Şimdi Ara

50.000 TL ile ne yapılır? Faiz mi? İş Kurmak mı? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
185
Cevap
6
Favori
27.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
177 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • geçimini sağlayacak kadar kazanabiliyorsan, çalışmaya devam et.
    50k'yı da borsaya at...
    her yıl %100 kazanırsın (güvenli olarak), risk almak istiyorum dersen de yıllık %400~600 arası değişebilir kazancın.
    1 yıl sonunda 100.000 TL.
    2 yıl sonunda 200.000 TL.
    3 yıl sonunda 400.000 TL.
    4 yıl sonunda 800.000 TL.
    5 yıl sonunda 1.600.000 TL.

ama her yıl türk lirasındaki değer kaybını da işin içine katarsak yıllık kazancınız %60-70 arası olacaktır.

daha ayrıntılı bilgi almak isterseniz yüzeysel olarak bilgilendirebilirim özelden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathWing -- 21 Temmuz 2017; 16:1:27 >
  • Dolar al, faize koy(eturuncu günlük %4). YTD
  • quote:

Orijinalden alıntı: full ahead

5 yıllık 50 bin konut kredisi çek 100.000 lik 1+1 al küçük şehirde. kira ile krediyi ödersin 5 sene sonra evin olur. o parayla ticaret yapılmaz.

50bin lira 5 yıl vadeli konut kredisi 1200 lira civarında geri ödeme yapar.

Nerede bu bahsettiğin 100bin liralık eve 1200 kira getiren yer?? Boş beleş konuşuyorsunuz işte.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 50.000 lira ile 3 aylik efsane bir tatil yaparsin iki kisi. Omurluk olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ters Adam

quote:

5 yıllık 50 bin konut kredisi çek 100.000 lik 1+1 al küçük şehirde. kira ile krediyi ödersin 5 sene sonra evin olur. o parayla ticaret yapılmaz.

Nerede bu bahsettiğin 100bin liralık eve 1200 kira getiren yer?? Boş beleş konuşuyorsunuz işte.

hiç olmazsa edep adap kurallarına uygun konuşuyorum.
  • Sermayen az ama tarım üzerine teşvikleri yakalarsan bir şeyler yapılabilir...
  • astralll kullanıcısına yanıt
    Hocam üniversite öğrencilerine genç teşviği yapılıyor mu, hayvancılık için. Kredi ya da hibe?

• Demedi deme Git güzel hakkı bir dedektör al define avına çık o parayla 2 yıl sonra müzelik olursun
  • 50.000 den kazanacağın para günlük aşağı yukarı 11 lira olur. Tepe tepe harca kardeşim hayatının sonuna kadar.
  • Git güvercine yatır adamın biri 50bine bırakıyo elimde son 1 tane kaldı dedi bence git al 2 sene sonra hastasına 150bine satarsın 100bin net kar
  • quote:

quote:

quote:

Hala boş beleş konuşuyorsun varsa öyle bir ev söyle alalım yok tabi sağdan soldan duyduğunuz lafları muhakeme etmeden konuşuyorsunuz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hala boş beleş konuşuyorsun varsa öyle bir ev söyle alalım yok tabi sağdan soldan duyduğunuz lafları muhakeme etmeden konuşuyorsunuz.

sen evde ailen ile böyle mi konuşuyorsun? klavyede delikanlı olmak kolay.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

sen evde ailen ile böyle mi konuşuyorsun? klavyede delikanlı olmak kolay.

Hala aynı boş muhabbetler neyse blok.

• Bence bir araç al ve kiraya ver resmi kurumları yokla derim tanıdıkların var ise aylık güzel bir kazanç bırakıyor mesela Karayolları alıyor bilgin olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xccdark -- 21 Temmuz 2017; 22:38:10 >
  • Elektronik Toptancılığı

- Bilgisayar Teknik Servisi

• brnefe2015 kullanıcısına yanıt
    Ögrenci olmanın sakıncası olacagını sanmıyorum. 18 yaşını doldurmak, daha önce hibe destegi almamak, mükellef şirkete sahip olmamak gibi şartlar var sadece...http://www.tarim.gov.tr/Haber/1148/Genc-Ciftcilere-2017-Yilinda-483-Milyon-Tl-Hibe-Verilecek
  • Faiz mason gücüdür. Madem mutlu bir dünya istiyoruz işe ilk olarak faizi tamamiyle kaldırarak başlayalım.

• Artık herkesin elinde ya tablet veya Notebook var, bu ikisi yoksa akıllı telefon var. Bu bağlamda internet kafe olayı bitti.

Bilgisayar teknik servis olayı hem angarya olayı hem de teknik servis olanlar fatura tahsilatı, uydu anten kurulumu ve benzeri işlere kaydığı için bitmiş durumda..

Nakliyecilik altyapın yoksa insanlarla uğraşmak zor hem de benzin fiyatları yükseliyor. Güzel tarafı gezerken üstüne para alıyorsun. Yanına bir notebook alırsan gittiğin yerden program, web sitesi ve benzeri şeylerde yaparsın.. Nakliyeciler genelde kendileri yükleme-boşaltma yapmıyorlar, yükleme-boşaltma için hamal tutulması gerekiyor.

Plasiyer olarak çalışırsan nakliyecilik daha kolay gibi..

Nakliyecilik düşünürsen dağıtım şirketi kurup Pınar, Sütaş, Coca-Cola ve diğer üretim yapan fabrikaların ürünlerinin değıtımı olabilir.

Ben Sivas'ta bizim köyde bakkal malzemelerini ilçeden getirip köyde satan kamyon görmüştüm.. Bizim köyde bakkal-market yoktu..

Züccaciye veya bir milyoncu gibi bir şey açacaksan insanların ve özellikle de evLerin çok olduğu bir yerde açman lazım.. Kendi adıma ben böyle bir işle uğraşmam..

Param olsa bankadan kredi çekip insanların geçtiği işlek hem de üniversiye yakın bir yerde 2 farklı dükkan açarım; biri kafe tarzı bir yer diğeri de copy center olur.

Öğrencilerin elinde genelde notebook oluyor ve bir kafede arkadaşlarıyla ders çalışıyorlar. Bir de ders notelarının çıktılarını copy center'dan alıyorlar..

Birde benim aklımdan kuru temizleme dükkanı açmak geçiyor ama bu konuda dikkatli olmak gerekiyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarski -- 22 Temmuz 2017; 1:25:52 >

• Zenginin parası züürtün çenesini yoruyo bu konuda :D hahaha
  • DeathWing kullanıcısına yanıt
    her yıl %100 güvenli olarak?
    yanlış bilgilerle insanları yanıltma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antalyalı. -- 22 Temmuz 2017; 9:39:17 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.