Şimdi Ara

50 Litre Kabin Ölçüleri SPL SQL yardımm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle iyi günler aranızda çok iyi ustalar var biliyorum sizden bi destek bekliyorum. Sound Magus fy 04 12 subwoofer için kabin lazım, elimde 18 mm lik mdf mevcuttur. Spl kabin istiyorum ama ölçüleri bilmiyorum. Spl kabin ölçüsü bulamazsam sql kabin yapıtırıcam ama kabin ölçüleri mevcut değildir. Kabin litre programlarını denedim oradada bulamadım. Megane 2 araçta kullanılacaktır. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. Bass 500 RMS dir.
     50 Litre Kabin Ölçüleri SPL SQL yardımm







  • UP UP UP UP UP



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeferSalihM -- 7 Mayıs 2014; 22:03:54 >
  • Hiç kimse yokmu forumda bilgisi olan ? herkesmi onu seç bunu seç diyor sadece ? ölçü verebilcek biri yardımmm.
  • bu konu hakkında kimsenin bilgi alış verişi olmayacak sanırım upp
  • Bası alırken buraya danıştın mı ki kabin konusunda kimse yazmayınca sitem ediyorsun :) Öncelikle bu bastan ne sq nede spl olmaz. Sonrasında kabin tasarlamak istiyorsan basların parametrelerini bilmen gerekir, kaliteli markalar bunları cihazla yada sitelerinde verirler, oradaki parametrelere göre kabin tasarlanır, yani bu değerleri bilinmeden kimse sana kabin ölçüsü veremez, verirse de yalan olur. Bu basla 30 TL ye hazır satılan kabinler var onlardan alıp kullanmanı öneririm. Hem ekonomik olur, hemde uğraşmamış olursun. İleride bütçeni arttırdığında da daha iyi bir şey alır, değerlerini bilerek uğraşırsan emeğinin karşılığını "belki" alırsın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Neo59

    Bası alırken buraya danıştın mı ki kabin konusunda kimse yazmayınca sitem ediyorsun :) Öncelikle bu bastan ne sq nede spl olmaz. Sonrasında kabin tasarlamak istiyorsan basların parametrelerini bilmen gerekir, kaliteli markalar bunları cihazla yada sitelerinde verirler, oradaki parametrelere göre kabin tasarlanır, yani bu değerleri bilinmeden kimse sana kabin ölçüsü veremez, verirse de yalan olur. Bu basla 30 TL ye hazır satılan kabinler var onlardan alıp kullanmanı öneririm. Hem ekonomik olur, hemde uğraşmamış olursun. İleride bütçeni arttırdığında da daha iyi bir şey alır, değerlerini bilerek uğraşırsan emeğinin karşılığını "belki" alırsın.

    Fikriniz için teşekkür ederim bu arada bi kaç sistemci ile görüştüm istanbuldan ankaradan spl 45 ile 55 lt arası kabin içinide yalıtım yaptır diye tavsiye aldım dinlediğim müzik tarzları için bunu önerdiler araça uygun olarak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Benim önerdiğim hazır kabinlerin hacmi de yaklaşık o civarlarda. Demek istediğimde bu zaten, basın parametreleri olmadan verilen değerler ortalama kullanılan değerlerden ibaret. Çalmaz mı, çalar ama sq yada spl olmaz. Hazır bir kabin al boşuna emeğini, zamanını sarf etme.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Neo59

    Benim önerdiğim hazır kabinlerin hacmi de yaklaşık o civarlarda. Demek istediğimde bu zaten, basın parametreleri olmadan verilen değerler ortalama kullanılan değerlerden ibaret. Çalmaz mı, çalar ama sq yada spl olmaz. Hazır bir kabin al boşuna emeğini, zamanını sarf etme.

    Doğru söylüyorsun aslında teşekkürler genede

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.