Şimdi Ara

500 - 1000 tl Org Tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba,org almaya karar verdim. Biraz araştırdım piyasada 350den başlayan fiyatlarda 61 tuş orglar var. Gördüğüm en ucuzu jwin markasının orgu. İnternette sesinin berbat olduğunu, oyuncak kalitesinde bir şey olduğunu okudum. Ben bu işle öylesine hobi olarak uğraşıcam direk 2000tl vermek içimden gelmiyor. Mümkünse 1000tlyi fazla geçmiyecek fl studio'ya bağlayabileceğim, sağlam, tuş hassasiyetli, hobi olarak uğraşmak için bir org tavsiye edebilir misiniz?

Birde jwin marka olanla iyi bir orgun farkı nedir? Bu fiyat neden bu kadar artıyor? Gerçekten 1000tllik olanlar eğlenmek için bile zaman kaybı ise bütçemi ne kadar arttırmamı tavsiye edersiniz?

Not: İleride ne olur bilmem ama şuan için orgu değişmemeyi, alacağım orgla çook uzun süre devam etmeyi düşünüyorum ve kursa gidicem.

• Sanırım şu an 1000TL için en mantıklısı bu:
    doremusic
    Casio CTK-5200 61 Tuşlu Org | doremusic
    https://www.do-re.com.tr/casio-ctk-5200-61-tuslu-org

2 saattir araştırıyorum klavyeyele yada dijital piyanoyla orgun farkını hala tam anlayamadım. Neyse ileride pişman olmamak için bütçemi arttırıp dijital piyano mı almalıyım? Dediğim gibi eğer org alırsam en az önümdeki 3 sene başka bir enstrüman alamam daha sonrası da muamma. Gerçekten 1500-2000 tl farka değer mi klavye veya dijital piyano?

Şunu buldum:
    https://www.hepsiburada.com/casio-cdp-130sr-dijital-piyano-standsiz-p-HBV00000BQR4Y
    Tavsiye eder misiniz ctk5200 yerine?

Birde klavye olarak da şunu buldum:
    https://www.hepsiburada.com/yamaha-np32-76-tuslu-klavye-p-HBV0000058B8U?magaza=Jazz%20Müzik&wt_gl=cpc.tum.universal-genel.pla&gclid=EAIaIQobChMIofPcm-Px3QIVxasYCh0PDAzcEAkYByABEgJWg_D_BwE

Hepsinin bir güzelliği vardır elbet ama internette herkes orga gömüyor baya tereddüt ettim. Bu enstrümanlardan Hangisini tavsiye edersiniz?

İnternette öyle bir algı varki dediklerinden sadece orgun plastikten falan yapıldığını daha az hassasiyeti olduğunu ve daha dandik ses verdiğini çıkardım. Anlamadığım 20TL lik bir mp3 playeri 15TL lik bir hoporlere bağlarsak bile belli bir düzeyde ses alırız. Gerçekten o kadar mı kötü sesi bu meretin. 1000TLye iyi ses veren bir sistem yapamamışlar mı?

Bu konuda aşırı cahilim farkındayım ama kaynak falan bulamıyorum koskoca internette.

• İyi araştırmışsınız, bir karar verebildiniz mi? Siz ne tavsiye edersiniz bu fiyat aralağında :)
  • Konunun güncel kalması lazım,keza her zaman müziğe ilgi duyan ve yeni başlayan birilerinin piyanoya gücü yetmeyecek ve bizim gibi org araştırmasına girecektir. Bende başlangıç seviyesi ,kaliteli bir markanın hesaplı modeli arayışındayım. Bilgisi olan arkadaşlar tecrübelerini esirgemezse çok mutlu olurum. Herkese saygılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 61 tuşlu olanından daha küçüğüne bakmayın, ben piyano eğitimi alan oğlum için letgo dan arkasında çok küçük bir kırığı olan 61 tuşlu modeli 150TL ye aldım(Yamaha) geçen sene. mümkünse ikinci el bakın. 1 ay kadar ilanları takip edin, elbet hoşunuza giden denk gelecektir. Sene sonunda veya 1 sene sonra devam etmesi durumunda elektro piyano alacağım. Birden çok paralar gömmek istemedim.
  • merhaba bir sene olmuş eğer yamaha orgu sarmayı düşünürseniz bana yazar mısınız. 16 yaşındayım çok ilgim var fakat yüksek fiyatlar ödeyebilecek kadar durumum yok. teşekkür ediyorum iyi günler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mobilya 2000/500 >>>> 100 Tl
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.