Şimdi Ara

5 Yıldızlı Otelde Çalışıyorum Sorularınızı Alıyım (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
4
Favori
36.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Beels

Hangi otel

Alıntıları Göster
    Legends

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hangi otel

Alıntıları Göster
    Legends

• quote:

Hangi otel

Alıntıları Göster
    The legends

• Ben de garsonluk yapiyorum bir 5 yildizli otelde tunelin ucu bombok bir yere cikti. Kölelik beyler baska birsey degil. 185 ustu boyunuz yoksa yakisikli degilseniz hicbir turist size zaten bakmaz. Parasi icin yapilcak bir iste degil. Ama yaparsaniz hos anilar birakirsiniz ilersi icin. Zevkli yani var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İş kanununda yazar haftalık 45 saati geçerse fazla mesai alırsın.6 gün 7.5 saat çalıyma haftada 1 günzde izin 1600 alman lazım.Saat artarsa ücret de artar.Saatlik ücret 1600 bölü 225 =7,1 eder.fazla mesai ücreti saatlik ücretin 1.5 katı olur.yani asgari ücretlinin saatlik fazla mesai ücreti 10.6 Tl eder .Eğer düşük olan varsa patronundan istesin.yoksa geriye dönük de fazlanız varsa da alma hakkınız vardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: proxsima06

İş kanununda yazar haftalık 45 saati geçerse fazla mesai alırsın.6 gün 7.5 saat çalıyma haftada 1 günzde izin 1600 alman lazım.Saat artarsa ücret de artar.Saatlik ücret 1600 bölü 225 =7,1 eder.fazla mesai ücreti saatlik ücretin 1.5 katı olur.yani asgari ücretlinin saatlik fazla mesai ücreti 10.6 Tl eder .Eğer düşük olan varsa patronundan istesin.yoksa geriye dönük de fazlanız varsa da alma hakkınız vardır.
    6 yıl önceki maaşı mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır bu yılki güncel asgari ücret 1600 tl üzerinden.

Ama hesaplama yöntemi vs aynı.o sene için de kaçsa ona göre

• askerasker A kullanıcısına yanıt
    6 yıl önce eksik aldğınızı vs düşünüyorsanız da hakkınızı alabilirsiniz tabi üstüne yasal faiziyle birlikte.emsal olan bir cok dava mevcut.bir avukata danışabilirsiniz

• dostum ben elektrik-elektronik teknisyeniyim otel de çalışmak istiyorum ne yapabilirim bizim burda hiltona başvurdum ama çağırmadılar....

bu arada forum abazadan geçilmiyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.LucidReam

quote:

Orijinalden alıntı: Zenci Forvet

Ruslarla aran nasıl?

Otelde türk sayısı çok az genellikle rus ve alman var . Ruslar ingilizce pek bilmiyor , benim çalışma saatlerim akşam 6-2 o yüzden pek fırsat olmuyor ama arkadaşlarım bir çok rusla takıldılar , odalarına çağırıyor kızlar direk zaten

Alıntıları Göster
    sonra sabaha kadar yıldızları saydırıyorlar vuruş kırış....

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.