Şimdi Ara

500 TL Android Telefon Önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
9.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 500 Tlye sıfır bir android telefon almayı düşünüyorum.Genelde internette dolanırım ve sosyal ağlar felan. kamera kalitesi ve şarj çok önemli değil.Bu fiyatlarda ekranı büyük basit oyunlar oynayabileceğim sosyal ağlarda gezinebileceğim bir telefon önerebilir misiniz?

Benim gözüme çarpan LG OPTIMUS L5 var tavsiye eder misiniz?
     500 TL Android Telefon Önerisi

• 50 TL daha var şu iki telefondan birini al ;

TIKLA

TIKLA

Yok veremem diyorsan LG'yi al.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tíara`S

50 TL daha var şu iki telefondan birini al ;

TIKLA

TIKLA

gigabyte düşünmemde ekranı küçük rami hafızası aynıyken neden xperia e hocam ?

• quote:

Orijinalden alıntı: emre4085

quote:

50 TL daha var şu iki telefondan birini al ;

TIKLA

TIKLA

gigabyte düşünmemde ekranı küçük rami hafızası aynıyken neden xperia e hocam ?

Bu üç telefonunda özellikleri ve fiyatları birbirine yakın zaten.Hangisini istersen alabilirsin.Ben alternatif seçenekler sundum sadecene.

50 TL daha verip neden bu telefonları almanın gerektiğinin sebeplerine gelelim ;

Sony > LG

- Sony kalitesi / LG'ye göre daha üstün
    - Sony 1 Ghz işlemci / LG 800 Mhz
    - Sonynin ekran çözünürlüğü daha yüksek ( 854x480 ) / LG 640x480
    - Sony Android 4.1 JB ile geliyor / LG 4.0 ICS
    - Sonynin PPI değeri daha yüksek
    - Sonynin nispeten tasarımı daha güzel

LG > Sony

- LG'de kamerasının flaşı var / Sony'de yok
    - LG'nin ekranı 4.0'' / Sonynin 3.5''
    - LG'nin kamerası 5 MP / Sonynin 3.2 MP
    - LG'nin NFC desteği var / Sonynin yok

Gigabyte > LG

- Gigabyte'ın ekran çözünürlüğü daha yüksek ( 800x480 ) / LG'nin 640x480
    - Gigabyte'ın renk derinliği 16 M / LG'nin 256K

Diğer özellikleri LG ile aynı bildiğim kadarıyla.Nette Gigabyte hakkında çok detaylı bir bilgi yok.Hepsiburada.com'da yazılanlarla idare ettim.

Karar senin gönlünden hangi telefon geçiyorsa onu al.Ben sadecene sana yardımcı olarak işini kolaylaştırmaya çalıştım.Umarım yardımcı olabilmişimdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tíara`S -- 17 Haziran 2013; 19:03:13 >

• Spam diye geçicek ama bunuda yazıyım aklımdayken.

İstersen 500 TL'nin üstüne 100 TL daha katarak şu telefonuda alabilirsin ;

TIKLA

Telefon fiyatına göre çok iyi özelliklere sahip.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tíara`S -- 17 Haziran 2013; 19:28:00 >
  • general mobile discovery i bir araştır.
  • Arka arkaya mesaj atıyorum.Kusura bakmayın.Fakat bir yanlışlığı düzeltmem gerek.

Sony Xperia E'nin ekran çözünürlüğü 320x480'miş.Yukarıdaki değeri başka bir kaynaktan almıştım.O kaynak yanlış yazmış.Zaten o ekrana o çözünürlüğün olmayacağını bilmem gerekirdi,gözümden kaçmış.Kusura bakma.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    8000 Tl telefon önerisi ?
    11 ay önce açıldı
    2300 TL Android Cihaz Tavsiyesi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Arka arkaya mesaj atıyorum.Kusura bakmayın.Fakat bir yanlışlığı düzeltmem gerek.

Sony Xperia E'nin ekran çözünürlüğü 320x480'miş.Yukarıdaki değeri başka bir kaynaktan almıştım.O kaynak yanlış yazmış.Zaten o ekrana o çözünürlüğün olmayacağını bilmem gerekirdi,gözümden kaçmış.Kusura bakma.

Sorun değilde şimdi ilk kez akıllı telefon kullanacak ben için son tavsiyen ne ben tasarım olarak l5i beğendim ve ekranı da büyük bu 200mhz işlemci neyi ne kadar etkiler

ve sence 288tlye avea intouch2 alınırmı?
  • quote:

quote:

Arka arkaya mesaj atıyorum.Kusura bakmayın.Fakat bir yanlışlığı düzeltmem gerek.

