Şimdi Ara

50.000TL'lik iMac Pro kullandık (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Johnny Sinsin Teyze Kızı

    Windows sorunları?,neymiş o sorunlar ben göremiyorum da



    iMac Pro nun MacOS exc. program kullanımı gerektiren işler haricinde gereksiz olduğu kanaatindeyim

    Bilgisayar üstünden para kazanınca anlaşılıyor problemler... 15 yıldır ekmek teknem bilgisayar...
  • feylosoft kullanıcısına yanıt
    Sizin işinizde sorun varsa,MacOS daha iyi çalışıyorsa onu bilemem tabii.Ben normal kullanıcı olarak sorun görmediğimi söyledim sadece

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Johnny Sinsin Teyze Kızı J kullanıcısına yanıt
    İlk öncelikle OS ekosistemi için üretilen vegalar profesyonel iş için üretilmiş GPU'lar. Sayfasında görmek mümkün. Gelelim benim gözlemlerime. İşin edit kısmını OS'larda yapılabiliyor. Çok daha kullanışlı ve akıcı bir deneyim veriyor. Render kısmı veya ağır teknik içeren kısımları için windows bilgisayarları kullanıyoruz. Bu bilgisayara sahip olan kişi sadece bunu kullanıcak diye bir düşünce de yanlış. Oyun yapımı için gayet yeterli (kullanılan motor göre değişiklik gösterebilir) bir bilgisayar. Ki CGI amaçlı çok büyük sahnelerin oluşturulması için bu bilgisayar gayet yeterli. Zaten Xeon işlemciye sahip. Render'ı bundada alabilirsiniz. Sadece GPU ile render alınmıyor. Freelance dışında bununla ilgilenen herkesin ikincil olarak render makinaları var. Yapılan işler o kadar çok zaman istiyor ki emin olun insan işletim sisteminde sörf yaparak işini halletmek istiyor. Bu arada büyük stüdyolarda genel olarak tasarımcı dışında pek mac kullanan göremezsiniz. Bence bu makinenin hedef kitlesini düşünerek yargılamak daha doğru olacaktır.




  • Yine ezbere yorumlar.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam GTX 1080 Ti falan yazmış ben hayatımda bu kadar aptalca bir şey görmedim. FEA, CAD yazılımlarının bile çoğunun nvidia desteği yok. Solidworks 2016'yi GTX 970 ile açınca şakülü kayıyor, intel hd graphics ile kullanmak zorunda kalıyorsun. Hal böyle iken senin 30 bine topladığın modifiye şahin görüntüsündeki neonlu iğrenç oyun bilgisayarını Workstationla kıyas etmek akıl sınırlarının ötesinde bir durum.
  • 50000 tl mi biz daha 10k lık mac alamıyoru :(

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.