Ttnet abonesiyim.Yaklaşık bir sene önce ttnet in 8 mb a kadar olan tarifesine geçmiştim.Ondan önce 1 mb sınırsız kullanıyordum.Tarife değiştirdikten sonra evimin merkeze uzaklığı yüzünden sağlıklı olarak 3 mb alabileceğimi söylediler.Bir süre sağlıklı olarak 3 mb kullandım.Fakat hızım yaklaşık 3 aydır 1 mb.Bıktım artık.Verdiğim para 50 lira.Aldığım hizmete bakın.Bir sürü internet sağlayıcısı var artık.Bunlardan birine geçmeyi düşünüyorum.Hızımında artık en azından 8 mb olmasını istiyorum.Bu mümkün mü?Hangi sağlayıcıyı tercih etmeliyim, yardımlarınızı bekliyorum.Şimdiden teşekkürler.
Superonline varsa geçin ama sanmıyorum.
Uydunet olabilir.
yazlıkçı biri de
3 aylık 8 mbps limitsiz internet 135 lira aylık 45 liraya denk geliyor
quote:
Orijinalden alıntı: mc_fosil
yazlıkçı biri de
Limitsizmi, netlimitsizmi ?
quote:
Orijinalden alıntı: khanjui
quote:
yazlıkçı biri de
ttnet in netlimitsiz paketinin aynısı işte
quote:
quote:
quote:
yazlıkçı biri de
ttnet in netlimitsiz paketinin aynısı işte
Akk 3mb mi peki ?
quote:
quote:
quote:
quote:
yazlıkçı biri de
Superonline'a geçsem bir farklılık olur mu?Ttnet altyapısını kullanıyor deniyor.
quote:
Orijinalden alıntı: _alpoza_
quote:
Uydunet olabilir.
Superonline'a geçsem bir farklılık olur mu?Ttnet altyapısını kullanıyor deniyor.
Seninle hemen hemen aynı durumdayım. Sinirlendim Türkcell superonline'ı aradım. Adres bilgilerini verdikten sonra "TTNET altyapısını kullandıklarını" söylediler (sanırım benim bölge için), dolayısyıla hızın değişmeyeceğini belirttiler.
Halen uğrasıyorum TTNET ile, bakalım artacak mı artamayacak mı? Santrale uzaklık benim suçum değil ki? O zaman kendileri demeli sizin tarifeyi bir alta geçiriyoruz boş yere 8Mps den fatura ödemeyin diye. Ya da iyi bir kablolama yapıp hızı arttırsınlar.
quote:
Orijinalden alıntı: hakan_a
quote:
Orijinalden alıntı: _alpoza_
quote:
Uydunet olabilir.
Seninle hemen hemen aynı durumdayım. Sinirlendim Türkcell superonline'ı aradım. Adres bilgilerini verdikten sonra "TTNET altyapısını kullandıklarını" söylediler (sanırım benim bölge için), dolayısyıla hızın değişmeyeceğini belirttiler.
Halen uğrasıyorum TTNET ile, bakalım artacak mı artamayacak mı? Santrale uzaklık benim suçum değil ki? O zaman kendileri demeli sizin tarifeyi bir alta geçiriyoruz boş yere 8Mps den fatura ödemeyin diye. Ya da iyi bir kablolama yapıp hızı arttırsınlar.
Haklısınız hocam.Az önce Superonline müşteri hizmetleriyle konuştum.Bana da aynı şeyleri söyledi ama portu falan filan değiştirirsek belki bir iyileşme olur dedi.İlk 6 ay 10 lira, daha sonra 59,90'mış 24 ay taahhütle bir de ondan bahsetti.45 liraya denk geliyormuş.Öyle yapalım en azından.
Bu adamlar iyice azıttı..Sınırsız diye bir paket vardı adı belli ücreti belliydi..Yılda 600 TL internet faturası ya.. Az buz değil.. Paket değişiklikleri adı altında götürüyolar işi..Kotalı internet mi olur? Takip eden de yok bunları.. 8 mb satıyor parasını alıyor..Ama sattığı adamın oturduğu yerde bunu destekleyecek kablo alt yapısı yok.. Bilen müşteri var bilmeyen var.. Birileri denetlemeli bu adamları artık..
Artık devir fiber devri, umarım kabloloma çalmışmaları tıpkı bakır kablolar gibi her yere ve her eve ulaşır en kısa zamanda. O zaman en azından hız sorunundan kurutulacağımızı düşünoyurum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme