Şimdi Ara

50 Bin tl Arac Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
3
Favori
1.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostlar mevcut aracim kucuk geldigi , hep b sinifi arac kullandigim ve denk mi geldi bilmem ama corsa d 1.3 75bg punto 1.3 75 bg araclarim oldu. Ayni motor ayni terane hep hantal ve kucuk araclarim oldu. Artik c segmenti en azindan ceken ve giden benzin li ya da dizel bir arac bakiyorum. 50 bin tl bandinda ne alabilirim fikir verebilir misiniz?
    Benzinli
    Manuel
    C segnent
    Hb arac ariyorum

Astra j gelir mi ? Gelirse 1.6 olani alinir mi hantal mi uzer mi?,
    Cruze bakmiyorum bir ara kullandim sevemedim tupsuz uzuyor
    Mitsbishi lancer 1.6 nasil bir tercih olur yollarda pek gornuyorum ?
    Focus 1.6 nasildir ? Tavsiye edermisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• baktığınız araçlar atmosferik motorlu araçlar kullanmış olduğunuz araçlarla bir fark olmayacak hatta kullanmış olduğunuz araçlar daha iyi turbo dizel araçlar. 50 bin tl bandında b sınıfı clio 1,2tci benzinli yada 1,5 dci almanız biraz daha bütçeyi yükseltirseniz astra 1,4 t yada cruze 2.0 dizel almanızı tavsiye ederim.
  • mitsubishi yi geç . parçasını bulamazsın, tamircisini bulamazsın. lanet olsun deyip volvoyu satan arkadaşım var. parçası olmuyor,ustası olmuyor. çile yani. cruze u da geç ,ocak batıran . benzin 7,15 olmuş yaza 8 olmayacağının garantisi yok. focus temizi iyi tercih . astra için araştırma yap.bazı sıkıntıları var. mitsu yerine peugeot a bak. hem donanımı çok dolu oluyor,hemde görsel olarak güzel araçlar. performans beklemem ama model yılı yüksek olsun, donanımı iyi olsun dersen 2013 yukarısı jazz bak. honda sorunsuz biliyorsun. donanımı çok iyi. otomatik vites. ama motor 1.3 . tıngır mıngır gidersin .
  • quote:

Orijinalden alıntı: cornfield

mitsubishi yi geç . parçasını bulamazsın, tamircisini bulamazsın. lanet olsun deyip volvoyu satan arkadaşım var. parçası olmuyor,ustası olmuyor. çile yani. cruze u da geç ,ocak batıran . benzin 7,15 olmuş yaza 8 olmayacağının garantisi yok. focus temizi iyi tercih . astra için araştırma yap.bazı sıkıntıları var. mitsu yerine peugeot a bak. hem donanımı çok dolu oluyor,hemde görsel olarak güzel araçlar. performans beklemem ama model yılı yüksek olsun, donanımı iyi olsun dersen 2013 yukarısı jazz bak. honda sorunsuz biliyorsun. donanımı çok iyi. otomatik vites. ama motor 1.3 . tıngır mıngır gidersin .
    Mitsubishinin parcasinida bulursun ustasinida.

isin asli ustasini bulmana cok ta gerek yok, zira bir mitsubishi aliyorsun ustayla sanayi ile iliskin yag balata vb degisiminden ibaret olacak avrupa arabalari gibi orası burasi bozulacak bir arac degil.

Mitsubishi yerine peugeot bak demenizden bi arkadasa bir kastiniz olduğunu dusunmeye başladım aslinda :)

Lancer iihs den top safety pick odulu almis, cok iyi yol tutusu olan zira bagimsiz 4 teker amortisorleri mevcut, ve piyasada bu hacimde en az yakit tuketen atmosferik motora sahip aractir.

Diz havayastigi dahil guvenlik donanimi kusursuzdur. Diger donamimlarida su an icin bile hala tatminkardir.

Tek problem eli yuzu duzgun eski sahibi tarafından hor kullanilmamis, bakimlari duzenli yapilmis bir lancer bulmakta.

