Şimdi Ara

5 yıldız otel bile hakkını vermiyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bizim işler duraksadığı için otele barmenlik için başvurdum. Lakin mesai parası yok maaş 3 4 ay sonra yatıyor.
    Patron gözümün önünde personel dövdü. Ki bu otel 5 yıldız ve 1 milyar lira masraf yapılmış.
    Bunun gibi bir çok örneği var. Aklım almıyor yeminle küçük esnaf bizi havada ...........
    İş çok çalışan yok lafı hikaye arkadaşlar iş var ama köle yok olması gerekiyor.
    Antalya belek tarafında otellerde durum böyle eğer heves yapıp gelmek isteyen var ise sağlam tecrübe varsa sağlam otele gitsin. Fakat onlarda alımları çoktan durdurmuşlar.

• su patrondan dayak yiyenleri anlamiyorum. onlar alismis karsisinda el pence duranlar. gecir soyle iki uc tane de dunya kac bucak ogrensinler. gururun onurun isten onemli olmali.
  • Dağda çobanın kuzusunu kurt kapsa kendimden bilirim (hz Ömer)

Diyecek çakma değil gerçek müslüman idare lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyük firmalar bile günde 12 saat çalıştırma peşinde Allah yardım etsin emekçi insanlara rus krizi bizleride vurdu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeopol

su patrondan dayak yiyenleri anlamiyorum. onlar alismis karsisinda el pence duranlar. gecir soyle iki uc tane de dunya kac bucak ogrensinler. gururun onurun isten onemli olmali.

sen patrondan dayak yiyenleri anlayamayabilirsin ama ben elemanına dayak atan patronları anlayamıyorum. ulan şerefsiz o eleman sayesinde para kazanıyorsun uşt! diyesim geliyor o tip patronlara. adamı sosyalist yapar o tipler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.