Şimdi Ara

50 - 60 binlik araba önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaş 22 pederin 2008 model Honda CR-V var konfor olarak 10 numara ama 2.0 motor olmasına rağmen çekişi kalkışı hiç kuvvetli değil tatmin etmiyor araba arıyorum kendime nasıl anlatsam ışıklardan kalkarken gaza yüklendiğimde yığılmasın fırlasın istiyorum aynı şekilde yokuş çıkarkende bayılmasın.

Bütçem 55-60 bin civarı, alacağım araba kesinlikle dizel olmalı Citroen C5 lere baktım 2011 1.6 dizel ama kullanmadan bilemem nasıl araç olduğunu otomatik düşünmüyorum
    Gençlerin halinden anlayacak biri elbet çıkar. alacağım arabanın modeli yüksek olması benim için önemli.

Yakıtta önemli CR-V haftalık depo dolduruyorum şehir içinde kullandığım için fazla yakıyor 40-45 kuruş yakıyor uzun yolda 21 kuruş yakıyor ama verim elde edemiyorsun
    Fiesta 2013 2014 modelleri 1.5 motor çekişi çok iyi dediler şehir içinde 20 kuruş civarı yakıyor diye duymuştum önerebileceğiniz arabaları her bakımdan değerlendirip yazmanızı rica ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sar1Lac1 -- 19 Nisan 2016; 10:39:01 >

• 60 a gırtlak donanımlı İ30 alırsın kenara çekilirsin... Yokuşta üzmez yakıtta üzmez gidişte üzmez aradığın araçtır...

Aslında CRV motoru iyidir 150 bg bir motordur ama yüksek devirde iyi gider bildiğimiz atmosferik bir motordur... Kullanmayı biraz bilmek lazım.
  • Kia Ceed ve Ford Focus bakabilirsiniz.O fiyatlara temiz araçlar var.Kriterlerinizi söylerseniz daha iyi yardımcı olmaya çalışırım.
  • Emre Design E kullanıcısına yanıt
    BMW 520d ayarında 55-60 binlik araba arıyorum, diyebilirsiniz BMW ayarında arabamı diye çekişi kuvveti sağlamlığı örnek gösterebileceğim araba
  • Alfa Romeo 159,Audi A4,Bmw 3.20d,Ford Mondeo,Honda Accord,Hyundai Elantra,Mazda 6,Volvo S40,Passat,Jetta alabileceğiniz kaliteli araçlar.Ben bunlar arasında tercih yapacak olsaydım 2008 üstü Audi A4 alırdım.
  • mondeo 163hp
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    150 Bine kadar Araba önerisi
    3 yıl önce açıldı
    30.000 liraya araba tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.