Bildirim
50-55 bin TL'ye alınabilecek geniş araç tavsiyeleriniz
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
süper araba yeni c-max alınır mondeo trendline aalabilirsin ama tavsiyem ford c-max -
CMAX -
kesinlikle skoda superb!yayla gibi araba!makam arabası gibi!donanımda iyi.volkswagen bünyesinde.passat muadili bi araba işte -
Avensis olabilir. 1.6 Elegant Extra donanım olarakda gayet yerinde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Full#Throttle -- 18 Ağustos 2011; 23:46:04 > -
quote:
Orijinalden alıntı: yunusssss
CMAX
+1 -
bencede cmax la takas edersin .
aslında ben picassoyu daha çok beğeniyorum ama madem fordçusun -
kia venga dizel. -
Genişlik diyince aklima direk CMAX geldi ama arkadasin dedigi gibi SUPERB yi cok övuyorlar genisligi olsun konforu olsun. -
skoda octavia veya superb ikiside bagaj hacmi ve iç mekan konusunda çok iyiler. octavia 1.4tsi elegance alınabilir o civarda.ancak yeni zam geldi yakın zamanda tekrar gelicek haberiniz olsun. -
Marka-modellere bir göz atalım ;
Ford C-Max Titanium 1.6TDCi 115PS - 55.665 TL
Renault Mégane Sport Tourer Privilège 1.5 dCi 105 bg - 51.800 TL
Renault Mégane Sport Tourer Privilège 1.5 dCi EDC 110 bg - 55.800 TL
Renault Grand Scenic Privilege Edition 1.5 dCi 105 bg - 5 Koltuklu - 55.450 TL
Renault Grand Scenic Privilege Edition 1.5 dCi EDC 110 bg - 5 Koltuklu - 58.450 TL
Renault Fluence Privilège 1.5 dCi 105 bg - 52.900 TL
Renault Fluence Privilège 1.5 dCi EDC 110 bg - 56.900 TL
Volkswagen Yeni Jetta 1.6 TDI 105 Ps Trendline - 54.100 TL
Kia Cee'd Sportywagon CONCEPT (SunRoof) Otomatik vites 1.6 Dizel - 128 ps - 53.900 TL
Seat Altea XL 1.6 lt TDI CR 105 hp Style - 51.200
Skoda Octavia Elegance 1.6 TDI CR 105 HP - 57.500
Toyota Verso 2.0 D-4D Comfort Extra - 55.900 TL
Valla seçenek çok, bana sorarsanız içlerinde Cmax, Ceed sw ve Altea alınabilir geniş araçlar olarak duruyor, Verso'da iyidir, bunların bayilerine gidip yerinde inceleyin, bakın, içinize sineni alın.
-
dizel almak istiyorum.Galiba benim bütçeye genellikle donanımı az olan araç alabileceğim..Seat Altea XL hakkında ne düşünüyorsunuz...Ya da sport tourer tarzı arabalar... -
Düşüncelerinizi paylaştığınız için hepinize çok teşekkür ederim...Bugün C-Max ile Verso ya ve C4 Picasso ya bakacağım... -
Ben de C-max tavsiye ederim , fakat sizin aracı satıp üstüne fazla para koymadan alabileceğiniz Hyundai ix20 - Kia Venga geliyor aklıma bir de
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-sahibinden-satilik-hyundai-ix20-1-4-crdi-prime-2011-model-55877875/detay/#
-
hyundai ix20 veya opel yeni meriva olabilir
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X