Şimdi Ara

50 gram ne kadar önemli düşündünüz mü hiç ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ulan ilk erkek adım atmak zorundadır , kız beğenir yada beğenmez çünkü hediye paketi ondadır diye düşünür , yani 50 gramı bir ödül olarak düşünür ödülü kime versem diye düşünür bu yüzden kezban olur.

Normal selam verirsiniz tribe girer ay benim bacaklarımın arasındaki için selam veriyor kesin .s diye düşünür

Evlenmeye kalkarsınız bir ton masraf , çünkü kızlara göre o ödülü haketmek zorundasınızdır , öyle kolay kolay verilmez sürünmeniz lazımdır.

Artık iğrenç gelmeye başladı kızların şu 2 bacağınnı arasındaki 2 dudağı kafalarında bu kadar ödül olarak görmelerinden.

• Etrafınızda nasıl kızlar var anlamıyorum ki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kafan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzelmiş

• 50 değil 250 gr kardeş onlar

Ayrıca boşuna dememişler ''dünya kadar malın olacağına fındık kadar ..... olsun'' diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lTUBORGl -- 29 Mart 2015; 10:10:40 >
  • Peki asıl hediye 5 kiioysa?

• Evlilik yapılabilecek en saçma şeylerden biri zaten. Aklı başında olan bir erkek kolay kolay evlenmez.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce yalan mı gerçek mi ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kim tartmış bunları ya sulu mu susuz mu tartmışlar

• 50 gram önemli hocam. 50 gram kokainin fiyatını biliyor musun sen hiç? Bir de tek seferde göm onu ondan sonra cesedini bile bulamayalım.

• Sevmeyin arkadaş kimseyi. Seviyorum deyip kaldırmayın kızların yerlerini. Kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanmasınlar. Kızların bu hale gelmesinin nedeni seni çok seviyorum, sana aşığım diyen erkekler. Sen niye diyorsun arkadaş ? Bırak Sana seni seviyorum desin, saba aşığım desin.
    Şu geçmiş tarihte Kaç tane seni seviyorum diyen erkek mutlu olmuş, huzurlu bir hayat sürmüş ?
    Ne zaman kızları hor görürseniz, iter kakarsaniz, 2.plana atarsanız o zaman evlilikte mutlu olursunuz. O da mutsuz gibi görünür ama ölüm meleği kapıya geldiği zaman aslında Mutlu olduğunu anlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.