Şimdi Ara

+50 alanlar çok şanslı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
2
Favori
2.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O kadar çok konu açılmaya başlandı ki bu şeyle ilgili...
    Ben sadece çalışıcam. Bunlarla kafayı yoracağıma oturur çalışır puanımı alırım :)

Orijinalden alıntı: skubrick

Geçen yıl ygs5te 200 bininciydim sırf aobp yüzünden beni 80bin geçmişti.280bine geri düşmüştüm.Şimdi adaletli oldu hakkım yenmeyecek.Ayrıca 53 okul puanı geri atmaz nerdeyse en yüksek okul puanı bu civarda olacak artık.Okul 1.leri tam okul puanı alamayacak diploma notu neyse o

Okul başarısının ne anlamı kaldı peki şu durumda? Şimdi Fen liselerinin ve iyi Anadolu liselerinin hepsinin hakkı yenmiş olacak.
  • bende konuyu açan arkadaşa katılıyorum adamın 50 ek puanı var triplere giriyor kaç bin geri atar diye. ilk 10binde hele seni rahat 1-2 k ileri atar o puan. ilk 20k dada 45-50 puan arası ya oynamazsın yada ileri atar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi black milk -- 31 Mayıs 2012; 11:42:34 >

Düz lisedeyim okul da ilk 15 teyim muhtemelen başarı sırası olarak.

9.sınıf yıl sonu notu = 76.66
    10.sınıf = 73.85
    11.sınıf =80.88
    12.sınıf tahmini =en az 85

Sizce diploma notu kaç olur ve en son 0,6 ile çarpmam gerekiyor sanırım bu kesin doğru bilgi mi 0.6 olayı ?=
  • arkadaşlar benim anlamadığım bi şey var.ben anadolu lisesi mezunuyum ama okul puanım düşüktü.ve geçen yıl benim aop eklenmiş puanımla sıralamam 20bin geriye atmıştı.ama yanlış bilmiyorsam mezun olduğumuz lisenin başarı durumlarına göre eklenen puanda değişiyor.şimdi bu bizim yararımıza mı değil mi kafam karıştı.umarım demek istediğimi anlatabilmişimdir biri aydınlatırsa beni sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben 25bindeyim ygs2 de 51.5 puan geliyor 10-15bine girmem gerekiyor bir rehber hocasına sormuştum önümden kaç tmci eksilecek lys de diye bu sayının 3 te 1 i tmcidir dedi doğruysa sıramı korusam bile 17bine gelebilirim diye düşünüyorum bi yandan sinirliyim bi yandan mutluyum ne hissettiğimi anlayamayacak kıvama getirdiler

Orijinalden alıntı: guitarhero111

ben geçen sene 96 diploma notuyla mezun oldum gerçi şu an zaten yerleştim okuyorum ama okul puanının pek hayrını görememiştim aldığım puanın biraz aşağısında bi yer tercih ettiğim için.

Abi naptin Akdeniz tip devam mı

Nexus 4 Kullanıcıları Kulübü

WXGA 320ppi True HD IPS+ Gorilla Glass 2 Ekran | Qualcomm Snapdragon S4 Pro APQ8064 Çipset | Quad-core 1.5 GHz Krait İşlemci | Adreno 320 GPU | 16GB Depolama |2 GB RAM | Bluetooth v4.0 A2DP, EDR | 8 MP 3264x2448 Piksel, Autofocus, LED Flaş Kamera | Photosphere 360° Gerçek Panaroma | 1080p@30 Fps HD Video Kayıt | | Wi-Fi a/b/g/n | NFC | HSPA+ | TV - Out MHL | Android v5.1.1 İşletim Sistemi
  • ygs 4 te 155 bin okuldan gelen 35 puan sözelde geriye atarmı ya? bak kafama takıldı şimdi
    ortalama 80 falan oluyor hep tanıdıklarım 10kdan yani 45 altı geri atar,üstü yerinde bırakır diyebiliriz ortalama
    sonuçta herkesi aynı miktar geri atarsa aynı yere gelecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spurdo -- 31 Mayıs 2012; 21:16:11 >

Orijinalden alıntı: HarunKUTUCU

Beyler bnm.diploma notum 83 ygste 150 k dayım ne kadar ileri atar bni bu puan?

5k kadar ileri atar
    10 puan kaç mat2'ye denk geliyor sonuç olarak:?
    bu mesajda yazılanların hiçbiri doğru değildir. mesaj içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.
  • Bir sorum olacak ;

Ben meslek lisesiyim.

Okuldan 50+25 puan gelicek. 75 puan olcak. Sıralamam 109 bin 90 bine inebilir miyim ?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.