Şimdi Ara

50 GB'ye Ardream Asas ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde 50 gb var, bu parayla manes serverinde nasıl bir asas dizmeliyim?

• ?
  • Al o parayı reelden sat zaten Manes'te gb'ler biraz daha pahalı iyi kârın olur. O parayı da git arkadaşlarınla ye iç ne biliyim tadını çıkar. Bunu neden söylüyorum biliyo musun şimdi sana dicem ki +8 Shell set al +8 Shard +7 Dark Vane Ske Belt İron necklace falan filan( Hesaplamadım ne kadar eder öylesine söylüyorum). Çarın çok güzel oldu geliyosun Ronark Land Base'e tıklıyosun yükleniyo daha doğar doğmaz Göbeğinde bi kırmızılık ve ekran da Press OK. Serverlar koxper dolu olduğu sürece şuan ne oynamanın ne de item almanın hiç sırası değil tabi bana göre. Ben olsam o parayı ya reelden satarım ya da ticaret yapar üstüne katlarım. İleride koxp kalkarsa(hiç sanmıyorum) daha düzgün item alırsın en azından. He ama illa alıcam diyosan +8 çitin set +8 iron bow ve dayanabildiğin kadar Dex takı al ki seri Cs ile sağlam vurasın

• quote:

Orijinalden alıntı: GuitarMania

Al o parayı reelden sat zaten Manes'te gb'ler biraz daha pahalı iyi kârın olur. O parayı da git arkadaşlarınla ye iç ne biliyim tadını çıkar. Bunu neden söylüyorum biliyo musun şimdi sana dicem ki +8 Shell set al +8 Shard +7 Dark Vane Ske Belt İron necklace falan filan( Hesaplamadım ne kadar eder öylesine söylüyorum). Çarın çok güzel oldu geliyosun Ronark Land Base'e tıklıyosun yükleniyo daha doğar doğmaz Göbeğinde bi kırmızılık ve ekran da Press OK. Serverlar koxper dolu olduğu sürece şuan ne oynamanın ne de item almanın hiç sırası değil tabi bana göre. Ben olsam o parayı ya reelden satarım ya da ticaret yapar üstüne katlarım. İleride koxp kalkarsa(hiç sanmıyorum) daha düzgün item alırsın en azından. He ama illa alıcam diyosan +8 çitin set +8 iron bow ve dayanabildiğin kadar Dex takı al ki seri Cs ile sağlam vurasın

Oyunun durumu bu halde ama illa ben oynamak istiyorum dersen ticaret yapabilirsin.Ticaret yapmaya başladığında zaten andream'a falan gitmek istemezsin.

• quote:

Al o parayı reelden sat zaten Manes'te gb'ler biraz daha pahalı iyi kârın olur. O parayı da git arkadaşlarınla ye iç ne biliyim tadını çıkar. Bunu neden söylüyorum biliyo musun şimdi sana dicem ki +8 Shell set al +8 Shard +7 Dark Vane Ske Belt İron necklace falan filan( Hesaplamadım ne kadar eder öylesine söylüyorum). Çarın çok güzel oldu geliyosun Ronark Land Base'e tıklıyosun yükleniyo daha doğar doğmaz Göbeğinde bi kırmızılık ve ekran da Press OK. Serverlar koxper dolu olduğu sürece şuan ne oynamanın ne de item almanın hiç sırası değil tabi bana göre. Ben olsam o parayı ya reelden satarım ya da ticaret yapar üstüne katlarım. İleride koxp kalkarsa(hiç sanmıyorum) daha düzgün item alırsın en azından. He ama illa alıcam diyosan +8 çitin set +8 iron bow ve dayanabildiğin kadar Dex takı al ki seri Cs ile sağlam vurasın

bir cevap bu kadar açıklayıcı olurdu

• quote:

Orijinalden alıntı: kaancix

quote:

bir cevap bu kadar açıklayıcı olurdu

+1903

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BEDAVA 80 LEVEL CHAR HERADA
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.