Şimdi Ara

50 cc motor tavsiyesi lazım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
9.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • yuki yb50qt -- yeni çıkmış
    Kuba fighter 50
    Kuba rx 9 -daha göremedik ama Honda cl50 ile boyut ve tıp çok benzer

    Bu üç motordan hangisi sizce mantıklı olur.
    Vergi, trafik sigortası ve b sınıfı ehliyet dolayısıyla 50 cc tercihin olacak.....

    Bu arada ilk motor deneyimim olacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Küba Fighter tavsiye ederim 80 yaptım.Güzel.motor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi sana 50 CC alma diyenler olacak .

    Bugün 5600 kilometrede kisbee aldım ilk defa motor kullandım beyler beyinden Kurtköy geldim biraz rüzgardan zorlandım sadece 50 CC lik yokuş çıkmaz diyorlar şuan çıkamadığı bir yokuş olmadı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 unede para kaptırılmaz
  • Crauls kullanıcısına yanıt

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rx9 derim.

    Tipi retro sevenler icin hos. Benim hosuma gitti acikcasi scoter tarzi sevmedigimden digerleri pek hosuma gitmiyor.

    Kuba sitesinde 100cc uyumlu kartel yazmis rx9 icin. Yani 100cc yapip 50cc nin nimetlerinden 100cc nin gucunden retro tasarimin da cazibesinden faydalanirsin zira 50cc trafikte cok tehlikeli Ben olsam hayatta surmem 50cc motoru ani kacislar hayat kurtarir trafikte yeni baslayan nasil cesaret ediyor anlayamiyorum ama 100cc yapip (hatta bi rivayete gore msx in 125lik silindiri de uyumlu imis bu motor a) trafikte daha guvenle surulur. Diger 50cc lerde boyle bi durum olacagini pek sanmam cunku rx9un sasesi de kalin. Adamlar Yani utanmasa bayide 100cc yapalim mi abi diye soruyordur:)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şimdi zorunlu değilsen 50cc alma diyeceğiz ama birileri çıkıp 50 cc alma diyenler olacak falan derse de tskma. Tamam kardeşim 50cc alma diyorsakta bir nedeni varki soyluyoruz. Nedenlerini soyleyeyim. 50cc motorla akan trafiğe girdiğinde yavas kalırsın ve araçlar senı sıkıştırır. Ama şehir içi sureklı ısıklı bir yerde oturuyorsan ışıktan ışığa rahatca gidersin o konuda sıkıntı yok. Yokus cıkarken zorlayacakhızın 30lara dusecek dık yerlerde buda dezavantaj. Satarken fiyatı cok dusecek ve alıcısı az bir motordur 50ccler. Ama ehlıyetını alıp 100 luk bir cub ya da 5 vitesli manuel bi motor alırsan uzun yolda 110-120 bıle gorebılırsın. Motosıklet olarak her kosulda yeterlı ve omur boyu bıle kullanabılırsın. Satarkende rahat satatsın. Hatta 2. ellerını uygun fıyata bulabılırsın. 100cc yı 125 ccye cevırıp vergısız rahatlıkla bınmeye devam edebılırsın. Hatta lpg bıle taktırıp tuketımı 7-8 kuruslara kadar duser ve cevreyıde kırletmeden kullanmaya devam edebılırsın. Ama ıllakı 50cc dersen yukarda bı arkadasın dedıgı gıbı rx9 modelı daha mantıklı. Motoru ılerde 100e cevırme ımkanı cok cazıp




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.