Şimdi Ara

50'li yılbaşı ışıklandırması yanıp sönmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar, geçen hafta odama tasarım yapmak için 50'li yılbaşı ışıklarından aldım

Sırayla yanıp sönmesi beni rahatsız etti, sabit kalmasını istiyorum böyle birşey mümkün mü, nasıl yapabilirim?

Bazı arkadaşlarım kendi ışıklandırmasında bir tuş gibi birşey olduğunu, oradan yanıp sönmesini ayarlayabildiklerini söylediler ama benimkinde yok.

Teknik Detay: 50 ampulü var, fişinden ilk ampüle kadar 2 kablo, sonrasında ampüller arasında 3 kablo bulunmakta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lavabo Pompası -- 12 Eylül 2014; 18:39:03 >

• O zaman ampüllere bağlı gizli bir şey vardır bir yerlerde. Fişin oraya ampülün diplerine falan bak ne bileyim.

Kutu gibi bir şeyden çıkmıyor mu sende kablolar?
  • benim arkadasımda vardı , hicbir kart , kutu olmamasına ragmen yarısı yanıp sönüyodu , anlayamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lavabo Pompası

Merhabalar arkadaşlar, geçen hafta odama tasarım yapmak için 50'li yılbaşı ışıklarından aldım

Sırayla yanıp sönmesi beni rahatsız etti, sabit kalmasını istiyorum böyle birşey mümkün mü, nasıl yapabilirim?

Bazı arkadaşlarım kendi ışıklandırmasında bir tuş gibi birşey olduğunu, oradan yanıp sönmesini ayarlayabildiklerini söylediler ama benimkinde yok.

Teknik Detay: 50 ampulü var, fişinden ilk ampüle kadar 2 kablo, sonrasında ampüller arasında 3 kablo bulunmakta.

ampüllerin bir tanesinde camın içinde bir tel var o tel ısınınca yukarı kalkıyor ve sönüyor soğudu zaman tekrar tele bastırıyor ve ısıklar yanıyor devre tamamlanıyor..

bunu 2000 yılında bulmuştum parcalayarak bu sensörün o kücük ampüllerde farkı yoktur hepsine bak dikkatlice onu ordan kes ve birleştir hep yanacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sessizlerin_umudu -- 12 Eylül 2014; 21:14:00 >

• Çarpılmada

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sessizlerin_umudu kullanıcısına yanıt
    abi tek tek hepsine bakayım mı :D , göremedim dostum kesme birleştirme tarzı bişeyler yaptım aslında
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lavabo Pompası

abi tek tek hepsine bakayım mı :D , göremedim dostum kesme birleştirme tarzı bişeyler yaptım aslında

hepsine tek tek bak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.