Şimdi Ara

500*600 tl arası kamera önerisi olan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bütçem 500-600 arası. Kasetli yada dvd li format haricinde hangi kamerayı önerirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: croscarmallose

Bütçem 500-600 arası. Kasetli yada dvd li format haricinde hangi kamerayı önerirsiniz.

kardeş bir çok yerde kamera önerisi yapılmış sanırım bunları görmediniz.canon fs200 http://www.ereyon.com.tr/KMDefault.aspx?ctrid=10366&brnd=Canon
  • Bir tek HDD seçeneği kalıyor o zaman sanırım?
  • sony hc96 onerırım bıraz fıat fakı var ama kalıtelı bır makına daha net bılgı ıcn www.sonyservisankara.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: sony servis

sony hc96 onerırım bıraz fıat fakı var ama kalıtelı bır makına daha net bılgı ıcn www.sonyservisankara.com

sony dcr-hc96e veya hc94e kameraları arayan çok acaba nerede bulabiliriz.hd kameraya bütcesi elvermeyenler için bu iki kamera çok güzel bende 94e kullanıyorum 2007 de1,300 tl almıştım.elinizde varsa soranları size yönlendirelim.bu iki kamera arasında tek fark harici kaynaktan kayıt yapma olanağı vermesi tv den kayıt gibi 94e de bu yok işin garibi 94e dahada pahalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sony kamera -- 29 Kasım 2009; 18:43:56 >

• hc96 yı ankara gayem elektronık ankara koc pazarlama ankara zen teknolojı ank rota magzalarında bulabılırsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: sony servis

hc96 yı ankara gayem elektronık ankara koc pazarlama ankara zen teknolojı ank rota magzalarında bulabılırsınız

bilgi için teşekkürler arkadaş isteyenlere bu adreslerde bulabileceklerini söyleyeceğim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • elımden geldıgı kadar bılgım kadar yardımcı olmaya calısıyorum arkadslar ankarada buyuk bır teknık servıste calıyorum bılgım var bu konularda 1994 den berıde tamır ısındeyım...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.