Şimdi Ara

50-60bin tl arası 2.el D segment alman arabası (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: swat882

ben d sınıfı demedim ki zaten?

adam D sınıfı sormuş siz C sınıfı vermişsiniz örneği ondan söyledim
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

ben d sınıfı demedim ki zaten?

adam D sınıfı sormuş siz C sınıfı vermişsiniz örneği ondan söyledim

sorun yok
  • Passat B7 TSI Comfortline - Insignia 1.4 veya 1.6 TURBO ya yoğunlaşın iki aracında birbirine karşı üstünlükleri var Passat biraz orta yaş arabası gibi geliyor bana bu yüzden Insignia yı tercih ederdim

Çoğu kişi 1.6 Turbonun yakıt tüketiminden şikayetçi , LPG taktıranlar var fakat LPGnin uyumsuz olduğunu sorun çıkardığını söyleyenlerde var eğer LPG düşünmüyorsanız 1.4 daha iyi bir tercih olabailir..

Bu arada yılda kaçbin km yapıyorsunuz ?
  • SuperB 1.6 TDİ yada 1.4 TSİ (içi passattan daha lüx duruyor)
    Passat 1.6 TDİ yada 1.4 TSİ (Passat 2.0 ilanı çok 1.6 az var)
    İnsigia 1.4 T (Dizel alırsanız 2.0 olacak haliyle MTV 1200tl den fazla ödemiş olacaksınız)
    --------------------
    3 araçta birbirine yakın...Ben olsam superB 1.6 TDİ alırdım...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yasinger

merhaba,

2008 1.6 Dizel Ghia Focus aracımı satıp(75000km) bir 55-60bin tl aralığında ikinci el 30.000'i geçmemiş D segmenti bir alman arabasıyla değiştirmek istiyorum, öneriniz var mıdır?

mondeo iç dizaynı demode olduğundan tercih sebebim değildir.

vallahi dostum bakacağın arabalar

passat
    jetta
    insignia

filan olucak

jetta ne ara d sınıfı oldu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yılda ortalama 15-17.000 km yol yaparım. Hafta sonu insignia 1.4 turboya baktım, gerçekten hoş duruyordu, 59bin TL fiyat verdiler. Ancak tabii aracımı satmadan adım atmam imkansız. aracımı satıyorum, sattıktan sonra da değerli fikirlerinizi de göz önünde bulundurup bir yenileme yapacağım. bir noktayı daha belirtmek istiyorum, marka anlamında güçlü bulduğum Toyota'nın her nedense göze hitap etmeyen dış tasarımı beni avensis almaktan soğutuyor. Keşke Avrupalı bir tasarıma doğru ilerleseler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasinger

merhaba,

2008 1.6 Dizel Ghia Focus aracımı satıp(75000km) bir 55-60bin tl aralığında ikinci el 30.000'i geçmemiş D segmenti bir alman arabasıyla değiştirmek istiyorum, öneriniz var mıdır?

mondeo iç dizaynı demode olduğundan tercih sebebim değildir.

Mondeonun yeni kasası gelecek belki onu beğenirsiniz gerçi ben şuanki kasanın iç dizaynınıda beğeniyorum
  • 1.4 benzinli insignia
  • Merhaba arkadaşlar,

hepinize çok teşekkür ediyorum. geçen haftasonu aldığım arabayı duyunca çok şaşıranlar olacak ama sürdükten sonra tamamen aksi görüşümü değiştiren "0" yeni avensis'te karar kıldım. 1.6 Elegant extra donanımına renkli cam film + 5 yıl sınırsız garanti + kapıda gövde rengi koruyucu barlar ve trafik sig. dahil 61.500e geldi.

biraz kullanınca tüketimi konforu hakkında da yazmaya çalışırım.

iyi günler dilerim...
  • hayırlı olun iyi secım
  • Hayırlı olsun adaş.
  • çok teşekkürler.
    1.8 cvt olsa onu almaya çalışabilirdim belki de, ama beklemeye değecek fark yok gibi geldi sürünce.
    passat muadili hatırı sayılır derecede pahalı kalıyor.
    insignia 1.4 ise çok hoş tasarımına rağmen 0-100km 10.9sn görünce biraz soğudum, sert amortisörler bu sportiflik! için olmamalıydı, bir de alan arkadaşlarımdan yüksek yakıt değerlerini de alınca vazgeçtim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.