50 lwl wariorum war raptor ms gibi masterden sonramı atack veriyo yoksa şimdi raptoru kullansam atack veririrmi bana
warriorlarda bp olanlarda gibi masterdan sonra atak verme olayı yok diye biliyorum onun için bence raptorunun atağı daha fazlaysa tabii ki de onu kullan hem artislikte olur..
quote:
Orjinalden alıntı: BOSS_MSC
warriorlarda bp olanlarda gibi masterdan sonra atak verme olayı yok diye biliyorum onun için bence raptorunun atağı daha fazlaysa tabii ki de onu kullan hem artislikte olur..
raptorun havası bile farklı giy işte attachı küçükse partylere girerken giy girdiğinde galveyi giy tabi raptorun attachhı daha düşükse
ama papersan giyersin 50 lwlde raptor glave
+8 Iron Impact Kullan Daha Karizma Olur :)
quote:
Orjinalden alıntı: hardcs
ama papersan giyersin 50 lwlde raptor glave
bilgiler ::::::::::::.
+7 glave reduceli ise lvl 45 de eline alabiliyorsun
+1 raptor reduceli ise lvl 38 de eline alabiliyorsun
+ sını bilmediim icin raptor giy diom ama eer glave de +7 fln sa partye girerken raptor u tak, yada el moradda, moradonda fln turlarken.ama exp kasarken veya cz deyken tabii ki glave
zaten adam reduceli demediği için bende yorum yaptım
quote:
Orjinalden alıntı: Stacer_boY
+8 Iron Impact Kullan Daha Karizma Olur :)
Aynen
50 lwl warior eline +7 glawe süpe olur.Şahsen elindekine bakarak alıorm partylerime..Misah apos partysine elindekine bakarak alırım.+ kaç dies sormam +1 kullancak deil adam...!:D
Bana raptor la glave arasında seçim yap deseler tabii ki raptor u seçerim
PARAN WARSA TABİKİDE RAPTOR
hangısının atagı yuksekse onu kullan gerısı tırı vırı
warriorun defansı sorunu pek yok gıy fp yı bas 82 hp Tak RAPtor
Raptor Giy
Raptor +1
müüeeeeeeee bende raptor istiyom
+8se bence glave edanada admı olan varsa 44den aşasa kasarım nick:hghghf
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme