Şimdi Ara

50 Bin Dolarlık Concordium Airdrop'u Hala Devam Ediyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Concordium tarafından Türkiye topluluğuna özel düzenlenen ve toplamda 50 bin dolar değerinde CCD'nin dağıtılacağı airdrop için katılımlar hala devam ediyor.


    İş dünyası ile kurduğu yakın bağlantılarla bilinen Concordium, borsa listelemeleri öncesinde Türkiye'ye özel bir kampanya düzenledi ve katılımcı başına 5 dolar düşen bir airdrop'u duyurdu. Elbette dağıtılan tokenlerin değeri zaman içinde artabilir.


    Sadece üç adımda yapılması gerekenler:




    Concordium Nedir?


    Concordium, iş dünyası ile kurduğu yakınlıkla bilinen ve kendine özgü çözümler yaratan bir blokzinciridir.


    Kurucusu Lars Seier Christensen, internet tarihinin en erken ve iyi fintek atılımlarından biri olan Saxo Bank'in fikir babası ve kurucusu olmasıyla da biliniyor. Başarılı iş insanı, aynı zamanda Geranium ve Alchemist gibi Michelin yıldızlarına sahip olan ve hatta birisi de dünyanın en iyi ikinci restoranı seçilen iki işletmenin sahiplerindendir.


    CEO'su Lone Fønss Schrøder ise Volvo Cars Group, IKEA ve Aker Group'ta yaptığı üst düzey yöneticiliklerle göz doldurmaktadır.


    Ekibin diğer tecrübeli isimlerine ek olarak Aarhus Üniversitesi'nde fonlanan ve kriptograf bilim adamlarından müteşekkil olan Concordium Blockchain Research Center (COBRA) isimli araştırma merkezi de Concordium için çalışmalarını halen yürütmektedir.


    Concordium regülasyonlara tam uyumlu yaklaşımı ve yine bu hassasiyetle inşa ettiği reg-DeFi konsepti ile birlikte iş dünyasının kripto para dünyasına entegrasyonu konusunda en gelişkin teknolojileri oluşturmaktadır. Bu bakımdan Concordium tarafından geliştirilen ID Layer teknolojisi, anonimliğin regülasyonlara uyumlu bir biçimde sağlanması açısından sektör içinde önemli bir farklılık yaratmaktadır.


    Spaceseven gibi Concordium tarafından desteklenen ve gelişen NFT platformları da yine birçok gözü şimdiden üzerine çekmeyi başarmıştır.








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.