Bildirim
* 5 Yıl Evvel* Fettullah Gülen>Fetö
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bunların iyi beli kırılmıyor ha. Ben oturduğum yerde ufak bi ters hareket yapıyorum üç gün ağrı çekiyorum. Bu kadar kıvırsam felç olurum herhalde. -
Lütfen Özür dile.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ona bunun onur kırıcı bir davranış olduğunu söyle -
İyi de ihanetini gördüğün kişi ile muhabbetin devam eder mi ?
quote:
Orijinalden alıntı: furandor
Peki bir şey sorucam.Bu adamları devletin her kademesine yerleştiren kimdi ? Şimdi de adam kayırmaların cezasını tüm ülke çekiyor.Suçlu kim ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu adamlar dediğin oluşum bundan 25 yıl öncede devletin içinde vardı 35 yıl oncede..Sen bu oluşumu 10 yıllık sanıyorsun. ...ben 40 yaşına geldim sayılır oncelerinide biliyorum ..
quote:
Birader biz müneccim bir şeyi mi yemiştik? Bu adamların ne olduğunu yıllardır söylüyorduk. O zaman hain, kafir oluyorduk. Bunların ihanetini görmemek için kör olmak lazımdı. Ki ben zamanında Erbakan'ı desteklemiş biriyim. Öyle kör ideoloji yüzünden cemaate karşı olmuş değilim.
Bunların milletten nasıl haraç kestiğini, çocukları kandırarak, olmazsa zorlayarak, o da olmazsa tehdit ederek istedikleri yerlere gönderdiklerini görüyorduk.
Kişi başı 500 lira kurban parası toplayıp 4 kişiye 1 kurban kestiklerini, o ülkelerde kurbanın 100 lira olduğunu biliyorduk.
Öğrenci evinde 5 kişi 6 kişi öğrencileri tutup kişi başı 250 lira aldığını, evin kirasının 300 lira olduğunu, gıdanın çoğunun "abiler" tarafından gönderildiğini, ev Antalya'da olduğu için ısınma parasının adam gibi olmadığını, evlerde televizyon yasak olduğu için televizyon da izlenmediğini buna rağmen bu fakirlerden gasp edilen paranın nereye gittiğini iyi biliyorduk.
Siz bilmiyorsanız o sizin körlüğünüz kardeş. Akrep sizi sokana kadar ona göz yummayacaktınız.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ZeeZ
quote:
Peki bir şey sorucam.Bu adamları devletin her kademesine yerleştiren kimdi ? Şimdi de adam kayırmaların cezasını tüm ülke çekiyor.Suçlu kim ?
Elbette ki bahçeli
http://www.sabah.com.tr/yazarlar/ovur/2011/05/14/basbakan-erdogan-bahcelinin-hocaefendiye-saldirisi-ihanet
-
Hiç hayret edilecek bişi yok adamlarin hainliği 17 aralıkta ortaya çıktı
quote:
Orijinalden alıntı: MonsterMMORPG
Hiç hayret edilecek bişi yok adamlarin hainliği 17 aralıkta ortaya çıktı
Biz onların hain olduklarını yıllar yıllar önce söylemiştik, 17 aralıkta ucu size dokununca hain ilan ettiniz. Yoksa hain ilan edecek haliniz yoktu.
Demek ki neymiş? Siz cahilmişsiniz. Boşuna nefes alıyormuşsunuz... bu kadar basit.. -
Hocam bunun gibi zilyon tane haber bulunur..
İyi izleyip akp ve akplilerin nasıl ülkeyi bu hale getirdiklerini iyi düşünmeleri lazım ---> https://www.youtube.com/watch?v=UOqMPJToW7s
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X