelip gidiyor ancak bunun sürekli devam edebilmesi için bir mükemmelliğe ihtiyaç var.Ki bu mükemmellik olsa bile bu sonsuza kadar devam edemez.Bir süre sonra mıknatısın iç enerjisi sıfırlanacaktır.Grafikte de göreceğin üzere sürekli bir azalma söz konusu olmuş.Burada enerji artışı gibi bir durum da söz konusu değil.Yine dönüşüm olaylarını içeriyor.Nasıl ki benzine aktivasyon enerjisi verince bize daha fazla(daha fazladan kastım burada belli) enerji veriyorsa burada da aynı durum söz konusu.
Enerjinin katlanarak artışı demek toplam maddenin de katlanarak artacağı anlamına gelir.Yani bu da yaratmak olurdu.Ben bedava enerji mümkün değildir demiyorum.Diyorum ki evrenin toplam enerjisini(buna kütle enerjileri+diğer enerjiler dahil) hiçbir şekilde değiştiremezsin.Bu sistemlerde de bir değişiklik olmuyor zaten.Bunu anlayacak bir akla sahip değilsin.Var olan enerjiden de daha fazla enerji elde etmek(toplamda) mümkün değildir.
-
az bir enerji harcayarak çok enerji üretmek insanoğlunun kadim hayali. Fakat şunu söylemeliyim ki sürtünmesiz ve kayıpsız ortamlar elde edilmeden bu hayal hiç bir zaman gerçekleşemez. Yani kesin konuşmak istemiyorum fakat, gerçekleşmesi mümkün değil bence.. -
quote:
quote:
Verdiğin videoları seyrettim.Bildiğimiz anlamda manyetik enerjinin mekanik enerjiye dönüşümünü içeriyor.Nasıl ki sabit bir mıknatısa yaklaştırılan bir demir parçası kendiliğinden harekete geçiyorsa burada aynı mantık var.Burada da enerjinin artışı gibi bir durum söz konusu değil.Mıknatısın sahip olduğu iç enerjinin mekanik enerjiye dönüşümü var.Sabit karşılıklı iki mıknatıs ile kurulmuş bir sistem.Aradaki piston hangi mıknatısa yaklaşırsa o mıknatısın manyetik gücü azalıyor ve bu sefer diğer mıknatıs etkin hale geçiyor.Bu böyle süregelip gidiyor ancak bunun sürekli devam edebilmesi için bir mükemmelliğe ihtiyaç var.Ki bu mükemmellik olsa bile bu sonsuza kadar devam edemez.Bir süre sonra mıknatısın iç enerjisi sıfırlanacaktır.Grafikte de göreceğin üzere sürekli bir azalma söz konusu olmuş.Burada enerji artışı gibi bir durum da söz konusu değil.Yine dönüşüm olaylarını içeriyor.Nasıl ki benzine aktivasyon enerjisi verince bize daha fazla(daha fazladan kastım burada belli) enerji veriyorsa burada da aynı durum söz konusu.
Enerjinin katlanarak artışı demek toplam maddenin de katlanarak artacağı anlamına gelir.Yani bu da yaratmak olurdu.Ben bedava enerji mümkün değildir demiyorum.Diyorum ki evrenin toplam enerjisini(buna kütle enerjileri+diğer enerjiler dahil) hiçbir şekilde değiştiremezsin.Bu sistemlerde de bir değişiklik olmuyor zaten.Bunu anlayacak bir akla sahip değilsin.Var olan enerjiden de daha fazla enerji elde etmek(toplamda) mümkün değildir.
Benim aklım anlamasın ElhamdülillahSiz anlamışsınız en sonunda.Orada olan şey :Mıknatısların gücünün tükenmeden mekanik enerji üretmeye devam etmesi.Bobin kesinlikle bu işe karışmıyor.Onun yaptığı sadece Kutup yönü değiştirmek.o makine bir kaç oynama ile 100 yıl kadar çalışır 3-5 w enerji ile aylarca çalışabiliyorsa binlerce w ile siz düşünün, dönüşü ise aldığından fazla.Benzinli motor da ise enerjinin büyük bir kısmı ısıya dönüşüp gidiyor.
Yani var olan enerji kendini aşabilecek şekilde imiş.O videolarda olmayan bir kaç şey daha var.Onlar da devreye girdiğinde gözle görülür artış söz konusu oluyor.Tabi bunları daha muşahede etmediğiniz için anlaşılır değiller.Benim sistemim bunların ötesinde,Aklım bundan dolayı sizin söylediklerinizi almıyor.Elhamdülillah.
En ince nokta ise sizin dediğiniz olsa idi dünya çoktan yok olup gitmişti,Süreklilik için dönüşümün dışında yeni ve sürekli enerjiye ihtiyaç var.Bunu da aklın anlaması için Yaratıcısını tanıması lazım.Aklım burada sizin yüksek zekanızın altında kaldığı için sözüm yok.Hz.Ali k.v'nin sözü size söz olsun "Ben görmediğime inandım".
Selametle.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X