Bildirim
500 mb internetle 1 hafta
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
mini sürümden girersen ve birde çok gif olan konulara takılmazsan yeter
edit: gif olayı mobil sürüm için geçerli
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hatsune Miku -- 23 Ocak 2017; 21:17:24 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet mini dh hicbisey goturmuyor haber sitesi olarakda eksiyi kullan yeter
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben 75 mb ile 1 hafta geçirdim
1gb ile bir ay geçirdim
Adblock kurulu bir tarayıcı kullan yoksa her türlü data yer.
opera miniyi tavsiye ederim . internete mb'ları koklayarak giriyor mübarek
+ bir de reklamları engelle ve veri tasarrufunu açman gerekiyor . böylece rahat rahat yeter internet sana .
edit : facebook'u da yazdığını yeni gördüm , faceye tarayıcı yerine uygulamadan girersen 2. günde internet sana ömür ...
sanırım face videolara dahi önyükleme yapıyor , sen girmesen bile mb'lar gidiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi airnavy -- 23 Ocak 2017; 21:26:22 > -
Ben pttCell'in 300mb'ı ile 1 ay geçiriyorum. Sabrı öğretiyor...
quote:
Orijinalden alıntı: airnavy
opera miniyi tavsiye ederim . internete mb'ları koklayarak giriyor mübarek
+ bir de reklamları engelle ve veri tasarrufunu açman gerekiyor . böylece rahat rahat yeter internet sana .
edit : facebook'u da yazdığını yeni gördüm , faceye tarayıcı yerine uygulamadan girersen 2. günde internet sana ömür ...
sanırım face videolara dahi önyükleme yapıyor , sen girmesen bile mb'lar gidiyor.
konu içeriği
Facebook lite ama hocam
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X