Şimdi Ara

50 milyon lira servetiniz olsa en fazla ne kadarlık arabaya binerdiniz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
2.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ah cahil vah cahil. Ulan 2 milyon dediğin arabanın yurtdışında ki değeri zaten 300-350 tl neyi kıyaslıyon.
  • 50 milyonluk araba alırdım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yav soyledikleri arabalara bakin zuhahaha istanbulda bile gordukleri yerde cizerler oyle arabalari

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tesla model s alırdım. Amerika fiyatları 100 bin doların altında. Türkiye'de resmi olarak satılmıyor ama ihraç eden bayiler var, fiyatını bilmiyorum.

• arabaya binmezdim

• Audi

• Rahat edecegim bi araba alirdim. Buyuk genis hizli bi de ucak alirim

• Bimden su alıp satardım

• En fazla 50 milyon liralik arabaya binerdim cunkud aha fazla param yok.

• Fiyatı bilmem. Konforu iyi olsun az yaksın yeter. Görünüşü falan önemli değil gücü de önemli değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim dedemi zamaninda kagit ticareti yapmis ayni zamanda yerel televizyon kanali vardi bursada ve izlenen ve bilinen bir kanal isim vermiycem ama bursali olan biri varsa illaki duymustur ve yerel gazeteside vardi baya varlikli biriydi oldugunde 100 milyon liraya yakin mal varligi birakti arkasinda dedemin 4 tane cocugu var kisi basi nereden baksan 20-25 milyon liralik gayrimenkul kaldi herbirine.Yani annemin suan 20-25 milyon liraya yakin gayrimenkulu var arsa dukkan ev karisik .Suan annemde 2016 tiguan var.Banada uniye basladigimda bmw 218i almisti.Tabi annem biraz ucuza kacti ama yarin oburgun bana miras birakirsa 2 milyon liralik araba almayi dusunuyorum ferrari 458 italia,lamborghini huracan falan alinir suan kalsa mesela ama ilerde o paraya ne akinir bilemem o zaman dusunurum .simdi asil soruya gelirsek 50 milyonum olsaydida arabaya en fazla 4-5 milyon lira verirdim o parayada rools royce aventador bentley bentayga falan alinir .Bence arabaya verilen para tum malvarliginin 10da 1 ini gecmemeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NUSR-ET -- 21 Ocak 2018; 19:47:25 >

• 10'da 1 fazla. Ben olsam en fazla 2 milyon lira verirdim. Onunla da en iyisinden bir sıfır Range Rover alırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selami Gönen -- 21 Ocak 2018; 19:45:49 >
  • eminim 350.000 lik arabaya binersin kardeşim gönülden inanıyorum sana

• Bilemiyorum sanirim 1 karavan onu cekecek 1 orta halli jip alirdim avrupa ve Türkiyeyi böylece gezerdim otel falan pek sevmiyorum paran iyiyse otelden guzel karavanlar alabiliyorsun zaten

Yanlarina da gunluk kullanim icin evo x impreza wrxsti skyline gtr tarzi orta sinif spor arabalar alirdim 1 tane de bmw7 serisi alirdim uzun yollarda konfor icin

Türkiyede ultra lüks klas arabalari alirsin ama kullanman zor yollar berbat ve ulkede guvenlik yok ferrari lambo falan hic dusunmeyin yani

• Bir çok lüks araba alarak Rent a car işine girerdim hem arabaları sürerdim hem para kazanırdım
  • 200 bin verirdim en fazla

• 150-250 e range rover ya da bmw alırdım

• Fazlasında gözüm yok
    50 milyon lira servetiniz olsa en fazla ne kadarlık arabaya binerdiniz
  • Şahin biraz vizyonsuzluk oldu ama şdkfşfşf

• Nissan gtr

Mercedes s serisi uzun yol icin

Tesla model s

Mustang

Bentley

Toplam 4 arac alirdim

Bakimi mtvsi benzin parasi derken 4-5 yilda 10 milyon lira gider

10 milyonada bogazda bir yali alirim

Geri kalan 30 milyonuda 3 e bolup 3 farkli bankaya mevduata koyup her ay farkli bir banka calisani ile takilirdim

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.