Şimdi Ara

50 Euro Steam Wallet Kodları! 100 TL (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
3.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aile paylaşımının olduğu yerde bir bildiri yokmu kırmızı?
  • Almayı düşünenlere benim de naçizane tavsiyem kodları başka hesaba tanıtıp alacağınız her şeyi gift falan olarak alıp ana hesabınıza göndermektir. Eğer kodlar buradaki birkaç arkadaş ve benim korktuğumuz gibi çalıntı kredi kartlarıyla alınmış kodlarsa her halükarda iki hesaba da ban yersiniz temelli ve geri dönülmez bir şekilde ama yok bizim bilmediğimiz başka bir yoldan elde ediliyorsa kodlar en kötü ihtimalle o açtığınız ikincil hesap ban yer.

Satıcı arkadaşla ilgili değil bu arada sorun, yanlış anlaşılmasın. Ama kodları aldığı adam dediğim gibi çalıntı kartlarla satın alınmış kodları satıyor olabilir. İngilizceniz varsa Reddit'de ve başka Steam ile alakalı trade sitelerinde onlarca konu var bununla ilgili, okuyun isterseniz. Kısacası içinde çok değerli oyunlar, eşyalar bulunan bir hesabınız varsa bence riske değmez. Steam eninde sonunda bulur sizi. 60 lira kar edeceğim diye hesabınızdan olursunuz.

Belki hatırlayan vardır, bir iki yıl kadar önce forumda 20 lira gibi cüzi bi rakama ARMA 3 satan bir eleman vardı. Adam ilanı açtıktan iki gün sonra yabancı forumlarda haberler patladı. Elemanın biri yüklü miktarda kredi kartı vurgunu yapmış ve çaldığı miktarla ARMA 3 stoklamış, sonra da elinden çıkarmış çok ucuz fiyata. O kodları satın alan kim var kim yoksa ban yemişti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu kötü oldu şimdi. Hesap gümlemese bari.
  • Judassem kullanıcısına yanıt
    yahu zaten akıl var mantık var. hadi ilk satan eleman gerizekalı %50'den satıyor, alıp forumda %60'tan satan arkadaşımız neden kendi hesabına tanımlayıp key olarak satmayı düşünmüyor? kendini riske atmamak için tamamen. ha kendisi ileride bi sorun olacağını düşünüyor demiyorum, ama olursa kendi başına iş gelmeyeceğini garanti altına alıyor işte.
  • İbrahim Kaypakkaya kullanıcısına yanıt
    O var ya hesabın banlı olduğu dışarıdan belli olmuyor onu demek istedim

steamrep.com
    SteamRep » UNKNOWN KAYGAN | 76561198045045204 | STEAM_0:0:42389738
    https://steamrep.com/search?q=Kaygan2

• kayganz kullanıcısına yanıt
    Bana biri öyle hesap kitledi Bende epicnpcde birine kitledim
  • quote:

Orijinalden alıntı: JacquesC

Tarafımca Önce Kod Sonra Ödeme Şeklinde Alınmıştır. Biraz Güven Problemi Olsada Sorunsuz Alışveriş. Teşekkürler.

Tekrar 1 Tane Daha Kod, Önce Kod Sonra Ödeme Şeklinde Alınmıştır.

Olan Oldu. Ha 1 Ha 2

Şimdi Şöyle Yapsak Alınan Skinleri 7 Gün Trade Banından Sonra Farklı Bir Hesaba Atsam. Yine Sıkıntı Olur mu Alınan Skinler İçin.

Şimdi Benim Envanter'de Full Stattrak. Kararsız Kaldım Envanter Taşımada.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • JacquesC kullanıcısına yanıt
    kendini itemlerden sıkılmamaya alıştırmaya başlasan iyi olur :DD
  • Born2Kill35 kullanıcısına yanıt
    Merhaba Dostum. Uzun Süredir Sana Yazacaktım Ama Bu Mesajın İyi Denk Geldi.

DH'den 100TL'den Rival 300 Diye İlan Açıp Bana Rival Mouse Satmıştın. Hatırladın mı? O Mouse'u Ben 240TL İade Çekine Çevirdim.

240TL İade Çekiyle Sıfır Kutulu Rival Fade Mouse ve Üstüne +40TL Nakit Overpay Aldım.

Yani 60TL'ye Sıfır Kutu Rival Fade Mouse Sahibi Oldum. Teşekkür Edeyim Dedim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Tarafımca Önce Kod Sonra Ödeme Şeklinde Alınmıştır. Biraz Güven Problemi Olsada Sorunsuz Alışveriş. Teşekkürler.

Tekrar 1 Tane Daha Kod, Önce Kod Sonra Ödeme Şeklinde Alınmıştır.

Olan Oldu. Ha 1 Ha 2

Şimdi Şöyle Yapsak Alınan Skinleri 7 Gün Trade Banından Sonra Farklı Bir Hesaba Atsam. Yine Sıkıntı Olur mu Alınan Skinler İçin.

Şimdi Benim Envanter'de Full Stattrak. Kararsız Kaldım Envanter Taşımada.

