Şimdi Ara

50.000 TL'ye kadar muhteşem üçlü. (bayan-otomatik-ilk araç) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
2.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Beamer

Merhaba arkadaşlar, kız arkadaşım araba alacak. 50.000TL'ye kadar otomatik bir araba arıyoruz. Dizel-benzin fark etmiyor.

İlk arabası olacak, acemi.

Benim aklımda sıfır km olarak Golf 1.4TSI + DSG(52.000) ve Astra 1.4T Active Select(48.600) var. İkinci el olarak da BMW 116i düşünüyoruz.

Bunlar dışında önerileriniz var mı?

İyi forumlar.

50.000 TL'ye kadar muhteşem üçlü. (bayan-otomatik-ilk araç)

versin 45-46 tl hiç olmazsa canı güvende olur + havanız olur

• quote:

Merhaba arkadaşlar, kız arkadaşım araba alacak. 50.000TL'ye kadar otomatik bir araba arıyoruz. Dizel-benzin fark etmiyor.

İlk arabası olacak, acemi.

Benim aklımda sıfır km olarak Golf 1.4TSI + DSG(52.000) ve Astra 1.4T Active Select(48.600) var. İkinci el olarak da BMW 116i düşünüyoruz.

Bunlar dışında önerileriniz var mı?

İyi forumlar.

Kiz kardesim bu ucluye uyuyor astra 1.4 140bg otomatik full aldi bi tek sanroof yok. Sana tavsiyem kiz arkadasinda bu araci almasin cok dengesiz bi arac bende 2012 jetta var ondan inip astraya binince sanki corsa kullaniyormusum gibi hissediyorum ici dar yakit tuketimi cidden cok 10lt altina dustugunu hic gormedim. Bide en kotusu yol tutusu ve yolu gorusun cok dar kardesim simdi aldigina bin pisman abi bu araba acemi arabasi degil su direklerden yolu hic goremiyorum aynalar berbat ve en sacmasida park sensoru jettada onde ve arkadaki sensorlerin hepsi cok hassas ve ekranda hepsine olan mesafeyi tek tek gorebiliyorsun astrada onundeki ekranda 3 cubuk cikiyor ondekine mi arkadakinemi kosedekinemi ottugunu goremiyosun bide en komigi arac arkadaki duvara dayandi hala daha mesafe var gosteriyor sensorleri gercekten rezalet gorus acisi yuzunden arabayi surtturmedigi yer kalmadi 1 sene olmadi alali ama 6 parcayi simdiden boyatti ve aracin yol tutusu gercekten rezalet 2012 model c sinifi bi araca yakismiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• alın cam tavanlı cvt şanzımanlı bir HONDA JAZZ sıfır km vura kıra öğrensin.
  • alman arabası tercih edin, sağlam olsun sonuçta bayan kullanacak acemilikte var anladığım kadarıyla, en sağlamı hangisiyse o olsun. a3'ler de sağlam oluyor, hem bayanlara da oldukça yakışıyor bence audi, bmw, vw arasından seçin.
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mini-2011-one-1.6-otomatik-100811803/detay#

Mini Diyorum sadece :))
  • bunlardan golf alsın.

yada fiat 500L baksın
  • ilk araç olacağı için sıfır alınmamalı, illaki bir yere çarpacak , sürtecek. çok değer kaybeder ama ikinci el olursa zaten o kaybı yaşamış bir araç olacağı için sıkıntı olmaz

benim önerim mercedes B serisi,

yüksek : trafikte çevreyi daha rahat görüyorsun

hem ön hem arkada park sensörleri var ; parketmek çok kolay (ayrıca kendi kendinide park ediyor)

prestijli : trafikte çakallar sıkıştırmaz

(not: halen sahibi olduğum araçlardan biri B serisi , daha önce bmw 1 im de vardı ; acemiye tavsiye etmem : alçak olduğu için trafikte kendini güvende hissetmez, görüş alanı kötü , arkadan itiş olduğu için acemiye kontrolü zor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi landmoon -- 25 Ekim 2012; 8:53:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arabalara yazık olacak..Clio neyine yetmiyor ? Acemi biri için uçuk olmuş o araçla.para bolsa birşey denmez tabii

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drizzt_tr

Arabalara yazık olacak..Clio neyine yetmiyor ? Acemi biri için uçuk olmuş o araçla.para bolsa birşey denmez tabii

iyi de oyle dusunursek herkese clio yetebilir.

dizel benzin farketmez diyorduk ama gunluk yapacagi yol 70-75km olacakmis, dizele yoneldik su an ikinci el 1.6tdi+dsg golf bakiyoruz su an ya da dizel manuel juke.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Toyota auris sıfır comfort plus (esp vs.. olan) dizel mm için 50 bin lira teklif aldık
  •  50.000 TL'ye kadar muhteşem üçlü. (bayan-otomatik-ilk araç)

içinde bayan görünce ayrı bir mutlu olduğum araba ben kız arkadaşıma aldıramadım, bari sen aldır hocam
  • Jazz yada giulietta alın derim. Gerçi sınırlarınızı aşıyor ama değer bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: !!!Chinogolog!!!

içinde bayan görünce ayrı bir mutlu olduğum araba ben kız arkadaşıma aldıramadım, bari sen aldır hocam

Honda alındı ama Jazz değil, Civic

• quote:

quote:

Bilkent'e bir araba daha. (Şimdi araç sayısı kaç oldu en son sticker olarak 3binlerdeydi diye hatırlıyorum bir ben kaldım sticker sız.) hayırlısı olsun kardeş park cezasız sürüşler dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 212444 -- 3 Kasım 2012; 22:40:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bjkwasheree

quote:

quote:

Bilkent'e bir araba daha. (Şimdi araç sayısı kaç oldu en son sticker olarak 3binlerdeydi diye hatırlıyorum bir ben kaldım sticker sız.) hayırlısı olsun kardeş park cezasız sürüşler dilerim.

Kayıtlı arabalar %30'larda işte 10-12.000 öğrenci varsa 3-4.000 araba var:)

Ama Bilkent'te değil o başka okulda o yüzden 1 araba daha katılamadı bilkente

• quote:

quote:

quote:

quote:

Çok şükür. Otopark bulamıyoruz. Daha okul açılalı ne kadar oldu 2 park cezası Hayırlısı olsun tekrardan arkadaşınıza.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Çok şükür. Otopark bulamıyoruz. Daha okul açılalı ne kadar oldu 2 park cezası Hayırlısı olsun tekrardan arkadaşınıza.

Yeni otopark yapılacakmış seneye bakalım inşallah etki eder ama yol kenarına parkı kaldıracaklarmış ne anladım o zaman bu işten, çile aynı çile.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.