Şimdi Ara

5 yollu switc in 3 yollu baglanmasi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar 2 hafta once cort x6 aldim adam 5 yollu switc in
    3 yollu baglandigini soyledi ve yinede aldim ama switclerin
    hepsi calisiyor resimde ekledim sagdan ve soldan 3.
    taraflara lehim yapilmamis coil tap ozelligi dahil calismakta
    sizce bu olay nasil oluyor 2 pin bosta lehimlenmemis. calisma prensibinin les paullarla ayni oldugunu soyledi alirken satici anlamadim tam olarak 1. switcten 5 e kadar hepsi calisiyor sorun yok gibi birde 4. ve 5. pinlere 1 kabloyla birlestirilmis resimlerdende bakabilirsiniz cort x6 niz varsa bu bolumun bir resmini yollayabilirmisiniz. bu olayi anlatabilecek varsa sevinirim.floyd rose yaylarinin konumu onemlimi benimki paralel degil duz konumlanmis sekilde tramelo kolu kullanmiyorum akort kacmiyor ama bunu nasil sabitleyebilirim akort yaparken zorluk cekmemek icin ortadaki yayi cikarip sabit bir cubuk yaptirip yerlestirmekmi yoksa araya tahta koymakmi daha etkili olur..

www.4gp.tw/b005/1353886316122.jpg

www.4gp.tw/b005/1353886144318.jpg

http://4gp.tw/b005/1353887340749.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ç324 -- 26 Kasım 2012; 1:56:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Switch lerin 3 yollu bağlanmasındaki mantığı anlamadım.Neden durduk yere o iki switch konumundan mahrum kalmak istemiş ki?Şahsen baya da kullanan biriyim o konumları.

Floyd rose un olması gereken paralel durum yaylarda değildir.Gitarı yatık bir kısımda tutup göz hizasına getirdiğinde floyd rose'un alt demiri gitarın kasasına paralel durmalı(tabi kullanacaksan).Kullanmıyorsan dediğin gibi sabitlemek en mantıklısıdır.Zaten orjinal floyd rose,edge pro veya edge zero 2 dışındaki köprülerde oldukça büyük akort problemleri var.Sabitlemek için araya tahta koymak yayları çıkarmaktan daha iyi bir yol.

Gitarın hayırlı olsun güle güle kullan..

• quote:

Orijinalden alıntı: NexeLGiuS

Switch lerin 3 yollu bağlanmasındaki mantığı anlamadım.Neden durduk yere o iki switch konumundan mahrum kalmak istemiş ki?Şahsen baya da kullanan biriyim o konumları.

Floyd rose un olması gereken paralel durum yaylarda değildir.Gitarı yatık bir kısımda tutup göz hizasına getirdiğinde floyd rose'un alt demiri gitarın kasasına paralel durmalı(tabi kullanacaksan).Kullanmıyorsan dediğin gibi sabitlemek en mantıklısıdır.Zaten orjinal floyd rose,edge pro veya edge zero 2 dışındaki köprülerde oldukça büyük akort problemleri var.Sabitlemek için araya tahta koymak yayları çıkarmaktan daha iyi bir yol.

Gitarın hayırlı olsun güle güle kullan..

cevap için teşekkürler internette aradım nerdeyse hiç bir bilgiye ulaşamadım bağlantı hakkında ama sorun yok ama ton potansını çevirdiğimde drive tonlarda uğultu oluyor sonra kesiliyor bilgisayara bağlıyorum kullandiğım program guitar rig 5

• Uğultunun nedeni ses kartından kaynaklanabilir.Amfi ile kullanmanın daha iyi olduğunu düşündüğümden hiç bilgisayara bağlamadım onun için o konuda fikrim yok..

• quote:

Uğultunun nedeni ses kartından kaynaklanabilir.Amfi ile kullanmanın daha iyi olduğunu düşündüğümden hiç bilgisayara bağlamadım onun için o konuda fikrim yok..

cevaplariniz icin tesekkur ederim hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: .::KraL::.

quote:

Uğultunun nedeni ses kartından kaynaklanabilir.Amfi ile kullanmanın daha iyi olduğunu düşündüğümden hiç bilgisayara bağlamadım onun için o konuda fikrim yok..

cevaplariniz icin tesekkur ederim hocam

Rica ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3 yollu crossover yardım
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.