Sorun değilde şimdi ilk kez akıllı telefon kullanacak ben için son tavsiyen ne ben tasarım olarak l5i beğendim ve ekranı da büyük bu 200mhz işlemci neyi ne kadar etkiler

Avea intouch 2 değilde.Bütçene 100 TL daha katarak General Mobile alabilirsin.Dediğim gibi özellikleri kuvvetli.Birde ekranı 4.7''.Ben sana onu tavsiye ederim.Markası yüzündense senin kararın saygı duyarım.

O zaman sana göre en iyi tercih LG olucaktır.

Bu arada buda General Mobile'nin kısa kısa inceleme videoları ;

TIKLA

TIKLA

TIKLA

TIKLA

TIKLA

TIKLA

TIKLA

Forumdan bir arkadaş kullanıyor bu telefonu.Videolar ona ait.Buyur buda arkadaşın konusu ;

TIKLA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tíara`S -- 17 Haziran 2013; 19:17:18 >

• quote:

quote:

quote:

Avea intouch 2 değilde.Bütçene 100 TL daha katarak General Mobile alabilirsin.Dediğim gibi özellikleri kuvvetli.Birde ekranı 4.7''.Ben sana onu tavsiye ederim.Markası yüzündense senin kararın saygı duyarım.

O zaman sana göre en iyi tercih LG olucaktır.

Bu arada buda General Mobile'nin kısa kısa inceleme videoları ;

TIKLA

TIKLA

TIKLA

TIKLA

TIKLA

TIKLA

TIKLA

Forumdan bir arkadaş kullanıyor bu telefonu.Videolar ona ait.Buyur buda arkadaşın konusu ;

TIKLA

önerin için saol daha karar vrmedim verirsem buraya yazarım
    diğer arkadaşlar da öneride bulunabilirler

• Atrix diyecemde o sanirim kalmadi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lan general mobile baktim keske bilseydim dedim atrixi keske almasaydim dedim(ama bi an)

• quote:

Orijinalden alıntı: yusuf2211

Lan general mobile baktim keske bilseydim dedim atrixi keske almasaydim dedim(ama bi an)

Aynısını bende dedim ( ama bi an )
  • Bu atrixi sanirim birtek cekirdek isinde gecemiyo ve dahili hafiza
    Edit:atrix candir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eftpft -- 18 Haziran 2013; 12:01:27 >
  • Yardımcı olabilecek var mı hala karar veremedim
  • Xperia go o fiyat aralığında değil mi?

• quote:

Yardımcı olabilecek var mı hala karar veremedim

öncelikle kullanım amacını belirle oyun için mi alo için mi çift hat mı sanal gezinti mi iş için mi?
    sonra seçenekleri sırala tercihini yaparsın
    insan hayatı gibidir beğeniler ; kimi bulgur sever kimi pirinç kimi makarna kimi de salata yer mesele beğeni ve seçim başkasını aklıyla iş yapmadan sıralamanı yaparsın kararı kendin ver bizler sadece öneririz.

gigabyte gsmart maya m1 buna bir bak arkadaş

http://forum.donanimhaber.com/m_75633341/f_//tm.htm#75633341

saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: dedeland

quote:

Yardımcı olabilecek var mı hala karar veremedim

öncelikle kullanım amacını belirle oyun için mi alo için mi çift hat mı sanal gezinti mi iş için mi?
    sonra seçenekleri sırala tercihini yaparsın
    insan hayatı gibidir beğeniler ; kimi bulgur sever kimi pirinç kimi makarna kimi de salata yer mesele beğeni ve seçim başkasını aklıyla iş yapmadan sıralamanı yaparsın kararı kendin ver bizler sadece öneririz.

gigabyte gsmart maya m1 buna bir bak arkadaş

http://forum.donanimhaber.com/m_75633341/f_//tm.htm#75633341

saygılar

İlk önce ilgilendiğin için saol arkadaşım :)

Telefonda çift hatta gerek yok benim için ve ilk android deneyimim olacak temple run oynarım film izlerim telefonla lg l5 bana iyi geldi teli üçsenedaha kullanmam gerekecek bu yüzden markası iyi bir telefon lazım başka alternati bulamadım lgye ya onu alacağım yada iki yüz daha verip s3 mini

• Öneri bekliyorum
  • SEN LG L5'İ AL KARDEŞİM O FİYATA MÜTHİŞ BİR TELEFON BENDE HAFTAYA ALICAM.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.