Şimdi Ara

50 kisiye ceza yazdırdım trafikte (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
270
Cevap
4
Favori
59.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
298 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Moralini bozmak istemem ama fotoğrafta aracın hareket halinde olduğu anlaşılmaz çoğu zaman. Emniyet şerifinde duruyor gibi gözükür araçlar ki buda itiraz hakkı doğurur. Çektiğin resim bir işe yaramaz. Sadece ihbar edersin, bölgede resmi kayıt cihazı yoksa oda bir işe yaramaz. Ceza yazdiramazsin. Eds çalışıyorsa anca eds tarafından ceza yazılır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • foto ile ceza kesme kaldırılmadı mı ? bi ara watsap hattı vardı emniyetin, bu sebeple kaldırıldı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam video çekip atabiliyor muyuz? Ben sinyal vermeden dönenlere aşırı gıcık oluyorum. Videolarını çekip atsam ceza alırlar mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blgrçoban

Plakamı katladım motorlayım bi foto çekerseniz ilk bana gönderin iyi çıkmışsa güzel anı olarak kalır.
    Plakayı katlıyorsun birde pişkin pişkin söylüyorsun.Yarın plakası katlı bi motorcu allah korusun bi yakınına çarpıp yaralarsa ve kaçarsa o adama laf söylemeye zerre hakkın yok

• quote:

Orijinalden alıntı: onatba

Moralini bozmak istemem ama fotoğrafta aracın hareket halinde olduğu anlaşılmaz çoğu zaman. Emniyet şerifinde duruyor gibi gözükür araçlar ki buda itiraz hakkı doğurur. Çektiğin resim bir işe yaramaz. Sadece ihbar edersin, bölgede resmi kayıt cihazı yoksa oda bir işe yaramaz. Ceza yazdiramazsin. Eds çalışıyorsa anca eds tarafından ceza yazılır.
    Hocam video atılabiliyorsa cimer'den video çekip atsak olur mu? Ben sinyal vermeden dönenlere aşırı sinir oluyorum ve sayıları da az değil. Virajda birkaç saat oturup sırf ceza alsınlar diye kayda alabilirim.

• Emniyet şeridi motorcuların en doğal hakkıdır. Arabaların arasından sinek gibi geçmek hakkıdır. 50 ile giderken sağa sinyal veren aracın sağından 80 ile geçip napıosun die el kol hareketi yapmak hakkıdır.

• CSB

Trafik cezasını ya trafik polisi, ya diğer kolluk kuvvetleri ya da fahri müfettişler keser. Vatandaşın gönderdiği fotoğraf ile ceza kesilmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemal19

Özel aracında emniyet kemeri takmadın diye ceza yersin ama devlet eli ile işletilen kurum (İETT) bırakın ayakta gitmeyi üst üste taşımacılık yapıyor. Bu Ne Perhiz Bu Ne Lahana Turşusu.
    Ayakta emniyet kemeri mi var?

• Sonuç alabiliyorsan biz de yapalım. Ss ekler misin ceza yazıldığına dair dönüş yapıldı mı?
  • Peki asıl emniyet şeridi ihlallerini servisçiler yapıyor. Acaba içinde bulunduğunuz serviside ihbar ettinizmi hiç. Eğer bunu yaptıysanız helal olsun. He çıkıpta benim servisçim öyle şeyler yapmaz demeyin buna 0-3 yaş grubu bile inanmaz.

• Sistemi bu şekilde oturtabilirler. Kesilen cezanın %5 ini ceza kestirene verirsen olay biter.

• Gerçekten senin gönderdiğin fotoğraflara istinaden yazıyorlarsa düşünemiyorum küfürleri.

• Cimeri meşgul ettiğin için ceza alabilirsin. Çünkü fotograf ile ceza yazılmıyor. Polis ve trafik müfettişi hariç kimse o şekilde işlem yaptıramaz. Eğer canın sıkılıyorsa kitap oku daha çok faydalı olursun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    Kim bu turbo ? Nasıl bir izlenim bırakmıssa artık :) cok mu yalan yanlış konusuyordu bu herif ?

• Video harici ceza yazmıyorlar. Fotoğrafta oynama vs ihtimalini de düşünürseniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blgrçoban

Plakamı katladım motorlayım bi foto çekerseniz ilk bana gönderin iyi çıkmışsa güzel anı olarak kalır.
    Umarım başına bir bela gelir...
  • Gerçekten işe yarıyorsa süper bir şey yapıyorsunuz. Keşke herkes yapsa.
  • bende sürekli yaya geçidinden geçerken yol vermeyenleri videoya alıp atıyorum benimkide 100 ü geçmiştir 488tl millete yaya geçidinde durmayı öğreticem hadi hayırlısı yaptıgım videolar meyvelerini vermeye başladı bile herkes yol veriyor yaşadıgım ilçede
  • Delil teşkil etmeyebilir hocam bir araştır onu.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.