Şimdi Ara

'500 Days Of Summer' Filmini Mutlaka İzleyin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Klasik romantik komedi filmlerindendir diye es gecmistim , dün izliyim bari dedim resmen etkisindeyim hala psikolojimi alt üst etti müzik oyunculuk senaryo yok böyle bir film , gözümü kirpmadan hayatimda izledigim en iyi film diyebilirim .

• quote:

Orijinalden alıntı: 07BLueDeViL07

Tamda bu akşam indirmeye karar vermiştim.(şu an iniyor ) Umarım dediğin gibi güzel bir filmdir.Hayatımda izlediğim ilk romantik film diyebilirim.

Biraz da olsa duygusal bir insansan film seni cok etkileyecek , izlemene degcek mi degmeyecek mi o konuda konusmuyorum bile .
  • sinema bölümünde tavsiye etmiştim zamanında mutlaka izleyin diye cok güzel gerçekden
  • yok be izledim öle anlatıldığı gibi abartılcak bi yanı yok sıradan romantik komedi işte
  • Aşk'a bakış açımı değiştirdim bu filmden sonra.
  • berbatt.Türünü sevmeyenler kesinlikle izlemesin.
  • aşkın 500 günü (:
    çok severim güzeldir ama daha güzelleride vardı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • türünü severim ama filmi izlediğimde %60 ta falan kapatıverdim sırf uzun metraj lı olsun diye uzatılmış bir film abartılacak bir şeyi yok :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: GÜNAHSIZ_LORD

berbatt.Türünü sevmeyenler kesinlikle izlemesin.

Bu filme berbat diyecek bir zihniyet bir daha film falan izlemesin bence .
  • Bu filmi gerçekten çok övüyorlar.
    Yarın indireyim bakayım nasılmış
  • benim bir benzetmem var bu fil için

amerikan işi selvi boylum al yazmalım:)

gerçekten çok güzel bir film. o çocuğun burukluğunu kadir inanır ın burukluğu gibi en derinde hissediyor insan
  • +1

Kesinlikle izlenmesi gereken bir film , Kız arkadaşım ile izlemiş olmamda benim için ayrı bir ironi katıyor bu filme
  • DUAL(EN/TR) olarak hangi zorrent sitesinde bulabilirim ????
  • İndireyim bir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Wreath

DUAL(EN/TR) olarak hangi zorrent sitesinde bulabilirim ????
  • Standartların dışında;

My sassy girl tadın da bir film ...
  • Hocam , tam ağlama havamdayım , romantik , dram filan bu tür ağlatcak duygu yüklü filmler arıyorum , bu işe yararmı dersin? malum indirme yaparken interneti düzgün kullanamıyorum
  • Dün indirdim sinema bölümünde tavsiye etmişlerdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vadocz

Hocam , tam ağlama havamdayım , romantik , dram filan bu tür ağlatcak duygu yüklü filmler arıyorum , bu işe yararmı dersin? malum indirme yaparken interneti düzgün kullanamıyorum

bu film ağlatıcak değil, umutlandırcak bi film. ama yok, bende bi etkisi olmadı, aldatıldığım için belkide. akşam üzeri arkadaş emra aydın'ın son defa diye bi şarkısını dinletti, hala düşündükçe ağlıyorum. gün boyunca durdurabilmek için kendimi dövdüm.
  • 50 ilk öpücük bundan 100 kat daha iyidir düşünün yani izlemeyenlere sölüyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.