İngilteredeki stadların ortalaması çok yüksek. Alt liglerindeki çoğu takımın eskiden büyük başarıları olduğu için alt liglerdeki takımlarında çok iyi stadları var. Ambians olarak Giuseppe Meazza, görsel olarak Allianz Arena, kapasite olarak Nou Camp diyeceğim fakat en üst tribünlerden maç izlemek enteresan olsa gerek
quote:
Orijinalden alıntı: mustang
Almanya Berlin Olimpiyat Stadı (Berlin) � HSH Nordbank Arena (Hamburg) � Münih Olimpiyat Stadyumu (Münih) � Signal Iduna Park (Dortmund) � Veltins-Arena (Gelsenkirchen) � Allianz Arena (Münih)
Avusturya Ernst Happel Stadyumu (Viyana)
Fransa Stade de France (Paris)
Galler Millennium Stadyumu (Cardiff)
Hollanda Amsterdam ArenA (Amsterdam) � Feijenoord Stadion (Feyenoord)
İngiltere Old Trafford Stadyumu (Manchester) � Wembley Stadyumu (Londra)
İskoçya Hampden Park (Glasgow) � Ibrox Stadium (Glasgow)
İspanya Nou Camp (Barselona) � Estadi Montjuïc (Barselona) � Sevilla Olimpiyat Stadyumu (Sevilla) � Santiago Barnabeu (Madrid) � Vicente Calderón Stadı (Valencia)
İtalya Giuseppe Meazza Stadyumu (Milano) � Roma Olimpiyat Stadı (Roma)
Portekiz Estádio da Luz (Lizbon) � Estádio do Dragão (Porto) � Estádio José de Alvalade (Lizbon)
Rusya Luzhniki Stadyumu (Moskova)
Türkiye Atatürk Olimpiyat Stadyumu (İstanbul) Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu (İstanbul) � Türk Telekom Arena (İstanbul)
Yunanistan Atina Olimpiyat Stadı (Atina)
Sizce hangisi en iyisi ?
Bu arada birşey dikkatimi çekti..
Dünyanın en iyi ligi denilen İngilterede 5 yıldızlı stad 2 tane Fransa gibi bir şampiyonda 1 tane Tr de TT arena ile 3 olacak..
Stadyum=Kalite mi? hala..
Ama öte yandan Almanların 7 tane İspanyolların 5 tane 5 yıldızlı stadı var..
Resimleride eklersek şahane olur konu..
Vicente Calderón Stadı Atletico Madrid in
Vicente Calderón Stadı, İspanya’nın Madrid kentinde bulunmaktadır. Stadın mimarları Javier Barroso ve Miguel Ángel García Lomas’dır. Bu stadı Madrid şehrinin takımlarından biri olan Atletico Madrid kullanmaktadır.
UEFA tarafından 5 yıldız verilen bu stad 54851 seyirci kapasitesine sahiptir. 2 Ekim 1966 tarihinde hizmete giren stad 1982 FIFA Dünya Kupası’ndaki bazı maçlara da ev sahipliği yapmıştır. Ayrıca stadın altından bir de yol geçmektedir. Atletico Madrid’in efsanevi başkanlarından Vicente Calderón’un isminin verildiği stadyum 2005 Avrupa Şampiyonlar Ligi finali organizasyonu için Atatürk Olimpiyat Stadı ile yarışmıştı.
Beş yıldızlı stad görmesek yedirceksiniz ha
buyrun stad görün ALTAY ALSANCAK STADI
allianz arena, parc des princes ve monaco II luız favorilerim
+olarak sırf stadyumları için japonyaya gitmek istiyorum bi gün. özellikle miyagi stadyumu üstten bakılınca göze benziyor çok hoşuma gidiyo orası
quote:
Orijinalden alıntı: Hellmarch!
quote:
Orijinalden alıntı: oguzozan
Benficanın stadının bir fotosu var hayran olmamak elde değil
Photoshop ile editlendiğini de umarım biliyorsunuzdur.
Bunu anlamamak için kör olmak lazım sanırım :):) Kenarda yanan ateşlerin üzerine gölge düşmüş :D
Miyagi:
bunlarda bizim 5 yıldızlı stadyumlarımız (tt arena hariç) ha tabi 2. resim miniatürk den orası ayrı
quote:
Orijinalden alıntı: Özgür Can
Giuseppe Meazza
Ahaha. Ben konuya tazeyken baktığımda farketmemiştim ama epic fail olaylarından biri gerçekleşmiş.
Giuseppe Meazza diyip resmi San Siro olarak kullanmak (ki linkinde bile San Siro) bomba olmuş.
Bizim statlarda olmazsa olmaz şey atletizm pistinin bulunması.
Bilmeyen biriside ülkede 100 metreci, 400 metreci atlet kaynıyor sanacak.
Bu tür statlarda futbol maçının oynanmasının yasaklanmasını istiyorum.
Kasımpaşanın gecekondu stadında bile pist var
quote:
Orijinalden alıntı: Odinn#21
quote:
Giuseppe Meazza
Ahaha. Ben konuya tazeyken baktığımda farketmemiştim ama epic fail olaylarından biri gerçekleşmiş.
Giuseppe Meazza diyip resmi San Siro olarak kullanmak (ki linkinde bile San Siro) bomba olmuş.
İroni yaptın sanırım tribünde Milanlı seyirciler var diye zira Giuseppe Meazza ve San Siro aynı stadlardır
quote:
Orijinalden alıntı: tuğra_
quote:
Orijinalden alıntı: Odinn#21
quote:
Giuseppe Meazza
İroni yaptın sanırım tribünde Milanlı seyirciler var diye zira Giuseppe Meazza ve San Siro aynı stadlardır
biliyorum yav aynı statlar olduğunu. Ama o stadı Meazza olarak anıyorsa, seviyorsa Interli taraftarların resmini koymalıydı işte.
Şu stadın üstten görünüşüne hastayım;
Emirates 5 yıldız deglmi
quote:
Orijinalden alıntı: [DMC]
Emirates 5 yıldız deglmi
6 yıldızlı olduğundan listeye alınmamış.
quote:
Orijinalden alıntı: Roohans
Bizim statlarda olmazsa olmaz şey atletizm pistinin bulunması.
Bilmeyen biriside ülkede 100 metreci, 400 metreci atlet kaynıyor sanacak.
Bu tür statlarda futbol maçının oynanmasının yasaklanmasını istiyorum.
Kasımpaşanın gecekondu stadında bile pist var
hahahahaa
Kasımpaşanın stadı tam bir rezalet
Donbass Arena
quote:
Orijinalden alıntı: kayaer07
Miyagi:
bu statta bi eksiklik var
quote:
Orijinalden alıntı: kayaer07
Miyagi:
İyi güzelde bu stadlarda oynanan futboldan ben zevk alamıyorum açıkçası(Dünya kupası ve avrupa kupası hariç)
Benim için en güzel stad bura.
quote:
Orijinalden alıntı: raunk
İyi güzelde bu stadlarda oynanan futboldan ben zevk alamıyorum açıkçası(Dünya kupası ve avrupa kupası hariç)