Eğer gerçekten çalıntı kredi kartıysa mevzu o paranın bulaştığı her hesabını banlarlar hocam. Steam çok sert çalıntı kredi kartı konusunda.

Bakın size şöyle bir örnek vereyim. Benim kuzenim 5-6 yıl önce Steam'den yanlışlıkla bir oyunu ek paketleriyle beraber aldı sadece ana oyunu alacağına. Hemen bankayı aradı, son alışverişi iptal ettirdi durumu anlatıp (o zaman refund yoktu tabi). Steam'e de mesaj attı, böyle böyle, yanlış paketi satın aldım, para gelince ana oyunu tekrar alacağım zaten diye. Steam şak diye hesabı banladı çocuğun. Haftalarca mesajlaşmadan (ki işin içine banka da girdi olay büyüyünce, kaç yüz liralık Steam hesabından bahsediyoruz) sonra ancak vermeye razı oldular. Ki verdikten sonra da 1 yıl falan herhangi bir oyun almasını, trade yapmasını, kart satmasını falan yasakladılar. Düşünün bunu yapan Steam hesabınıza doğrudan veya dolaylı olarak çalıntı kartla ürün aldığınızı tespit ederse neler yapar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Judassem -- 30 Ağustos 2016; 11:46:34 >

• Biraz mantıklı düşünün , temiz bir iş olsa adam kendisi key alıp satmaz mı ya ?

Ayrıca bu wallet kodu satma işini son yapan elemanla ne oldu hatırlarsınız , emoyavuz mu apaçiyavuz mu neydi ismi? Sonunda birilerini dolandırıp arazi olmuştu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozan1212

Biraz mantıklı düşünün , temiz bir iş olsa adam kendisi key alıp satmaz mı ya ?

Ayrıca bu wallet kodu satma işini son yapan elemanla ne oldu hatırlarsınız , emoyavuz mu apaçiyavuz mu neydi ismi? Sonunda birilerini dolandırıp arazi olmuştu.

Neyse aldık artık geçmiş olsun. Takas banı bitince ne var ne yok satalım ozaman.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi ben şunu merak ediyorum. Diyelim bu wallet koduyla 500 liralık skin aldım. Takas banı kalkınca skinleri botlar üzerinden takaslayıp başka skinler alarak diğer hesaba attım. Bu takasın takibini yapıp takasla aldığım skinleri silebilirler mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Harpagos

Şimdi ben şunu merak ediyorum. Diyelim bu wallet koduyla 500 liralık skin aldım. Takas banı kalkınca skinleri botlar üzerinden takaslayıp başka skinler alarak diğer hesaba attım. Bu takasın takibini yapıp takasla aldığım skinleri silebilirler mi?

Item silinmez.
  • Harpagos H kullanıcısına yanıt
    item silinme olayi olmaz onu bosver direk hesabin banlanir. Bende arkadastan almis bulundum kod ama sıkinti olacak diye kendinizi sartlamanizada gerek yok. Daha once aylar oncesinden bircok oyun ve kod sattigini soyledi kendisi. Eger onlarda bir sorun olmamissa ve kaynak ayniysa (kaynakta kimdir, nedir bunu aciklayabilir aslinda bize artik) bir sey olacagini sanmam ama nasil bir yol izlenmeli artik onuda dusunmuyor degilim. Cok pahali bir envanterim yok 400-500 neyse cok muhim degil ama yinede koyar insana oyle bir durum olursa

• Anlamadıgım bisey var ; simdi kodu alan birisi gitti key aldı diyelim, keyleride sana bana veya baskasına satsa o trade yaptıgı hesaptamı gümler ? (Tabi ki kodun kaynagı sıkıntılıysa)

• striker27 S kullanıcısına yanıt
    ben 120 tl wallet kodu almısdım daha önce bide rainbow six starter pack onlarda sıkıntı olmadı henüz ama bunlar € olarak kaynak farklı olabilir birşey olmaz umarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: rache

Anlamadıgım bisey var ; simdi kodu alan birisi gitti key aldı diyelim, keyleride sana bana veya baskasına satsa o trade yaptıgı hesaptamı gümler ? (Tabi ki kodun kaynagı sıkıntılıysa)

Aynı şekilde ben başkasından Wallet almıştım eskiden, hesaplar hala duruyor ama garantisi yok. Bir sorun olursa da walletların harcandığı hesap gider sadece

• quote:

Orijinalden alıntı: ozan1212

quote:

Orijinalden alıntı: rache

Anlamadıgım bisey var ; simdi kodu alan birisi gitti key aldı diyelim, keyleride sana bana veya baskasına satsa o trade yaptıgı hesaptamı gümler ? (Tabi ki kodun kaynagı sıkıntılıysa)

Aynı şekilde ben başkasından Wallet almıştım eskiden, hesaplar hala duruyor ama garantisi yok. Bir sorun olursa da walletların harcandığı hesap gider sadece

Anladım.tesekkürler bilgi için

• Bende nolur nolmaz diyerek marketten karambit vanilla çektim envantere.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JacquesC -- 30 Ağustos 2016; 20:54:17 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.