Şimdi Ara

50-70k Aralığında Mühendislik Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1. Başlıktaki aralıkta gidilebilecek en iyi bilgisayar ve elektrik-elektronik mühendisliği neresi olur ?

2. Kendi şehrimde 53k ile alan Çukurova elektrik-elektroniğe gidilir mi ? Veya 82k ile alan bilgisayar mühendisliğine ?

3. Matematiğin iyi değil, 22.75 net geldi, türev integral hiç yok. Bu aralıktaki üniversitelerde zorlanır mıyım ?

Benim sıralamam 77k normalde, okul birincisiyim. Ek kontenjan ile 50k'lık yerlere girebiliyorum. Gazi bilgisayar mesela gelir büyük ihtimal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord.Hazretleri -- 12 Temmuz 2017; 7:5:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben 73 k dayim çukurova bilgisayar ilgimi çekiyor ingilizce olmasi madem oralısın biraz bilgi verirsen sevinirim
  • ve o matematikle makina ee bilgisayar gibi mühendislikleri o yerlerde okuyabilecegine pek imkan vermiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: izmirindağları

ben 73 k dayim çukurova bilgisayar ilgimi çekiyor ingilizce olmasi madem oralısın biraz bilgi verirsen sevinirim

Hocam oralıyım ama inanın pek bir bilgim yok. Çukurova köklü bir üniversite. Ama mühendislik eğitim kalitelerini bilmiyorum.

Bana deseler ki eğitimleri kaliteli, pek bilinmediğinden tercih edilmiyor. Direkt çukurova bilgisayar yazarım.

• quote:

ve o matematikle makina ee bilgisayar gibi mühendislikleri o yerlerde okuyabilecegine pek imkan vermiyorum

Hocam geliştiremem mi ki ?

Sonuçta ben bu sene doğru düzgün oturup matematik çalışmadım. Hem hiç mi orada göstermeyecekler ?

• şehir nasil hocam izmirliyim halk yobaz vs degildir diye tahmin ediyorum
  • Lord.Hazretleri kullanıcısına yanıt
    yani biliyor olman gerek türev integrali 12. sinifi bitirip mühendislik yazan hele bir okul birincisinin türev integral bilmiyorum demeye hakkı yok otur şuanda ögren
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    30-35K Arası Sistem Önerisi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

şehir nasil hocam izmirliyim halk yobaz vs degildir diye tahmin ediyorum

Şehir güzel hocam, insanı sıcakkanlı, yobaz değil. Gelen aşık oluyor Adana'ya, kesinlikle üzülmezsin.

• Ben 76kyim Sakarya Üniversitesi düşünüyorum.
  • quote:

yani biliyor olman gerek türev integrali 12. sinifi bitirip mühendislik yazan hele bir okul birincisinin türev integral bilmiyorum demeye hakkı yok otur şuanda ögren

Çok karışık durumlar hocam, ama dediğiniz gibi mühendislik yazmaya karar verirsem, çalışacağım hemen.

• quote:

Orijinalden alıntı: RebelShade

Ben 76kyim Sakarya Üniversitesi düşünüyorum.

Özel bir nedeni var mı hocam ?

• yerinde olsam çukurova yazarim bilgisayar mühendisligi ingilizce cok onemli ve 20 k gerisinde cogu yer türkçe
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord.Hazretleri

quote:

Ya aslında aklım bu üniversite hiç yoktu. Gazi bilgisayar hedefleyerek girdim sınava olmadı nasip değilmiş. Bu üniversiteyi araştırdığım kadarıyla akademik kadrosu baya iyi,Ford Otosan ve Toyota firmalarının yazılım ofisleri varmış binanın en üstünde.Göl manzarası varmış felan...Yani internette okuduklarımın hepsi pozitif yöndeydi.
  • hocam hemen hemen ayni siralamada arkadaşın dedigi cukurova var ve ingilizce ve tamamen denize kiyili bir şato gibi kampüs var tipi cok ilginç :D baktınız mı hiç
  • quote:

quote:

quote:

Ya aslında aklım bu üniversite hiç yoktu. Gazi bilgisayar hedefleyerek girdim sınava olmadı nasip değilmiş. Bu üniversiteyi araştırdığım kadarıyla akademik kadrosu baya iyi,Ford Otosan ve Toyota firmalarının yazılım ofisleri varmış binanın en üstünde.Göl manzarası varmış felan...Yani internette okuduklarımın hepsi pozitif yöndeydi.

Anladım hocam.

Bu arada manzaranın alası Çukurova'da, bir araştır derim.

• Kocaeli elektrigi tercihlerinin arasinda dusunmelisin, sorularin varsa pmden yanitlayabilirim

• quote:

Bakma sen yapamazsin diyenlere. Cogu daha uniye girmeden atip tutanlar. 1.sinifta alacagin calculus 1 limit turev integral uzerine. Derslere gidip not alirsan yaparsin. Ben 2013de mezun oldum liseden. Obp 62 filandi 280 kisilik okulda son 20deydim.130kyla vakifta yari burslu bir makineye girdim. Suan son seneye gectim (hazirlik okudum). Gercekten iyi bir okulda okumayacaksan gir gitsin bir yere. 50kyla 100k arasinda okul olarak asiri fark yok. Ha tam burslu veya o ayarda devlet olsun dersen 40kya filan girmen sart. Benim o yonden biraz pismanligim var. Bu obpyle odtu makine okumak icin full cekmem gerekirdi(belki yine olmazdi tam bilmiyorum uzun zaman oldu sinava gireli). Fakat simdiki okulumu para vermeden okuyabilirdim.

• katılıyorum 30 100 bandi arasi mühendislik yapabilme yetenegine bakiyor akli başina önceden dank eden biraz daha iyi yere gidiyor ünide dank eden kendini orada geliştirmeye başliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Greggs

quote:

Bakma sen yapamazsin diyenlere. Cogu daha uniye girmeden atip tutanlar. 1.sinifta alacagin calculus 1 limit turev integral uzerine. Derslere gidip not alirsan yaparsin. Ben 2013de mezun oldum liseden. Obp 62 filandi 280 kisilik okulda son 20deydim.130kyla vakifta yari burslu bir makineye girdim. Suan son seneye gectim (hazirlik okudum). Gercekten iyi bir okulda okumayacaksan gir gitsin bir yere. 50kyla 100k arasinda okul olarak asiri fark yok. Ha tam burslu veya o ayarda devlet olsun dersen 40kya filan girmen sart. Benim o yonden biraz pismanligim var. Bu obpyle odtu makine okumak icin full cekmem gerekirdi(belki yine olmazdi tam bilmiyorum uzun zaman oldu sinava gireli). Fakat simdiki okulumu para vermeden okuyabilirdim.

Teşekkür ederim hocam, matematik konusunda içimi rahatlattınız.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Greggs

quote:

Teşekkür ederim hocam, matematik konusunda içimi rahatlattınız.

Dedigim gibi 1e dikkat et yeter. En kolay senedir. Calculusde filan devam zorunlulugu yoktur o yuzden gitmemezlik yapmayin.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.