Hayirli gunler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 22 Mayıs 2019; 10:7:53 >

• 50 bin bandına eli yüzü düzgün astra J bulmanız çok zor. 1.4 T’ler performans olarak güzel otomobiller ancak lpg uyumu çok iyi değil, mutlaka çelik subap değişimi yapılmış bir araç olması lazım, benzinli kullanayım dersen adeta içer. 1.3 dizel olanlarının yakıt tüketimi çok iyidir, araç ağır olduğu için özellikle klima açıkken çekiş olarak üzse de genel olarak atmosferik benzinlilerden daha iyi performans alırsınız. Mitsubishi lanceri ise büyükşehirde yaşıyorsanız tavsiye ederim, istanbul ve Ankara’da parça sıkıntısı yaşamazsınız ama taşra bir şehirde her türlü sıkıntı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi da-silva -- 22 Mayıs 2019; 11:38:2 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ilave olarak
    Auris
    Mazda 3
    Bravo bakabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: da-silva

50 bin bandına eli yüzü düzgün astra J bulmanız çok zor. 1.4 T’ler performans olarak güzel otomobiller ancak lpg uyumu çok iyi değil, mutlaka çelik subap değişimi yapılmış bir araç olması lazım, benzinli kullanayım dersen adeta içer. 1.3 dizel olanlarının yakıt tüketimi çok iyidir, araç ağır olduğu için özellikle klima açıkken çekiş olarak üzse de genel olarak atmosferik benzinlilerden daha iyi performans alırsınız. Mitsubishi lanceri ise büyükşehirde yaşıyorsanız tavsiye ederim, istanbul ve Ankara’da parça sıkıntısı yaşamazsınız ama taşra bir şehirde her türlü sıkıntı.
    Hocam deli gibi 1.4 tsi 125 hp arac kayniyor ortalik ama 1.4 t araclardan uzak dur deniliyor fark nedir ? 1.3 astra bakmakta yarar var o zaman gonlum 1.6 dizelden yana ancak mutcemi cok asiyor maalesef

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    30.000 liraya araba tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    300 Bin TL Araç Önerisi
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tsi motorlar performans ve yakıt ekonomisini bir arada sunan motorlardır, direkt enjeksiyonlu olduğundan lpg dönüşümü zahmetlidir ve pahalıdır, bir tsi motora uygun doğru düzgün lpg kiti için 6-9 bin bandını gözden çıkarmanız gerekir, bu rakamı da yakıttan çıkarmanız için çok uzun süre kullanmanız gerekir, bu nedenle tsi motorlarda lpg çok fazla tercih edilmez, gözlemlediğim kullanıcıların çok büyük çoğunluğu benzinli kullanır.

1.4t motor ise tsi’a göre çok daha fazla yakıt tüketen bir motordur. Esasında 1.4t de dahil hiçbir turbo motor lpg’ye atmosferik kadar uyum sağlamaz. Yukarıda da bahsettiğim gibi subap değişimi vs bir çok şeyle uğraşmanız gerekir. Bu sebeple lpg düşünüyorsanız şiddetle atmosferik motorlu araçlara yönelmenize tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi da-silva -- 22 Mayıs 2019; 11:39:34 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 1.4tjet Bravo senin ilacın hocam lpg uyumlu motor (çok noktalı enjeksiyon) , 120bg/206nm tork 0-100 9 küsür sn ; direkt enjeksiyonlara göre fiyatı çok daha uygun olur.

Lpg istemiyorsan 1.6multijet olanlara bak 120bg/300nm tork lpg kadar ekonomik olmaz ama multijet çok dayanıklı motor bakımı ucuz parçasıda her yerde bulunur.

Focus Astra 50.000 e atmosferik gelir bütcene ona kesinlikle lpg şart atmosferik olduğu içinde basmadıkça gene ağır kaldığını hissedeceksin basıncada mecbur yakacaksın...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba hocam bende aynı bütcede araç bakıyorum pejo 208 leride gözden geçir istersen yakıt olarak çok iyiler
  • aveo sedan 1,3 ltz araca ne dersin
  • Astra h gelir , polo gelir , hyundai i20 gelir (eski i30lara hiç bulaşma)
  • 1.4 turbo bravo al lpg tak bin
  • da-silva D kullanıcısına yanıt
    Astra J 1.4 turbo motor aslında LPG ye uyumlu motor. 1.6 t 180 hp lik motorlar LPG de sıkıntı veriyor.
  • Konu takip. Ben de bu bantta arac bakiyorum. C sinifi biraz hayal gibi duzgunu. Ilk aracim olacak ancak bu faiz oranlarinda daha yuksek kredi cekmek istemedigimden 40-50 bin arasi bakiyorum. bu fiyatlara fena Polo araclar da olmuyor 2012-2013 onerir misiniz? Secenekler zaten cok kisitli. Ilk arac alacak birine oneriniz ne olur?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.