Bildirim
%50 Burslu (Mühendislik)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
sıralama ne civarda oluyor yani?
sehir tercihin var mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kendim tobb'a gidecegim ama bilkentte biyomedikal olsa bilkent yazardim, bi de bilkentte tam bursluya ucretsz yurt yok
ozet : eger ankaradaysan bilkent yaz degilsen baska bi sey dusunulebilirz, ha bu arada puanin bilkent %50ye tutuyor mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leylailemecnun -- 6 Temmuz 2012; 23:58:24 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: leylailemecnun
kendim tobb'a gidecegim ama bilkentte biyomedikal olsa bilkent yazardim, bi de bilkentte tam bursluya ucretsz yurt yok
ozet : eger ankaradaysan bilkent yaz degilsen baska bi sey dusunulebilirz, ha bu arada puanin bilkent %50ye tutuyor mu?
ee:525
cs:520 -
quote:
Orijinalden alıntı: iskobiii
quote:
cs:520
geçmiş olsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leylailemecnun -- 7 Temmuz 2012; 0:07:11 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: iskobiii
quote:
cs:520
geçmiş olsun
bende şok olmuştum
-
Hmm.. Abi simdi %50 veren ve saglam universite olanlarinda puanlari 500+
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Büyük ihtimalle fatih yazacağım... -
fatih , bahçeşehir, yeditepe ve özyeğin düşünebilirsin
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X