Son Edit: Kuba Bluebird 50cc alındı arkadaşlar.. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CesurKavimlerinEfendisi -- 22 Mayıs 2023; 22:4:1 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
50 CC SCOOTER TAVSİYE ACİL
-
-
Bende Rks Azure tavsiye edecektim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Güncel olarak tavsiyeniz nedir hocam?
Antalyada kullanılacak, 3-4 ay kullanılıp satılır büyük ihtimal. Alacak arkadaş günlük çok fazla km yapmaz muhtemelen.
Almışken sıfır düşünüyor? Max 35k civarlarına ne önerirsiniz?
-
Kuba space 50 pro aldım 2 hafta önce. 50cc ama fabrikasyon 100e dönüştürülmüş.
Şimdilik çok memnunum Döşemealtı-Konyaaltı fln gidip geliyoruz 2 kişi bana mısın demiyor rodajda bir de şuan.
Aklınızda olsun bu marka model
-
Eyvallah hocam. Sıfır olarak mı aldınız?
Hayırlı olsun. Maşallah 😀
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
teşekkür ederim 0 evet. İlk motor deneyimim valla süper birşey eğlenceli :) birkaç sorunum var onları rodaj sonrası bakım için gittiğimde soracam belki normali böyledir bilmiyorum.
marşa basınca tek seferde çalışmıyor illa gaz vermem gerekiyor normalde böyle mi acaba ?
ışıklarda bekliyorum diyelim elim frende bir yandan da ufak ufak gaz verince motor stop ediyor
2 sorun var şuan motorla ilgili
-
Bi fikrim yok açıkcası. Sorun varsa da ücretsiz hallederler ne de olsa garantili😅
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yani hocam inş :D
-
Mondial turismo 50 CC ama 80 lik yapılmış 300 km 28 bin TL
Royal 50 CC 20 bin TL aynı km ikiside ayni 3 aylık motorlar
Hangisini tavsiye edersiniz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X