Serverlara seçilen kralların oyun içinde belirli bazı yetkileri bulunmaktadır;
Warların kazanılmasından sonra ülkeye belirli bir coin aktarılır. Bu coinler kralların exp event yapmaları için bir araçtır. Fakat nedense bu coinler bazı krallar kendi çıkarları doğrultusunda kulanmaları veya başka yan charlara aktarmaları hile sayılmaz mı? Warı krallar tek başlarına değil ırk olarak kazandıkları için; bu coinlerin o ırk oyuncularına dağıtılması gerekirken; ( dalga geçer gibi, önlerine çıkan tüm oyunculara 1 coin gibi saçma rakamlar dağıtmaları sizce neyi ifade eder?)
Krallar bir tek kendi clanlarına yardımcı olsunlar diye veya innlerini coinlerle doldursunlar diye seçilmiyor!
Exp Eventların warların kazanılmasından sonra; belirli saatlerde otomatik olarak aktif olmalıdır!
Sizce?
cok haklısın ben bu exp event i bi kere cyper da oynarken bi kralda gordum gunde bir yapıodu %10 falan daha baska kralda gormedim adamlar hep kendini dusunuo nedense kral olan adam eziqoluo kral olduktan sonra gelen parayla cekmedigi item yoq :S ornek olymia no:name adam kral oldugunda eziqin tekiydi kral olunca cekti +8 giga +8 shell ama tabi oyunculuk hala biraz eziq ws de ampul pot kullanmalar falan nese bencede haklısın bence bi ırk savası kazanınca savasa girenlere 10 30 m arası bi sey dagıtılsa ii olur para prob olmaz fazla :D
bence de abi.. bi sitem getirsinler. o gün savaş kazanılınca o savaşta kazanılan np ile doğru orantıda para dağıtılsın.
afedersiniz clanlar g..nü yırtıyo kral kendi adayları olsun diye. tek kişiye fazla gelir o paralar büyük vurgun yapacaklar ye kürküm ye
Cypherda oynarken HeaveN clanının tb partysine girmiştim. Kralı aldılar partye bi baktım %50 exp başlattı sordum hayırdır falan 80 olcam az kaldı onun için dedi. Yani diyeceğim şu. Kimse boş yere parasını harcamaz. O zamanlar gb dupe vardı yani para vardı. Şuan bu kıtlıkta hiç kimse yapmaz
Sadece savaşta kazanılan paramı ...
Gate geçişleri alınan potlar ws. yarısı krala gidiyor ...
Kasada olan parayı emc için oy kullanılan npc nin solundaki npc den öğrenebilirsiniz.
ya ares orc kralı süper bence 2-3 günde %30 evet yapıor
kralları hiç sevmem (cumhuriyet en iyisi) kral zengin olurken biz fakirleşiyoruz bişi daha dikkatimi çekti bunlar politikacı gibi kral seçimlerinde tüm formları dolduruyolar seçim bitince bidaha seçilsede seçilmesede yok pyasada adam gibi çalışan bi kral görmedim serverında (orklarınki hariç) human olmaktan utandırıyolar adamı nese daha çok yazılcak şey var ama yeter bu kadar
Örnek: Donanımhaber forumuna(da); kendi hesabınla bir tek sen giriyorsan(senin istemediğin kişiler senin hesabınla giriş yapamıyorsa); seni veya bizleri düşünenler var demektir!
Oyun içinde aynısı geçerlidir!
Bunun gibi örnekler...
Sonuçta kralı siz seçiyorsunuz bunu demeye hakkınız yok. Tabiki öyle davranması kötü bir olay ama kimsede krala neden para indiriyorsun diyemez çünkü halk kendi seçio
quote:
Orjinalden alıntı: ArkandayIM
Sonuçta kralı siz seçiyorsunuz bunu demeye hakkınız yok. Tabiki öyle davranması kötü bir olay ama kimsede krala neden para indiriyorsun diyemez çünkü halk kendi seçio
Fake charları açarak kendilerini seçenleride gördük.
quote:
Orjinalden alıntı: keycloused
quote:
bu yolla banlananları da gördük
DH'de de bir post event olsa
Oyu 60 Level ve üzeri vermiyor muydu ?
quote:
quote:
benim ark cafe sahibi bir baktm aday olmuş cafenin kepenkleri indirmiş 40 tane pc den fake char açmış kendine seri seri oy atıyo lan şer....siz dedim hakkınla kazansana kim hakkıyla birşeyler yapıyoki diyo ondan sonra sordum kazandınmı diye kazanmış (diesde oynuyo 80 lwl oldum diyodu en son bu olay olalı 3-4 ay oldu heralde net hatırlamıyom belki daha fazla olmuştur
quote:
Orjinalden alıntı: SqarDanTe
quote:
quote:
bu yolla banlananları da gördük
Ban atılana kadar GBleri paylaşanlara ne demeli(?)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme