Şimdi Ara

50 CC MOTOSİKLET MUAYENESİ HAKKINDA BİLGİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
25.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • motorumun muayenesi 3 sene geçti , zorunlu trafik sigortasını ödüyorum ama muayenesini yaptırmadım yazdan yaza kullandığım için 50 cc lik çünkü....sonradan başıma problem çıkarır mı acaba uzun süre muayenesini yaptırmassam 50 cc lik motorun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darnglove -- 21 Nisan 2011; 23:43:42 >

• yukarı
  • Benim bildiğim 100 cc altı motorsikletlerde vergi yok.Sen nasıl ödüyorsun :))
  • Haraç mı kesiyorlar hacı ne vergisi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: FRAPS

Benim bildiğim 100 cc altı motorsikletlerde vergi yok.Sen nasıl ödüyorsun :))

pardon sigorta yerine vergi yazmışım yanlışlıkla , zorunlu trafik sigortası ödüyorum...

amam muayene yaptırmadım ileride bana problem olur mu bu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darnglove -- 21 Nisan 2011; 23:45:23 >
  • yukarı
  • quote:

Orijinalden alıntı: darnglove

yukarı

Ya hacı ehliyetin var mı gerisini salla.Mobilete kimse karışmaz.. Hatta ruhsat veriliyor mu onlara..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kuryelik için 50 cc motor
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ruhsat var evet , ancak işte muayenesi geçti ben bunu 3 senedir yaptırmadım daha sonradan başıma bela olur mu seneler sonra , bunun 10 senelik borcu filan çıkar mı toplu olarak cezalı filan...
  • quote:

ruhsat var evet , ancak işte muayenesi geçti ben bunu 3 senedir yaptırmadım daha sonradan başıma bela olur mu seneler sonra , bunun 10 senelik borcu filan çıkar mı toplu olarak cezalı filan...

kaza yaparsan ayvayı yersin çevirmeye girersen ayvayı yersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: qribal

quote:

ruhsat var evet , ancak işte muayenesi geçti ben bunu 3 senedir yaptırmadım daha sonradan başıma bela olur mu seneler sonra , bunun 10 senelik borcu filan çıkar mı toplu olarak cezalı filan...

kaza yaparsan ayvayı yersin çevirmeye girersen ayvayı yersin

Motoru bırak sanırım mobilet..
  • yani muayenesini de düzenli olarak yaptırmam gerek ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.