Şimdi Ara

5 yıl garantili Global Cam filmi yaz kampanyası 499 TL - Emr Garage Ankara (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
624
Cevap
31
Favori
55.134
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, chevrolet aveo hb (yeni kasa) ön cam hariç fiyat alabilir miyim?

• hanamichi kullanıcısına yanıt

Merhaba

Global 499 TL

Global Ceramic 800 TL

3M FX 750 TL

3M CS 1200 TL

Ceramic pro 1300 TL

Amateras Ceramic 1500 TL

Detaylı bilgi ve randevu için 0553 6689292 arayabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • madmax50 kullanıcısına yanıt
    Ceramic pro ve amateras ceramic'in 3m cs'den farkı nedir hocam?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 500 liralık global dediğiniz siyah renk mi, kahverengi krom yarı aynalı gibi olanlarda varmı

Teşekkür ederim aradaki farkları görebileceğim bir site veya benzeri yer var mı

• Aletebhanka kullanıcısına yanıt

Merhaba, ceramic filmler yeni nesil nano üretim filmler. Isı koruma performansı %30 daha iyi. Film açık olsun ama ısı koruması iyi olsun derseniz ceramic tavsiye ederim.

• OrQuN kullanıcısına yanıt

Merhaba, parlak siyah renk hafif metalimsiz bir film.

• hanamichi kullanıcısına yanıt

Merhaba, farklı markalar olduğu için site yok. Mağazamıza geldiğinizde filmleri canlı görüp detaylı bilgi alabilirsiniz.

Benim olayım tamamıyla ısı ile alakalı. Arabanın içi görünmesin derdim yok. Camların koyuluğu biraz güneşi kessin bir de ısıya karşı bir azaltma sağlasın istiyorum. Bu koşullara uygun ceramic mi tavsiye edersiniz?

• Aletebhanka kullanıcısına yanıt

Evet kesinlikle ceramic en açık ton filmle güneş ısısının büyük bölümünü kesebilirsiniz.

Tamamdır bilgilendirme için teşekkür ederim, iyi çalışmalar.

• Haftasonu aracıma kaput koruma ve 2 çamurluk myway ppf yaptırdım, kaput işleminden sonra artan parçadan videonuzda gösterdiğiniz sağlamlık testini yaptım ama hemen deliniyordu ppf değilmi dedim, ppf olduğu uygulanan ürünün 130 micron ince olduğu için böyle olabilir videodaki 150 mikron olabilir o video çok eski zaten dedi usta, yapan ustamız iyi işçilik yaptı ilgilendi o konuda memnunum ama ürün ppf mi o konuda şüpheye düştüm sağlamlık delinme konusunda pvc kadar ancak dayanıklı ürün yaptırmadan test etsem vazgeçebilirdim ürün anahtarla, ordaki maket bıçağı kasası ile denediğimizde anında pat deliniyordu izlediğim video ile ordaki ürün aynı değil umarım ürün kullanımında sorun yaşamam yaptırdık iyisiyle kötüsüyle bakalım ne kadar gidecek göreceğiz.

• tncyoo T kullanıcısına yanıt
    Birkaç mesaj önce belirtmiştim. "fiyatın myway 130 micronmu, 150 micronmu olduğunu belirtirseniz iyi olur, uygulamaya gidince benim gibi sürprizle karşılaşmasınlar"

Bu micron konusunda bilgi vermiyorlar, ancak sorunca veya fiyat konusunda sorun olunca bilgi veriyorlar. Burdaki konuyu açan arkadaşta, uygulamayı yapan Ekrem usta da aynı şekilde.

2 yıl önce kaputa ve farlara yaptırmıştım, 150 micron myway. Geçen hafta ön çamurluklarada yaptırayım dedim. Firmayı aradım, 1500 fiyat verdiler. Sonra konuya yazdım, fiyat istedim. Konu sahibi arkadaş 700 dedi. Firmayada bildirdi, 700 alınacak diye. Uygulama yaptırmaya gittiğimde usta 700tl fiyat 130 micron için, 150 micron 1500 olur dedi. Bana mantıklı gelmedi açıkçası. Yani bi kıvırma olayı oldu gibi. Hadi aynı marka ppf 130 micron 700 dediniz, 150 micronda max. 1000 olur. Arada 2 katı fark olmaz. Ustaya sordum uygulama yapmadan önce, 700 lük olan 130 mocron aynı marka yani kaputa yaptığınız myway markamı diye, evet aynı, sadece bu biraz daha ince dolayısuyla koruyuculugu biraz daha az dedi.

