Şimdi Ara

(50₺ İndirim) Kişisel/Kurumsal Dinamik Site Yazılımı 🎉 Profesyonel Tasarım & Gelişmiş Altyapı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
68
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • (50₺ İndirim) Kişisel/Kurumsal Dinamik Site Yazılımı 🎉 Profesyonel Tasarım & Gelişmiş Altyapı



    wiMine ile birlikte ister kişisel sitenizi kurun, ister kurumsal sitenizi kurun ve kolay şekilde yönetin. Modern tasarımı sayesinde sitenize renk katın.


    Güvenilir ve kesintisiz şekilde ödeme alabileceğiniz Havale/EFT, PayTR, Weepay, Shopier, Paymes şeklinde 5 adet sizler için ödeme entegrasyonlarımız mevcuttur.


    Gelişmiş çeviri sistemi ile dilediğiniz dili ister kullanıcı panel kısmına ister admin paneline ekleyebilir ve çok kolay bir şekilde yönetimini sağlayabilirsiniz.


    Kolay yönetilebilir renk ayarları ile sitenizin renklerini istediğiniz gibi değiştirebilir, istediğiniz gibi renkler verebilirsiniz. Detaylı renk değişim sistemi ile özgürce renklendirin.


    Hem müşteri tarafına, hem yönetici tarafına her işlem bilgi amaçlı mail iletilir. Gelişmiş mail sistemi ile mail şablonlarını dilediğiniz gibi rahatlıkla ayarlayabilirsiniz.


    Yazılımı incelemek için tıklayınız.


    -----


    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    50TL indirim kodu: wi50tl
    Odeaweb ile yapmış olduğumuz iş birliği neticesinde Metbi üzerinden alım yapacağınız yazılım ürünleri için Odeaweb Web Hosting paketlerinde bir kez geçerli olmak üzere %20'lik indirim avantajını elde edebilirsiniz. * Yazılımı satın aldıktan sonra size gönderilen dosyaların içerisinde kampanya kodu bulunmaktadır. Her üye bir defa kullanım sağlayabilir.


    ----


    kişisel sitekişisel scriptkişisel yazılımkurumsal sitekurumsal yazılımkurumsal scriptkişisel blog scriptkişisel blogkişisel web scriptkişisel markakişisel web sitesikişisel web yazılımı








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.