Şimdi Ara

50.000 TL'ye Kadar Sıfır Araç Tavsiyesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ogameci

illa 0 diye direktme dostum bence

illa sifir dersen biraz daha koy audi 1.2 motor turbo al

ama bence bunlara göz at

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-ceketciler-otomotiv-de-2008-orijinal-bmw-3-16-i-68044723/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-ici-disi-siyah-tam-dolu-spor-paket-3-16-i-68541071/detay

3.16 ların yakıt tüketimleri ne alemde hocam?

• Hyundai Elantra. LPG de taktırabilirsiniz.

http://www.hyundai.com.tr/tr/Content.aspx?id=fiyatlistesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paramedik 112 -- 26 Aralık 2011; 14:27:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahrikk

Hyundai Elantra. LPG de taktırabilirsiniz.

http://www.hyundai.com.tr/tr/Content.aspx?id=fiyatlistesi

Arkadaşım mode otomatik vitesi 41000 TL ye aldı 2 gün önce. Şuan sağlam indirimler yapıyorlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: forgatten2

quote:

Orijinalden alıntı: cobra41

kia sportage olabilir otomatik vites değil ama suv sınıfı bir araç yada cruze olabilir veya insignia :D

Insignia güzel araç fakat fiyatı çok fazla. Benzinlisi çok fazla yakıyor dizeli de 98000 TL.

Çoğunluk civic önermiş, test sürüşünde hoşuma giderse civic alacağım, yardımlarınız için teşekkürler.

dizl insig ler 2.0 değil mi vergi uçar

1.3 altına göre
  • Yeni civic,mazda 3,yeni focus(biz bundan aldık çok güzel bence)
  • kardeş golfü beğenmediğini söylemişsin ama parasının hakkını veren tek araç golftür.yeni civice hiç bakma bile,iç mekan tasarımı çok vasat ve kalitesiz malzemelerden yapılmış.ayrıca bir honda klasiği yol sesi çok alır hondalar.bence sınıfının en iyi malzeme ve işçilik kalitesi,tok kapı sesi ve konforuyla golf al.ben 6 yıldır sıfır aldığım golf v e biniyorum inan bir kere arıza vermedi.
  • Kesinlikle Fluence veya Megane 3.

Özellikle bozuk köy yollarına vs. girecekseniz bu araçlar ilk seçeneğiniz olmalı. Hem ucuz, hem bagajı büyük, hem az yakıyor, hem altı yüksek, hemde keçi gibi. Zaten Reno marka olarak halkın markası o yüzden diğer çou markadan üstün hizmet sunuyor.

Cruze dan filan 3-5 gömlek üstündür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TNR GT

Kesinlikle Fluence veya Megane 3.

Özellikle bozuk köy yollarına vs. girecekseniz bu araçlar ilk seçeneğiniz olmalı. Hem ucuz, hem bagajı büyük, hem az yakıyor, hem altı yüksek, hemde keçi gibi. Zaten Reno marka olarak halkın markası o yüzden diğer çou markadan üstün hizmet sunuyor.

Cruze dan filan 3-5 gömlek üstündür.

Fluence Privilege dizelde otomatik vites yok.

Bozuk yollarla işim yok, haftada en az 2 kez uzun yol yapıyorum onun dışında şehir içi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forgatten2 -- 26 Aralık 2011; 18:23:48 >
  • toyota auris 1.4 d4d derim
  • bu fiyata dizel olarak megane aveo fluence en uygunu.ama benzin istiyosan corolla'yı hatta insignia'yı bile sıfır alırsınama cruze alma.bende cruze alma planındaydım ama allah'tan forumdaki bir arkadaş bana bir site göstedi.girdim siteye yorumları okudum... benim daha düne kadar almak için can verdiğim araba ya ne yorumlar yapılmış.istersen siteyi ben sana linkini veriyim gir bi oku

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cicoz99 -- 31 Aralık 2011; 14:30:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eegeen

Yeni civic,mazda 3,yeni focus(biz bundan aldık çok güzel bence)

sizin aldığınız focus kendini park edebiliyomu?ya da kendi otomotik fren atabiliyomu???internette okumuştum....
    bana göre kendini park eden arabayı 61.000 tl ye vermezler gibime geliyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: cicoz99

quote:

Orijinalden alıntı: eegeen

Yeni civic,mazda 3,yeni focus(biz bundan aldık çok güzel bence)

sizin aldığınız focus kendini park edebiliyomu?ya da kendi otomotik fren atabiliyomu???internette okumuştum....
    bana göre kendini park eden arabayı 61.000 tl ye vermezler gibime geliyo

Aldığımız focus titanium.Otomatik parkı opsiyon olarak alabilirsiniz.biz aldık ama kullanmaya gerek duymuyoruz.aktif şehir içi güvenlik ise öndeki araç aniden durduğunda siz frene basmazsanız aracı durduruyor.Bunuda kullanmadık ama belki birgün bizi kazadan kurtarır.Biz bayiye kasko,dosya masrafı dahil olarak 55 bin lira para verdik.Araçta sunroof,katlanan aynalar.otomatik park var.

• quote:

Orijinalden alıntı: onboardx

kardeş golfü beğenmediğini söylemişsin ama parasının hakkını veren tek araç golftür.yeni civice hiç bakma bile,iç mekan tasarımı çok vasat ve kalitesiz malzemelerden yapılmış.ayrıca bir honda klasiği yol sesi çok alır hondalar.bence sınıfının en iyi malzeme ve işçilik kalitesi,tok kapı sesi ve konforuyla golf al.ben 6 yıldır sıfır aldığım golf v e biniyorum inan bir kere arıza vermedi.

klasik bir vw hastası sözleri bunlar ,sanki c sınıfında başka araç yok ,eski kasa civic le golf un artı eksileri birbirine cok yakındır ki yenisi eger aptalca hareket edilmesiyse cok iyi olacagını düşünüyorum...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.