Şimdi Ara

500 lirayi gecmeyecek 5.1 ses sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bluetooht ile müzik dinleyeceğim sadece ona gore oneri verirseniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• O fiyatlara soundbar yada bose 2+1 almaniz daha mantikli olur

• sadece müzik dinlenicekse 2.0 ses sistemi olmalıdır. Ama bass hastasıyım dersen 2.1 den başka çare yok. Bluetooh olayına çok takılma 2.el logitech bluetooh adaptor alıp bağlayınca sistem bluetooh olur. Sisteme gelimce bu paraya 2.1 logitech z623 hazır set en iyitercih olur. ama 2.0 set kurabiliyorsan tripath amfi ve raf tipi hoparlör alıcaksın. 5.1 sistem ile müzik performası alınmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apache Air Fighter

sadece müzik dinlenicekse 2.0 ses sistemi olmalıdır. Ama bass hastasıyım dersen 2.1 den başka çare yok. Bluetooh olayına çok takılma 2.el logitech bluetooh adaptor alıp bağlayınca sistem bluetooh olur. Sisteme gelimce bu paraya 2.1 logitech z623 hazır set en iyitercih olur. ama 2.0 set kurabiliyorsan tripath amfi ve raf tipi hoparlör alıcaksın. 5.1 sistem ile müzik performası alınmaz.

Hocam odam diktortgen bazen en dipte bazen ortada oluyorum o yuzden 2.1 sicak bilmiyordum ama t4 ve gxt38 modelleri isimi gorur gibi geliyor bluetooht adaptor aldim suan hazir t4 apartman dairesi icim fazla gelecegini dusundugumden gxt38 e yoneldim siz ne düşünüyorsunuz??

• SafakGTR kullanıcısına yanıt
    ben teust dinledim ve beğenmedim. çok seçici birisiyim bu konuda. t4 dinlemedim ama z623 t3 den daha iyi. ve bu 2.1 sistemlerde ses yarodan sonra bozulur. sana son tavsiyem audioengine a5/a5+ ileride bütçe ekleyip bass takarsın bomba gibi olur büve bu 2+1 sistemleri ezer geçer. ikinciel piyasasını kovala. Ne tür müzik dinliyorsunuz bu arada.

• quote:

Orijinalden alıntı: Apache Air Fighter

ben teust dinledim ve beğenmedim. çok seçici birisiyim bu konuda. t4 dinlemedim ama z623 t3 den daha iyi. ve bu 2.1 sistemlerde ses yarodan sonra bozulur. sana son tavsiyem audioengine a5/a5+ ileride bütçe ekleyip bass takarsın bomba gibi olur büve bu 2+1 sistemleri ezer geçer. ikinciel piyasasını kovala. Ne tür müzik dinliyorsunuz bu arada.

Hocam genel olarak hip hop yabanci rap club tarzi muzikler

• SafakGTR kullanıcısına yanıt
    audioengine gitmez o zaman. bass olmadan olmaz dediklerin. benim sana o paya önerim z623 dinlemiş olduğum t3 den daha iyiydi. onu diyebilirim. ama dersen audio engine alırım , ileride 400 lira civarı daha koyup birde bass eklerim o başka güzel olur senin için.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.