Şimdi Ara

500 Tlye kadar taç kulaklık önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar beats solo 2 kulaklık kullanıyordum sattım. şuan yeni bir kulaklık alacağım. dışarda taktığım için görüntüsü önemli. sennheiserlar çok çirkin olduğu için almayı düşünmüyorum. şuan iki kulaklık arasındayım birisi tekrar solo 2 diğeri sony h.ear on. sizce hangisini almalıyım? veya hangi başka bir modeli? Telefonda kullanacağım telefonum z5premium olduğu için sony ile daha iyi çalışır diye düşünüp biraz aklım ona kayıyor.

• Hocam konu ile alakası yok ama sizce beats samsung ile gider mi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ken Block43 kullanıcısına yanıt
    Hocam samsung note 3 ile kullandım z5premium ile kullandım ipod touch ile kullandım. ses kısıp açma tuşları sadece ipodda çalışıyordu ama kalan her şeyde gayet iyiydi. beats bu forumda öldürülüyor ama ben o yastıklar kadar rahat ve kaliteli yastığı başka kulaklıkta görmedim. sırfta o yüzden kullandım. samsungda da güzel performans veriyor telefona da bağlı tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: suphanakca

Hocam samsung note 3 ile kullandım z5premium ile kullandım ipod touch ile kullandım. ses kısıp açma tuşları sadece ipodda çalışıyordu ama kalan her şeyde gayet iyiydi. beats bu forumda öldürülüyor ama ben o yastıklar kadar rahat ve kaliteli yastığı başka kulaklıkta görmedim. sırfta o yüzden kullandım. samsungda da güzel performans veriyor telefona da bağlı tabi.

Ses kısıp açma benim için önemli değil beats'in note 4'te güzel ses verip vermediği. Birde herkes ipod iphone ile kullanıyor. Bende samsung ile kullanınca komik duruma düşmeyeyim

Yok hocam ya ne alakası var. sizde hangi modeli var acaba merak ettim.
  • quote:

Yok hocam ya ne alakası var. sizde hangi modeli var acaba merak ettim.

Elektronik müzik dinlediğim için bass benim için önemli bende samsung galaxy note 4 var hocam ve kendi kulaklığı yeterli gelmiyor. Beats mixr test ettim bugün. Basslar hoşuma gitti ne yalan söyleyeyim. Alasım geldi

Edit: daha kulaklık almadım hocam kafamı karıştırdı. Almayı düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ken Block43 -- 30 Mart 2016; 2:32:24 >

Hocam eskidi o model almışken güzel bir şey alın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    400 Liraya kulaklık önerisi
    5 yıl önce açıldı
    400 liraya kadar saat önerisi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Hocam eskidi o model almışken güzel bir şey alın

Solo 2 nasıl peki arasında bass farkı vardır heralde

Mixr Solo2 den iyi diye duymuştum ama Solo2 den baya memnundum. Tabi ben biraz görüntüsüne Önem veriyorum. Sizde de bu takıntı yoksa eminim daha iyi kulaklık vardır bu fiyat aralığında.

• quote:

Mixr Solo2 den iyi diye duymuştum ama Solo2 den baya memnundum. Tabi ben biraz görüntüsüne Önem veriyorum. Sizde de bu takıntı yoksa eminim daha iyi kulaklık vardır bu fiyat aralığında.

Malesef o görüntü takıntısı bende de var hocam ondan dolayı beatslee hoşuma gidiyor. Şuan mixrlar 800-900 bandında değişiyor. Solo ile 200 tl fark var ama mixr da eskidi tabi ne yapsam bilemedim

Hocam 400 500 arası sıfır beats Solo 2 bulunuyor bilginize Apple kampanya ile vermişti kullanmayan Satan çok kişi var. bende öyle almıştım

• quote:

Hocam 400 500 arası sıfır beats Solo 2 bulunuyor bilginize Apple kampanya ile vermişti kullanmayan Satan çok kişi var. bende öyle almıştım

Valla hocam ben güvenemiyorum insanlara 100 fazla verip mağazadan gözümle almak daha mantıklı geliyo

Siz daha iyi bilirsiniz hocam bana öyle çok pahalı geliyor. forever ikinci el

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.