Şimdi Ara

%50 Burslu Bilgisayar Mühendisliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yaşım 23, bir yazılım firmasında çalışıyorum . Lise mezunu olduğum için iş olanakları pek yok .30 bin tl civarı birikimim var . İstanbulda yıllık 15 bin tlye %50 burslu üniversite bulabilir miyim ? ve puanları ne durumda ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flowerhorn -- 5 Haziran 2017; 14:43:49 >

• Doğuş üni 13-14 bin tl arasıydı en son puanıda 300 ile 250 arası bir seydi
  • devlet olmazmı başka ilde? zengin değilsen para sıkıntı.Her türlü kötü talih başına geliyor olup olmıycak :(
  • ankara'ya giderim derseniz bilkent ctis tam sizlik bölüm. ağır matematik, fizik ve teorik dersler yok. sektöre odaklı programcı yetiştiriyor. ben burada bilgisayar mühendisliği okuyorum, dersler çok ağır deli gibi çalışmadan geçilmiyor. iş ile birlikte yürümeyebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilgisayar bilimcisi

ankara'ya giderim derseniz bilkent ctis tam sizlik bölüm. ağır matematik, fizik ve teorik dersler yok. sektöre odaklı programcı yetiştiriyor. ben burada bilgisayar mühendisliği okuyorum, dersler çok ağır deli gibi çalışmadan geçilmiyor. iş ile birlikte yürümeyebilir.

Puanları çok yüksek değil mi? Bence konuyu açan kişi %50 düşünmesinin sebebi puanla alakalıdır. Yani İU tutsa kimse bence %50 okumaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inTears

quote:

Orijinalden alıntı: Bilgisayar bilimcisi

ankara'ya giderim derseniz bilkent ctis tam sizlik bölüm. ağır matematik, fizik ve teorik dersler yok. sektöre odaklı programcı yetiştiriyor. ben burada bilgisayar mühendisliği okuyorum, dersler çok ağır deli gibi çalışmadan geçilmiyor. iş ile birlikte yürümeyebilir.

Puanları çok yüksek değil mi? Bence konuyu açan kişi %50 düşünmesinin sebebi puanla alakalıdır. Yani İU tutsa kimse bence %50 okumaz.

Bilkent bilgisayar müh kazanamaz zaten. Ctis %50 dedim. 300 binle alıyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okul seçerken önceki senelerde fiyatları nasılmış zam gelmiş mi falan ona bak. Tıp okuyan bir arkadaşımın okulunda tıp için burssuz tam ücrete 8 bin lira zam geldi bu sene mesela.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.