Konu sahibi arkadaş açıklama yaparsa bilgilenmis oluruz, ama 2 defadır yazıyorum, hem özelden, hemde buradan cevap vermiyor...

• Banada sizin gibi micron konusunda bilgi verilmedi test sonrası videodaki ürün daha kalındır o video çok eski zaten 150 micron ürün uzun zamandır yok bizde dedi.

Konu sahibi arkadaşa sormak istiyorum, şimdi yaptırdığımız ürün ppf mi degil mi? ppf delinmeye karşı daha dirençli olması gerekiyor ama uygulanan ürün dayanıklı değil artan çöpe atılacak parçadan almıştım uygulanan üründen video çekebilirim? kaç micron ve neden bana 150 micron hiç yok denirken diğer arkadaşa fiyat farkı var denildi arkadaş bizi aydınlatırsa iyi olacak. Ppf ürün fiyatına sıradan pvc ürün mü yaptırmış olduk?

• tncyoo T kullanıcısına yanıt

Merhaba, ürünün ppf olup olmadığını anlamak için fırçayla hafif çizin sonra güneş altına koyun ppf malzeme kendini onarır. Yaptığınız testi bilmiyorum ama ppf film kolay yırtılan bir malzeme değil. Pvc ile alakası olmayan bir malzeme. 150 mikronluk elbette daha dayanıklı ama çakıl-taş çarpmasında boyaya zarar getirecek kadar bir fark yok.

Gelelim 130-150 mikron farkına. Ben hiçbir müşterimize ppf konusunda mikron belirtmedim. 150 mikron ppf malzeme dışarıda 3000 liradan aşağı uygulanmıyor. 130 mikronluklarda 2000 lira civarında. 2 yıl önce @ft19 üyemiz 150 yaptırmış olabilir ama o zamanlar 450 lira uygulama fiyatıydı ve dolar kuru 6 liraydı. Şimdi kur 3 kat daha fazla bu ürünü 900 liraya yapmamız mümkün değil. Karışıklık olmaması adına ilk mesaja 130 mikron olduğunu belirttim.

PPF malzeme ve pvc arasındaki en büyük fark görünümdür. Aklınıza takılan bir durum varsa pvc malzeme ve ppf malzemeyi aynı boya yüzeyine uygulayalım fark açıkca belli olur. PPF yapılan bölümde şeffaf malzeme farkedilmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madmax50 -- 29 Ağustos 2022; 21:14:33 >

• Cevap için teşekkür ederim, fırça çizigi sonrası ısı ile düzelmeyi test ederim dediğiniz gibiyse ve 5 yıl sorun çıkartmayacaksa benim için yeterli. İlk mesaja micron yazmanız iyi olmuş birde videonuzu güncelleyin çünkü ben gitmeden o ppf pvc farkı videosunu izledim ve beklentim ordaki sağlamlığı görmekti videodaki sağlamlık uygulanan üründe yok, dediğim gibi ufak parça var elimde birlikte videoya alarak deneyebiliriz.

Benim ppf olup olmaması konusunda bir şüphem yok. Sadece fiyat verirken bunun belirtilmesi gerekir. Aynen dediğiniz gibi, bir stek dynoshield kadar olmasada ona yakın kalitede diyebilirim. Kaputa yapılalı yaklaşık 2,5 yıl oldu, sararma yok, renk solması yok,faydasını gördüm, memnunum. Yalnız ben 150 micronu 450tl ye değil 700tl ye yaptırdım, 2020 mayısta. Kaputa yaptıracak olsam yine 150micron yaptırırım. En çok taş, kedi tirmalamasi vs ye maruz kalan yer kaput. Camurluklara taş gelme ihtimali zayıf olduğundan 130 micron olmasını pek önemsemedim, aynı marka ve ppf olduktan sonra. Kedi, köpek tirmalamasi için yaptırdım camurluklara...

• Merhaba,

Ön 2 kapı cam filmi ve ön görüş camı için şeffaf film için fiyat alabilir miyim ?

• Mekanikizm kullanıcısına yanıt

Merhaba,

ön cam + 2 kapı ön kapı

Ön görüş camı Amateras Ceramic AIR %70 1700 TL

Ön görüş camı Amateras Ceramic AIR %80 2200 TL

• merhabalar. standart 5 cam içim film sökümü için fiyat alabilir miyim?

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.